Poster |
Message |
sigaelmar |
Ostuabi Navigator 2003-
Mulle on alati meeldinud 2003- 5.4 Lincoln Navigator aga netist näeb selle mootori kohta ainult halba. Olen seda ka vältinud siiani seetõttu. Aga kas asi on tõesti nii hull? Küsin, sest olen viimase ajal vaadanud palju erinevaid "review"e erinevate autode ja mootorite kohta ja mulle hakkab tunduma, et jänkide meelest on auto mingi selline asi, millega peaks ainult sõitma ja üldse mitte remontima. Ja kui siis vaja midagi teha on, siis on kohe "common problem" ja kui mõni suurem tüüpviga on, siis tituleeritakse kohe "worst engine". Mina kui elupõline saksa premium autode kasutaja enamasti ei näe nendes review'ides midagi ebaharilikku või hullu. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.01.2025 at 10:44 |
|
Vince |
Ostuabi Navigator 2003-
Kas sellega mitte nii ei ole, et nende 5.4 (ja ka 6.8 V10 puhul) on soovitav vältida 3 klapilist versiooni. See pidavat see väga halb mootor olema. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.01.2025 at 12:40 |
|
BENBEN |
Ostuabi Navigator 2003-
Nende mootorite mure oli vist see, et klapimajanduse õlitus oli jube kitsaste kanalitega ja tahab üsna ruttu mootori õlivahetust. Kui selle skipid, algavad jamad. Kunagi ühel kliendil tuli kiri ette "oil change now" kaks korda kuu jooksul. Enamus sõite linna vahel 10-15 min. distansid. Hooldusmanuaali järgi kategoriseerus see"extreme condition" sõidu järgi. Õlivahetus 3000 miili tagant.
19.01.2025 at 16:23 |
|