Poster |
Message |
Vanaisa Moderator |
Delco 12cd boxi remont?
Kas meil siin keegi noonius võtaks remondi ette? Või kas üldse pointi? Karp aastast ´96 ja siiani igati austusväärselt toiminud.
Ühel kenal päeval nimelt enam ei töödanud, ekraanil kiri "no cd-s". Kui kassett välja võtta ja tagasi lükata, väikesed päkapikud karbis teevad korraks saega sihkat-sahkat ja edasi vaikus.
Ei kipuks miskist miljon maksvat bluetooth lahendust ka kohe ostma....
23.08.2022 at 10:12 |
|
mrtn |
Delco 12cd boxi remont?
Need vead on üldiselt suhteliselt lihtsad. Kas mõni närb plastikhammakas katki või kulunud mehhanismist tulenevalt ei jõia mõni jupp asendiandurini.
CD-vahetaja pessa ühendatavad (ja CD-vahetajat mängivad) Bluetooth/USB-adapterid maksavad mõnikümmend eurot. Iseasi, kas nii vanale raadiole neid enam saada on. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.08.2022 at 11:49 |
|
orubenno |
Delco 12cd boxi remont?
Võin jagada inimese kontakti,kes mul tööalaselt käib erinevaid trükkplaate remontimas.
On mul igasugu asju tööle saanud.
(Tln, vene keel, tavataks 20-30 eur töö).
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.08.2022 at 13:11 |
|
Vanaisa Moderator |
Delco 12cd boxi remont?
mrtn - muidugi, ju ongi nii. Paraku minu koolitamata silm ei näe midagi. Kui keegi teab miskist bluetooth adapterit, siis andke teada.
orubenno, ole hea ja viska mulle see kontakt.
23.08.2022 at 14:46 |
|