| Poster | Message | 

|  Vanaisa 
     Moderator |  Delco 12cd boxi remont? Kas meil siin keegi noonius võtaks remondi ette? Või kas üldse pointi? Karp aastast ´96 ja siiani igati austusväärselt toiminud.

Ühel kenal päeval nimelt enam ei töödanud, ekraanil kiri "no cd-s". Kui kassett välja võtta ja tagasi lükata, väikesed päkapikud karbis teevad korraks saega sihkat-sahkat
  ja edasi vaikus. 
 Ei kipuks miskist miljon maksvat bluetooth lahendust ka kohe ostma....

| Warning:  Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
 23.08.2022 at 10:12
 |  | 

|  mrtn 
 |  Delco 12cd boxi remont? Need vead on üldiselt suhteliselt lihtsad. Kas mõni närb plastikhammakas katki või kulunud mehhanismist tulenevalt ei jõia mõni jupp asendiandurini.

CD-vahetaja pessa ühendatavad (ja CD-vahetajat mängivad) Bluetooth/USB-adapterid maksavad mõnikümmend eurot. Iseasi, kas nii vanale raadiole neid enam saada on.
 | 

| Warning:  Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
 23.08.2022 at 11:49
 |  | 

|  orubenno 
 |  Delco 12cd boxi remont? Võin jagada inimese kontakti,kes mul tööalaselt käib erinevaid trükkplaate remontimas.
 On mul igasugu asju tööle saanud.
 (Tln, vene keel, tavataks 20-30 eur töö).

| 

23.08.2022 at 13:11
 |  | 

|  Vanaisa 
     Moderator |  Delco 12cd boxi remont? mrtn - muidugi, ju ongi nii. Paraku minu koolitamata silm ei näe midagi. Kui keegi teab miskist bluetooth adapterit, siis andke teada.

orubenno, ole hea ja viska mulle see kontakt.

23.08.2022 at 14:46
 |  |