Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - LT1 küünlad ja juhtmed Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
LT1 küünlad ja juhtmedKüsimus selline - kas ilma tõstukita kodus on mõtet seda janti proovida teostada? On kellelgi kogemust?
Nagu olen aru saanud on küünaldele tark läheneda porikoopast või eksin?
23.01.2020 at 17:10
LT1 küünlad ja juhtmedTänud kaasa mõtlemast infot jagamast. Eks siis kui soojemaks läheb võtan ette, hetkel nii ehk naa auto seisab ja kogun kevdeks pudinaid ( sain isegi tulitera uue suuna mikimaalt ).
Kuidas seda aga ülevalt teha ma küll ette ei kujuta. Ehk corvette puhul, kus nina eest käib sisuliselt? Cädil igatahes on kaardilugeja poolelt küünlajuhtmed pressitud läbi kondipumba raami ja mootori vahelt. Vähemalt esimese pilguga vaadates tundub alt targem läheneda ( rohkem näha). Eks siis kevadel annan tagasisidet kui sõrmedel nukid puudu ja töö tehtud
24.01.2020 at 11:15
quote:Virko: Tänud kaasa mõtlemast infot jagamast. Eks siis kui soojemaks läheb võtan ette, hetkel nii ehk naa auto seisab ja kogun kevdeks pudinaid ( sain isegi tulitera uue suuna mikimaalt ).
Kuidas seda aga ülevalt teha ma küll ette ei kujuta. Ehk corvette puhul, kus nina eest käib sisuliselt? Cädil igatahes on kaardilugeja poolelt küünlajuhtmed pressitud läbi kondipumba raami ja mootori vahelt. Vähemalt esimese pilguga vaadates tundub alt targem läheneda ( rohkem näha). Eks siis kevadel annan tagasisidet kui sõrmedel nukid puudu ja töö tehtud
Ma maadlesin kunagi oma 4. keha Camaroga pea 8 h, et küünlaid ja juhtmeid vahetada. No mitte kuidagi ei mahtunud kämblad vahele. Peenemate kätega meestel pidi olema jah paari tunni töö.
Club Fullsize
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.01.2020 at 11:27
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
LT1 küünlad ja juhtmedKuigi algsest teemast kisub jutt metsa, siis pean lisama et mul on paganama hea meel siinsete inimeste huumoritaju säilimise üle. Ja veel toredam on et keegi tögamise pärast “hernest ninna ei tõmba”
Minu lugupidamine kodanikele!
24.01.2020 at 22:47