| Poster |
Message |
Fbody |
firebird 3.4 SFI katalüsaator vs 2.5 chrysler stratus 1996
Tere!
Tekkis üks küsimus katalüsaatorite sobivuses.Täpsemalt on mul Firebirdil katalüsaator vahelt ära lõigatud aga nüüd ülevaatusele minnes oleks vaja tagasi installida. Plaan paigaldada Chrysler Stratuse 2.5L mootori katalüsaator millel on 2 o2 sensorit (üks enne katti ,teine pärast katti.) Oskab keegi öelda kas see katalüsaator annab vastavad heitgaaside normid välja?
Tänud! |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.04.2015 at 22:02 |
|
rescue
|
tegelikkuses on nii et kui torude läbimõõt ja katalüsaatori mõõtmed samad siis ei ole vahet...ükski andur ei hakka katalüsaatori mõõtmeid uurima, on palju masinaid mis ka ilma katalüsaatorita norm gaasid välja puhuvad. peale katalüsaatorit asetsev O2 sensor mootori töös suurt rolli ei mängi nii et go for it... |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.04.2015 at 22:12 |
|
Fbody |
Tänud kiire vastuse eest.kahjuks mul pole vana katti mille järgi võrrelda neid. Aga 3.gen fireka katt oli küll parajalt pirakas nagu see stratuse oma.Kahtlen ,et mul hetkel need numbrid välja puhub. EgR ilma katalüsaatorita kah vist hästi ei funka ? Aga suure tõenäosusega proovin teha vahe flantsid ,et saaks selle kolaka vajadusel vahelt elimineerida.
|
29.04.2015 at 22:29 |
|
rescue
|
vaevalt ülevaatusasutus läbi laseb kui kat. poltidega eemaldatav...pole päris kindel aga nii olen kuulnud oma tuttavatelt...iseenesest kui nüüd võtma hakata siis kui isegi stratuse kat. otsad peenemad siis väljalaske gaasid läbi lähevad sealt ju ikka ja peale kontrolli võid uuesti ju elimineerida...stratus 2.5 samuti V6 ja kuna omal neid lausa 2 tk siis mälu järgi puusalt pannes siis torustik oli vist gramm jämedam isegi kui GM 3.8 V6-l....3.4-st ei oska kaasa rääkida kahjuks. Egr ja Kat samuti minu arusaamapidi omavahel seotud ei ole |
29.04.2015 at 23:58 |
1 edit. Last edited 29.04.2015 at 00:00 by rescue
|