Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
mrtn |
Armatuurikellade remont
Džentelmenid,
Kas meil keegi näidikuplokke remondib? Pole küll ameeriklane (ei, oot, tänaseks juba on :P), aga mu Transit Connectil suri näidikuplokk maha. Neti andmetel tundub remonditav tüüpviga olema. Läibisõidu asemel on "Error" ja kõik seierid valele poole ripakil.
St, jah, ma oskan Googeldada küll, aga ma pidasin küsimuses teada oskajaid silmas. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.11.2014 at 23:21 |
1 edit. Last edited 22.11.2014 at 23:22 by mrtn
|
Martin460 |
Armatuurikellade remont
Volvo foorumis toimetab selline härra:Remont: DIM (Näidikute plokk), Alarmi pasun(+paigaldus), AUM HU850 heliprobleemid, DEM (Haldexi aju), kliimaplokki nupud, muud elektroonikatööd
Diagnostika, tarkvara laadimine
TEL: 58046096 |
22.11.2014 at 23:28 |
|
kristjan_l |
Armatuurikellade remont
Võib uurida ka siit: diagnostik.ee
Seal härrasmees Aare, kes sihukeste asjadega tegeleb.
23.11.2014 at 13:41 |
|
vvt |
Armatuurikellade remont
www.harteron.ee
Moekate tuledega, kuid ärakustuvate näitikuplokkide remont.
24.11.2014 at 10:17 |
|
vr_ |
Armatuurikellade remont
http://www.harteron.ee
Volvo foorumites kiidetud, ju teab mis teeb, annab vist isegi garantii kuueks kuuks kirjade järgi oma tööle.
Oleks ise peaaegu sinna läinud aga õnneliku juhuse läbi selgus, et mul kolleeg on eriti osavnäpp peenema jootmise alal ning sain oluliselt odavamalt oma kellaploki tüüpvea üle soojendatud(volvo puhul siis mingi motorola chipi jalad tahtsid kuuma õhku saada, et olla tagasi joodetud kujul jälle)
Kui viga on tõesti väga tüüpiline ja internet koos piltidega lahti seletab mida kust nokkida tuleb, siis oskab vast iga peenema elektroonikaga sina peal olev tegelane miskit teha. Ise ma poleks küll julgenud näppima minna
EDIT: näe vvt jõudis viie minutiga ette kuni ma omi mõtteid kirja panin
24.11.2014 at 10:22 |
1 edit. Last edited 24.11.2014 at 10:23 by vr_
|
mrtn |
Armatuurikellade remont
Nii, Harteron tegi samal päeval ära. Lisaks surnud kelladele tundub, et fixis ära ka samas plokis asuva laevalgustuse sisse-väljalülitumise taimeri kala, mis oli autol juba uuest peast ja Info Auto keeldus garantiiajal parandamast.
Tänud kõigile soovitamast ja ühinen kiidusõnadega. |
24.11.2014 at 23:36 |
|