Poster |
Message |
MrMackey |
Transit Cars Finland OY
õhtast
Lihtsalt jäi silma, et pealkirjas nimetatud osakeyhtiö pakub Durango Citadel versiooni pea 10K odavamalt kui kohalikud Dodge maaletoojad....ons kellegil kogemust? Mingid huijarid?
http://www.auto24.ee/used/1686992
vs
http://www.auto24.ee/used/913358
:-) |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.08.2014 at 22:04 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
DevilDeVille |
Transit Cars Finland OY
Natuke aega tagasi alles olid mingid vägevad jerjoomad ja serjoogad suomaalias kõike müümas. A isegi, kui pole huijarid, siis tehkem nüüd üks loogeline arvestus - transa belgiast siia on tasuta, asjaajamine on tasuta, gaasiseade on tasuta, garantii on nõrkadele.
06.08.2014 at 22:28 |
1 edit. Last edited 06.08.2014 at 22:29 by DevilDeVille
|
Riho |
Transit Cars Finland OY
Kui miski asi on keskmisest märgatavalt odavam - 99% on tegemist mingi tõsise jamaga.
Tänasel päeval tulenevalt äri suhtelisest läbipaistvusest, on vähetõenäolised suured hinnaerinevused. Ei ole vahet, kas on tegemist toorainega, autodega või millegi kolmanda, neljandaga. |
06.08.2014 at 22:32 |
|
Maik |
Transit Cars Finland OY
krt,kui on soome ja venelased siis ma hoiaks hästi kaugele eemale...
nagunii lasevad üle. ja politseil on väga pohhui omast kogemusest,isegi tegelema hakatakse-võibolla- aasta hiljem.
06.08.2014 at 22:33 |
1 edit. Last edited 06.08.2014 at 22:36 by Maik
|
DevilDeVille |
Transit Cars Finland OY
Keegi võiks sinna pusinessmeeste saidile end kasutajaks regada ja mingi tlehvmoninumbri ässadelt saada. Ja siis proovida kokkusaamist kokkuleppida. Naljapärast võiks suisa ise korraks suomaaliasse sõita, väidetav kantoora on Linda Line-i terminalist paar minutit trammisõitu.
06.08.2014 at 22:44 |
|
MrMackey |
Transit Cars Finland OY
nujahh.
Lihtsalt on see nimi kuidagi varem ka silma jäänud ja ma lihtsalt mõtlesin, et kui mingid hullud kusetajad on, siis vaevalt, et business siiani kestaks. Aga see selleks. eks ta tsipa siuke too good to be true on see hind jahh. Mikilas MRSP starting 43K.......Fritsudemaal kallim kui meil. Lihtsalt see Durango tundub täitsa nitsevoo kulgur olevat. Näeb okuraat välja ja ruumi paistab ka. ja see layout 2+2+2 on ka nagu okuraat kui lisaks kaasale ja 2 jõnglasele tahaks teinekord oldtimerid ka peale pakkida....Jäi kusagilt Motortrendi või Caranddriveri comparost ka silma üsna korraliku kiidulauluga. Sellesse gaasivärki aga ei oska nagu kuidagi suhtuda, peab vast sammud Mustamäele seadma. |
06.08.2014 at 22:49 |
1 edit. Last edited 06.08.2014 at 22:57 by MrMackey
|
DevilDeVille |
Transit Cars Finland OY
Gaasivärki mainisin antud kontekstis ennekõike seetõttu, et selgitada lahti millest koosneb va "röövellik" üheksa kilo. See on üks komponent. Igakspetteks peab ehk veel ära mainima, et ma pole asjaga mingitpidi seotud.
06.08.2014 at 23:08 |
|
Tyymiiz |
Transit Cars Finland OY
alles hiljuti oli müüa motorsis Bmw E91 ja mondeo 07a mudelid üks 3000€ teine 2600€ turukeskmine oli 6+K€ sai ühendust võetud tükk aega juratud meiliteel siis tuli lõpuks meil et auto seisab inglismaal küsisin asukohta mis ka anti, seejärel uurisin millal vaatama saab tulla et tuttav elab seal samas lähedal ja peale seda oli vaikus . Kuna mul autoturul on suht jopanud siis mõtlesin et äkki ka see kord aga ei. Hiljem asja lähemalt uurides oli tegu poolakate petuskeemiga ! Samas enamus autosid olen ma korralikult alla turuhinna saanud kätte seega tasub uurida asja kuid ennekõike suhtuda asja veidi skeptiliselt!
06.08.2014 at 23:47 |
|
rommel |
Transit Cars Finland OY
quote: DevilDeVille: Keegi võiks sinna pusinessmeeste saidile end kasutajaks regada ja mingi tlehvmoninumbri ässadelt saada. Ja siis proovida kokkusaamist kokkuleppida. Naljapärast võiks suisa ise korraks suomaaliasse sõita, väidetav kantoora on Linda Line-i terminalist paar minutit trammisõitu.
040 7311076
Ma ei tea kas laseb hotlinkida aga: http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2319505&kielikoodi=1&tarkiste=045F6EE764483864233E6B3BE31329475510F02D&path=1547;1631;1678
Foneca-s ka sama telefoninumber.
Iseenesest pointless venelasi Soome vaatama minna, käi tiir Lasnas ära kui nii väga kipitab Automüügi kohta Maik juba kirjutas.
E: 20% KM-i see auto suure tõenäosusega ei sisalda kuna krediidinfos selle firma kohta andmed puuduvad (meil KM kohuslane ei ole) ja Soomest tuues on Eesti KM kohuslasele vist 0% KM. Eraisikule müües peavad nad tasuma Soome KM-i mis kohe kindlasti ei ole 20%
07.08.2014 at 23:00 |
2 edits. Last edited 07.08.2014 at 23:07 by rommel
|
Cha |
Transit Cars Finland OY
Raha võid mulle anda ka soomes käimata, jääb laevapileti aha vähemalt alles...
Hiljuti oli seal ka tubli firma, mis müüs tutikaid chevy cruze superhinnaga: 1,4turbo+at+nahk+navi olid soomes fob hinnaga 8000€;
kui üks huviline suhtles nendega ja saatis lõpuks usa lingi, kus samade vinidega autod olid ausalt müügil tulvakahjuautodena, siis venku ütles, et tead, me valime sealt välja need, mis olid platsi kõrgemal serval ja ponudki vett saanud
Vott kui osavad mehed
26.08.2014 at 22:15 |
|