Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Meedia ja usakad
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Meedia ja usakad  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
partel

Meedia ja usakad
Märkus: ma ei ole seotud ühegi maaletoojaga ning ei jälgi eesti massimeediat kuigi hoolsalt.

Samas mõned asjad on murettekitavad:

--------------------

http://www.epl.ee/news/majandus/enamik-eestis-muudavaid-usa-autosid-on-parast-avariid-ulesputitatud-ramps.d?id=65749520
Juba siin foorumis käsitletud:
http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=40389&page=1

---------------------

http://www.reporter.ee/2013/05/04/ameerika-autode-omanikud-avasid-suvehooaja/

Rasmuse originaal:

Ma ei pea silmas vaid Rasmuse asja, vaid kogu Reporteri lõiku. See ei ole ju ebakompetentsus - nii halba ja ebaatraktiivset klippi ei ole ju võimalik teha!? Peab olema ikkagi tahtlik negatiivne propaganda.

Boonusena sai lisaks relvaomanikele "ära panna".

--------------------

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/video-purjus-isa-naitab-noortele-eeskuju-kuidas-uue-autoga-parklas-rallida.d?id=66144204
Miks just usakas välja valitud, eurojapside "vägitegusid" on ju kordades rohkem?

-------------------

Lisaks nägin juhuslikult ühe liiklussaate patrullimisklippi - ainult ameerika autosid peatati? Mis protsent sõidukitest on ameeriklased? Mulje jäi, et kõik ameeriklased rikuvad midagi.

-------------------

Tuleb ikkagi arvestada, et otseütlemised, nagu "ameerika autod on rämps" on üks asi. Hoopis ohtlikumad on pea märkamatud vihjed, mida tavavaataja ei teadvusta, aga alateadvusse jäävad ja vajalikul hetkel otsust mõjutavad.

Mis toimub?
Kes selle taga on?
Mis nende eesmärgid on?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.05.2013 at 12:29
anryo
Meedia ja usakad
EU kaitseb oma turgu. Võibolla mitte teadlikult vaid hoopis alateadlikult. Eks see on ju siililegi selge ja siin pole ka midagi uut.

22.05.2013 at 12:54
Lowrider
Meedia ja usakad
Hakkame mingit vandenõuteooriat ihuma? :)
Usas aastaid tagasi Obama ise ka tahtis ka vanu "logudikke" hävitada, Cash for Clunkers vms. Ülemaailmne vimm vanemate usakate vastu vist. Keskerakondlased kommenteerivad iga usaraua ürituse uudisjupi kommentaariumites ka juba kuidas need ikka õhku saastavad ja igavesed mõttetud rauakolakad on.

Nali naljaks, rohkem ei reosta teemat.

22.05.2013 at 13:00
vahekas

Meedia ja usakad
Ausa kaubanduse ja õnnelike autoomanike nimel oli vist selle härra allkiri kes minu andmetel on selle kampaania korraldanud.
Kutsuti ju intervjus teda lausa arvmusliidriks.
Kahjuks ei saa ta aru,et meie inimesetel pole võimalik ainult uusi autosid osta.
Oma firma maine päästmiseks oli ka tasuta õlled välja pandud,.
Õnneks galeriist oli näha,et väga paljud liimile ikka ei läinud.

Eile oli TV3 uudistes miski lugu ka eurokeeksidest mis olla uppununa siia toodud( väidetavalt kereosade saamiseks)

22.05.2013 at 21:01
Riho
Meedia ja usakad
Vahekas - mis sind nii väga häirib?
Olen ka elus nii mõnegi auto USA-st Eestisse saatnud-toimetanud. Maksud maksnud jne.
Ei ole ühtegi kaheldava ajalooga asja toonud. Pole ka üksgi väga odav olnud.

Mis minu tegevust on häirinud, on just nimelt igasugused maksudega, lammutuse title'itega skeemitajad (alatihti selgita kliendile käibemaksuga skeemitajate autode hindasid)

Praegune nö. kampaania on pigem tööd-äri juurde toonud.
Kui sa oled oma asja sirgelt ajanud, siis ei tohiks ju miski segada.

PS. Õlut sõpradele olen ka ilma autosid müümata pakkunud.

22.05.2013 at 21:27
vahekas

Meedia ja usakad
quote:
Riho: Vahekas - mis sind nii väga häirib?
Olen ka elus nii mõnegi auto USA-st Eestisse saatnud-toimetanud. Maksud maksnud jne.

Mis minu tegevust on häirinud, on just nimelt igasugused maksudega, lammutuse title'itega skeemitajad (alatihti selgita kliendile käibemaksuga skeemitajate autode hindasid)

Riho sind ma küll silmas ei pidanud oma eelmises postituses millegagi, siiski ei saa aru mille poolest sa ennast puudutatuna tundsid?
Töö juurde tulemise koha pealt proovi mõnda kasutatud usakat liisingusse saada ja sa näed kelle poolt on rajad tallatud kõikidessse liisinguasutustesse...

22.05.2013 at 21:40
DevilDeVille

Meedia ja usakad
Kuna sa tundud asjaga väga hästi kursis olevat, siis ehk valgustad ka rumalamaid indiviide, mis takistused on kasutatud auto liisimisel heade inimeste teele visatud?

Mul on endiselt suht arusaamatuks jäänud küsimus, et mis takistab kasutatud ja kontrollitava ajalooga autode kaubastamist kehtivas reaalsuses?

22.05.2013 at 22:00
Riho
Meedia ja usakad
Mind ei häirigi miski. Minu ettevõtmisest suurem osa on anyway teisel mandril.
Ei tea ka, et mu klientidel ja nende klientidel oleks olnud probleeme liisingusse saamisega.

22.05.2013 at 22:11
vahekas

Meedia ja usakad
no usast tulevad teatavasti kontrollitava ajalooga autod.

Clean titlega ehk polegi probleemi...

22.05.2013 at 22:15
vahekas

Meedia ja usakad
quote:
Riho: Vahekas - mis sind nii väga häirib?

mis valemiga neid lammutuse tõenditega autosid veel arvele saab?

22.05.2013 at 22:17
Riho
Meedia ja usakad
Võib-olla tõesti on asi selles.
Ei ole ühtegi Salvage'i või CD'ga autot tõesti toonud.

Pankadele ei saa ka ette heita, et nad vara, mida finantseerivad, tausta kontrollivad.

Enne jäi märkamata sinu kommentaar lammutuse tõendite kohta: Certificate of Destructioniga sai autosid arvele veel üsna hilise ajani (oli vist üleeelmine aasta, kui kraanid kinni keerati). CD autosid leiad ka tänasel päeval auto24'st.

22.05.2013 at 22:26
1 edit. Last edited 23.05.2013 at 03:49 by Riho
ramman
Meedia ja usakad
Liisingust rääkides ütlen, et mul ei olnud omal ajal küll mingit probleemi 11 aastat vana usakas liisingusse saada. Tegin taotluse, sain vastuse samal päeval. Maksin sissemakse ja järgmine päev sõitsin platsilt minema.
Olen suht veendunud, et enamusel kritiseerijatest on hinges sulaselge kadedus. Isegi paadunud riisifännist tuttav, ütles, et usakad on ikka sigavinged ja mõnusad asjad. Eriti suured vanemad sedaanid. Õnneks on ta ise ka korralik autopede ja ei kritiseeri rauafänne. Hindab seda tööd, mis inimesed oma masinatega on teinud. Tegelikkuses polegi olulist vahet, kas ehitad riisi või usakat, peaasi, et seda hingega teed ja masinaga hingesugulust tunned.
Samuti ei meeldi mulle palju japsituuningud ja sakslaste mood auto suruda maadligi ja varustada ''lai-velg-kitsas-rehv'' komboga, mis on lisaks veel ebaloomulikult suured. Aga siiski on keegi kulutanud palju raha, aega ja vaeva, et saada endale meeldiv tulemus. Igasugune autode tuunimine ja väärtustamine tähendab ju seda, et tehakse endale meelepärane auto.

Club Fullsize

23.05.2013 at 22:12
Rein000

Meedia ja usakad
Mina sain autod.ee platsilt ka massina liisingusse, olgugi, et see firma polnud neil isegi koostööpartnerite nimekirjas.

23.05.2013 at 22:55
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Meedia ja usakad  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.