Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Tere. Palun koostööd.
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tere. Palun koostööd.  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Avenir
Tere. Palun koostööd.
Tere. Mul on selline mure.
Minu naine on hull ameerika suure pikkapide järgi. Tema peamine armastus on Dodge RAM.
Meil on tulemas suur päev,nimelt 5 aastat kui oleme abielus.Selle suure päeva puhul, ma tahan talle üllatus teha- võtta ööpäevaks Dodge RAM´i.
Väga palun teie abi.
Küsimus siis selles: kas keegi oleks nii lahke ja rendiks mulle Dodge? Me võime kokku leppida mingi rendi hinda,ja muidugi on minu poolt kütus.Kui see on vaja võib mingit vabas vormis lepingu sõlmida,et oleks rahulikum.
Väga ootan teie ettepanekut.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.03.2013 at 11:44
2 edits. Last edited 21.03.2013 at 12:22 by Avenir
Astro SS
Tere. Palun koostööd.
Kui sa tahad tõsiselt plusspunkte teenida,siis üheks päevaks rentimisest ei ole kasu, osta parem talle selline liikur pidevaks kasutamiseks.

:devil

21.03.2013 at 20:32
DevilDeVille

Tere. Palun koostööd.
Vaevalt, et keegi oma kastikat naljalt rentima tuleb. Lihtsam on minna liisida üks ja siis kahe nädala jooksul tagastada liisingule.

21.03.2013 at 20:36
rai
Tere. Palun koostööd.
quote:
DevilDeVille: Vaevalt, et keegi oma kastikat naljalt rentima tuleb. Lihtsam on minna liisida üks ja siis kahe nädala jooksul tagastada liisingule.
Päris ausalt on selline üleskutse ikka äärmiselt madal.

21.03.2013 at 20:48
DevilDeVille

Tere. Palun koostööd.
Madal on see, kui iroonial ja idiootlikul mõtteviisil vahet ei tehta.

21.03.2013 at 22:03
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tere. Palun koostööd.  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.