Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Naabrite sõiduk Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Naabrite sõidukNatuke teemaväline postitus küll minupoolt aga vaadates "related videos"i siis uskumatult palju on debiilikuid ikka kes tõmbavad kellegi teise video ja siis laevad üles oma kasutajale et kuulsust saada. Seesama lingitud video pole ka "originaal", õige video peaks see 4 miljoni vaatamisega video olema.
Ja mulle ei mahtunud screenshotile see rivi äragi.
Aga noh vaadates et igal videol ikka 10k+ vaatajat on siis päris popp teema, Top Gear muide ka mainis videot facebookis
Traktorist endast, et igati kõva asi on, kuigi kaugeltki pole see ainus omanäoline, selliseid on maailmas küll, aga huvitaval kombel sai see interneti sensatsiooniks.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.11.2012 at 21:38
2 edits. Last edited 16.11.2012 at 21:40 by Lowrider
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Naabrite sõidukjalopnik või mingi taoline väga suure külastatavusega sait mainis seda just hiljuti. Sealt ka mõned kümmned tuhanded vaatamised juurde.
Edit!
Kuskil oli ka väga huvitav arutelu selle üle, kuidas tüüp sõidus neid traktoripidureid (eraldi mõjuvad) kasutas. Seda videot vaadates tekkis küsimus, et milline oleks maarjamaine vaste sõnadele "hoon", "hooning", "hoonigan" jne.?
Edit2! (olen ju idikas, ei saa korraga ära öelda)
Vastupidiselt mõne video pealkirjale on sel mootoril kõigest 150 heppa.
16.11.2012 at 23:35
Naabrite sõidukIseenesest huvitav rats jah aretatud aga niipalju kui mina asjast aru saan siis talutöödeks selline äkiline asi ei sobi kohe mitte ja kas mitte sillad ei hakka saba andma sellisel agregaadivahetusel?
17.11.2012 at 08:39
Naabrite sõidukEt, 150hp -ne auto eriti pikalt ratast ringi ei saa ,aga sellel traktoril veab veel mõlemat ja oluliselt suuremal kiirusel.. on nats kahtlane :P
17.11.2012 at 23:43
quote:rescue: Iseenesest huvitav rats jah aretatud aga niipalju kui mina asjast aru saan siis talutöödeks selline äkiline asi ei sobi kohe mitte ja kas mitte sillad ei hakka saba andma sellisel agregaadivahetusel?
Ma ei usu, et agregaati vahetatud, fakte otsida ei viitsi, tõenäoliselt ainult turbo juurde pandud. Sugulasel oli märgatavalt suurem Volvo kombain sellise mootoriga. Ega neil rehvidel väga pidamist ka pole, et jõuülekandele liiga teha.
18.11.2012 at 17:50