Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - SRX tagatuli
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : SRX tagatuli  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
MrMackey
SRX tagatuli
Tere

siuke kyss, et kas keegi siinolijatest on kunagi SRXi tagatuld avanud. Ma tean et see on one-piece design ja pole mõeldud lahti kangutamiseks jne...Aga siiski....kui keegi on siis võiks kogemust jagada.

:-)

10.10.2012 at 12:05
iff007
SRX tagatuli
Ise lahti teinud ei ole, aga olen uurinud palju maksab ühe LED-i vahetus tagatules. Täpset hinda ma ei mäleta, aga kui see hind mulle öeldi, siis otsustasin, et mind siiski ei sega see kui üks led ei põle :D kui mitu led-i ei põleks, siis võiks juba vahetada :)
http://www.macustom.eu/ee/gallery/33/Cadillac-SRX-tagumiste-LED-suunatulede-ymberehitus

10.10.2012 at 13:32
MrMackey
SRX tagatuli
Nujahh. Mul jäi ka see koht silma...aga sellegipoolest mõtlesin et tshekin siit ikka ka....

:-)

10.10.2012 at 15:55
Indrek_S

SRX tagatuli
Osad plastiktuled käivad ahjus lahti, osad tuleb lahti lõigata ja hiljem kokku liimida.

10.10.2012 at 21:58
iff007
SRX tagatuli
Mina ise ei julgeks caddy tuld ahju panna, sest kui midagi peaks valesti minema, siis maksad end haigeks. SRX-i tuled ei ole just kõige odavamad ja aftermarket-i tulesid ei ole mina veel näinud. USA-st on kahtlemata odavam tellida kui siit osta, aga siiski.

11.10.2012 at 08:40
hunt

SRX tagatuli
quote:
iff007: Mina ise ei julgeks caddy tuld ahju panna, sest kui midagi peaks valesti minema, siis maksad end haigeks. SRX-i tuled ei ole just kõige odavamad ja aftermarket-i tulesid ei ole mina veel näinud. USA-st on kahtlemata odavam tellida kui siit osta, aga siiski.
USA variandi ja eurovariandi isenditel väga suured erinevused tagatuledel.

12.10.2012 at 12:21
Indrek_S

SRX tagatuli
Paasrsada kraadi ei tee tulele midagi. Mul endal nii udukad kui esituled ahjus käiniud. Pole kah just odavamapoolsed artiklid...
Samas mu tagatuledele ahi ei mòju. Need tuleks dremeliga lahti lòigata ja hiljem silikooniga kinni panna. Kas ahi aitab seda on peale vaadates näha

13.10.2012 at 02:18
2 edits. Last edited 13.10.2012 at 02:23 by Indrek_S
MrMackey
SRX tagatuli
Asi siis sai antud sel alal natuke adekvaatsemat oskust omava kamraadi kätte kes siis selle va pistikuümbruse lahti saagis. Seest tuli välja plaat kus teisel poolel olnud väikestest jublakatest (pooljuhid vast...vms) üks tilluke punane saba oli pannud. uus asemele ja juhhei asi toimib. Paar klõpsu ka http://postimage.org/gallery/372wt6ia/bd890b14/

16.10.2012 at 21:19
Ropka
SRX tagatuli
teema kohta mul selline küsimus:
kuidas see küljepolster on ette nähtud lahti tulema nii, et see pärast kõlbaks veel tagasi panna?

teadmiseks teistelegi: väidetava mitte ühtegi kruvi keeramiseta siiski asi lahti ei tule.
lahti tuleb teha tagumise rea turvavöö ülemine kinnitus, käepideme kinnituspolt ja keskmise rea istujate pea juures oleva Airbag kattekese tagant avaneva augu seest kruvi.
parema poole tulele ligipääsuks eemaldada ka kõlarikobakas

plastkatted ise tulevad jah rebides ära

13.09.2013 at 19:03
2 edits. Last edited 20.09.2013 at 17:26 by Ropka
Ropka
SRX tagatuli
ja tänu sellele teemale siin ja antennimehele tule pistiku pinout'i eest sai üks tagatuli veel taastatud

kogu asja rikkus ära üks pisike smd takisti, mis oli pooleks põlenud ja parktule funktsiooni tuksi keeranud

18.10.2013 at 15:21
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : SRX tagatuli  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.