Poster |
Message |
wisoo |
ROCKAUTO.COM tellitud kaup kaduma läinud?
Tervist. Probleem siis selline, et sai detsembri lõpus tellitud esimest korda rockautost hunnik kaupa. Pooled jubinad sain juba nädalaga kätte. kallimad ja väärtuslikumad on kuhugi nagu ära haitunud. keegi midagi ei tea.. eesti pool kehitab õlgu. Äkki oleks kellegil midagi välja pakkuda, et mida ette võtta? endal mõistus otsas.. ette tänades. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.02.2012 at 12:22 |
|
Vanaisa Moderator |
Üks omanikest - Tom Taylor - on valmis aitama mailil tom at rockauto punkt com
Nagu ta ise ütles, "perefirma värk, proovin alati aidata"
06.02.2012 at 12:49 |
|
ervin |
eesti posti suhtumine ongi selline. sakslased ei taha ebayst kaupa eestisse saata tänu sellele. keskendu eesti posti survestamisele läbi ameeriklaste ja ka siit kohapealt, ehk saad mingi tulemuse. (eelnev muidugi eeldusel et sulle saadeti asjad USPS-iga) |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.02.2012 at 13:02 |
|
tfr |
Kas paki sisust on kallimad jubinad kaduma läinud või pani RockAuto kaks pakki teele, millest üks jõudis kohale ja teine mitte?
Tagumisel (ja vast tõenäolisemal) juhul on ilmselt abiks esimese sammuna RockAutost paki tracking-number hankida ja katsuda selle järgi USPS-i veebist uurida, kus see pakk nende arust olema peaks praegu. |
06.02.2012 at 13:06 |
|
PTC |
Minu kogemuse alusel teeb ainult Fedex (mitte USPS) transat Rockautost. USPS poleks saadetist iial 1 nädalaga kohale toimetanud. |
06.02.2012 at 13:18 |
|
tfr |
Tuleb vabalt USPS-iga nädalaga Tallinna ära. Häda on selles, et siin kipub selle paki tollist läbijõudmiseks sageli teine nädal otsa minema. |
06.02.2012 at 13:24 |
|
trs200 |
Kontakteeru kindlasti rockautoga. Kahel tuttaval oli kunagi probleeme saadetisega ja aidati mõlemal korral sõbralikult asi ära lahendada. Jupid võivad tulla erinevatest ladudest ja saadetakse näiteks mitmes pakis. Võibolla üks pakk aastalõputuhinas ära kadunud või unustatud teele panna või venis saatmine mõne jupi saadavuse tõttu. Eesti poole probleem on ka küllaltki tõenäoline. Mida kiiremini reageerid, seda lihtsam on igatahes klaarida.
Muidu ka see kõige odavam ja aeglasem transa tuleb enamikest maailma otsadest(ka hiina ja usa) ikka nädalaga Eestisse. Vahest tracking logi uurides selgub lihtsalt, et saatja on saadetise alles x aeg pärast tehingut sisse andnud või on siinne post ja toll vahepeal millegi tähtsamaga tegelenud kui lihtinimeste pakid. Vahest harva on tõesti transafirma molutanud ja pakk nädalakese kusagil vahelaos näiteks vedelenud. |
06.02.2012 at 17:54 |
|
Olds |
quote: PTC: Minu kogemuse alusel teeb ainult Fedex (mitte USPS) transat Rockautost. USPS poleks saadetist iial 1 nädalaga kohale toimetanud.
oled sa kindel??Märksõnaks on - USPS Express Mail
06.02.2012 at 18:58 |
|
wisoo |
kaubad tulid eri pakkidena ja erinevatest ladudest, aga ikkagi ei tohiks üle kuu aja minna ? kirjutasin kirja täna rockautole, eks siis jään ootama !. Kui midagi selgub ,anna siia postitusse teada. |
06.02.2012 at 21:39 |
|
johndoe |
saksast tavaliselt pakk tuleb tavaliselt 10-14 päeva oleneb kui kaua ta eestis tiirleb. neli päeva eestini ja siis ülejäänud aja siis eestis tiirutamist. võib olla tegemist mu halva asukohaga aga alati kipub nii asi olema. |
07.02.2012 at 18:52 |
|
PTC |
kord oli sihuke lugu sai tellitud pakk saksast ja saadetis ei tulnud ega tulnud kohale. Sai siis saatjalt küsida et kus on - vastus tuli et peaks mu kohalikus postkontoris olema et nemad olla teate saanud et saaja pole suvatsenud järgi tulla. Küsisin siis oma küla postkontorist et kus on - oligi seal - nood olid lihtsalt jätnud mulle pakiteate saatmata oma paar nädalat sitsis pakk vist seal. |
07.02.2012 at 19:09 |
|
ammi |
Kas eestis sellist teenust ei ole,et kui pakk saabub posti,siis tuleb automaatselt SMS telefoni? |
07.02.2012 at 20:49 |
|
tõnisson |
kriso.ee kaudu ühe raamatu viimati tellisin, siis tuli sõnum igatahes, et raamat on postkontorisse jõudnud aga muidu vist mitte?
07.02.2012 at 21:04 |
|
johndoe |
Kuna pakid tulevad suht tihti mulle siis ma hakkangi jalgu trampima tavaliselt nädala möödudes muidu võib see pakk postkontorite vahel pendeldada või seista niisama enne kui keegi viitsib teavitada. Aga puutudes kokku tööalaselt kokku pidevalt ja teades mis moodi töötajaid "motiveeritakse" siis pole miski ime.
Kui ma soovisin et kõik mu pakid saadetaks kohe Post24 automaati siis sellist teenust nad polnud mõelnud. Aga miks või äkki mõtleks ka sellele siis ma vastust ei saanud.
Kõik väga mööda jutt ka katsu kood saada millega saadeti siis saksa posti kodukalt vähemalt suutab leida siis triipkoodi mida tunnistab ka eestiposti leht ja otsimine lihtsam. Need nr millega eesti post ja teised osapooled asju ajavad ei pruugi ühtida. Pakk võib olla saadetud ka lihtsalt suvalisse postkontorisse. siis olen abi saanud infosse helistamisest. Siis hakkavad otsima.
Ja alati saab esitada ka mingi kirjalikul vormil järelpärimise. |
07.02.2012 at 21:41 |
2 edits. Last edited 07.02.2012 at 21:50 by johndoe
|
wisoo |
...juhtub imesid! paistab ,et piisas kirjast rockautole. neljapäeval helistati eesti tollist, et neil oli tekkinud segadus ja pakk on täiesti olemas . täna jõudis kaup minuni ja isegi tolli maksu ei soovitud ! kõik jupid nüüd õnnelikult kohal. aitäh abi eest. |
13.02.2012 at 15:27 |
|