| Poster |
Message |
PaisteA |
Firebird 93.a 3.1 V6
Tere kõigile!
Olen värske ameerik auto omanik. Nimelt sai ostetud endale Firebird 3.1 V6 103 kW 93.aasta. Kahjukse ei ole küll 5.0 mootoriga aga see selleks. Seoses sellega on tekkinud ka mõned küsimused antud auto kohta. Kuna auto on vana siis on vaja hakata seda natukene putitama, et suvel ikka rõõmsalt kokkutulekule jõuda. Kui keegi oskab vastata või head nõu anda siis olen väga tänulik.
1. Probleem turvavöödega. Millegipärast ei tööta mul turvavööd korralikult. Nii juhi kui ka kõrvalistuja omad. Nimelt ei lukusta turvavööd end kui peaks olema mingisugune äkiline pidurdus või kokkupõrge. Olen üritanud turvavööd tõmmata kiiresti aga see ei lukusta end ära Ehk on mingi lahendus sellel olemas, ehk on tegemist mingisuguse tüüpveaga? Oskab keegi öelda palju (töötav,kasutatud) varuosa maksta võib?
2. Tahaksin ära vahetada originaal rooli siis sportlikuma rooli vastu. eelistan midagi sellist: http://static.ddmcdn.com/gif/70ta_03.jpg
Kui keegi oskab öelda kust sellist saada võiks.
3. Soov oleks endale osta kroomitud vekljed kuid ma ei tea kahjuks mis on firekate velgedel need poldi vahed. eelistaksin sellist tüüpi: http://memimage.cardomain.com/ride_images/2/3145/2981/20361490001_large.jpg
Kui keegi müüb või teab kust selliseid saada siis olen üks suur kõrv. Eelistaksin kasutatud velgi kuna uued kole kallid 
4. Tihendid. Kuna mu autol on ka Targa katus siis sealt tuleb kahjuks veidikene vett sisse. Mida peaksin selle korral tegema kas uued katusepaneelid ostma või saab kuidagi eralid tihendeid ka vahetada?
Hetkel on kõik
Tänud kõigile kes viitsisid lugeda ja aidata.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.01.2012 at 22:06 |
|
Maik
|
Firebird 93.a 3.1 V6
Oskan vastata
1. probleemi ei ole,kuna need lukustuvad ainult pidurduse korral, proovi järgi kui tahad. Mingi kuulike jooksis ette vms vööde lukustitele.
4. Võibolla saad natuke reguleerida . Uued tihendid on kallid , ilmselt võivad olla kallimad kui 4 kasutatud velge. Sai vist otsa kinntuspunkte reguleerida mis kere küljes,kui ka
pinguteid natuke. Kui tuleb akende vahelt siis aitab akende regull (ilmselt siiski mitte ja vett jääb igatepidi sisse tulema. Mul on 4 usa autot olnud millel raamita aknad ja eranditult kõigil on vett sisse tulnud kuskilt akende vahelt natuke. Ei pea normaalseks aga lahendust ei ole leidnud eriti....korduvalt üritanud reguleerida.
21.01.2012 at 23:15 |
|
ERAK
|
Firebird 93.a 3.1 V6
quote: Maik: Mul on 4 usa autot olnud millel raamita aknad ja eranditult kõigil on vett sisse tulnud kuskilt akende vahelt natuke. Ei pea normaalseks aga lahendust ei ole leidnud eriti....korduvalt üritanud reguleerida.
Lahendus on sellisel juhul siiki uus tihendikomplekt ilmselt. Kui endale 4. gen. T/A'd otsisin siis oli ka esmalt lugeda kõikjalt, et t-top tihendid väsides vett salongi lubavad. Mul on vist vedanud, sest minu autol ei tule tibagi sisse, vähemalt vihma puhul, vahel harva, survekaga pesemise järel mingi peenike nirekene on ukseklaasi seespool (enamasti mitte), samas sõbra 4. gen T/A'l (98') võimaldavad t-top tihendid juba keskmise tugevusega vihmasaju salongi, rääkimata automaat-pesulas käigust.
Sorry OT pärast ka...
rehvide müük |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.01.2012 at 02:28 |
|
79capri
|
Firebird 93.a 3.1 V6
quote: PaisteA:
2. Tahaksin ära vahetada originaal rooli siis sportlikuma rooli vastu. eelistan midagi sellist: http://static.ddmcdn.com/gif/70ta_03.jpg
Kui keegi oskab öelda kust sellist saada võiks.
Summitis on suur valik. Ntx Granti oma http://www.summitracing.com/search/Part-Type/Steering-Wheels/Brand/Grant-Products/?Ns=Price|Asc |
23.01.2012 at 10:17 |
|
Ips86 |
Firebird 93.a 3.1 V6
Suured tänud info eest
Kas keegi oskab ehk öeleda mis velgi saaksin ma vaadata autole kui ma ei tea neid poldi vahesid. Kas on neil 5x115 mm?
|
25.01.2012 at 18:21 |
|
tõnisson
|
Firebird 93.a 3.1 V6
4.75" (121mm)
25.01.2012 at 19:53 |
|
79capri
|
Firebird 93.a 3.1 V6
quote: tõnisson: 4.75" (121mm)
120.65 ~Bmw oma sobivad, kui design meeldib. |
26.01.2012 at 11:07 |
|