Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Tahoe jõnksutab?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tahoe jõnksutab?  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
rabakana

Tahoe jõnksutab?
Nii..Kütusekulu sain korda. Nüüd on järgmine huvitav nähtus tekkinud. 80-90km/h sõites vaikselt gaasi juurde lisades, hakkab auto jõnksutama, peale paari jõnksu ja kui 100km/h juba sees kaob viga. Vahel viskab mõne üksiku jõnksu ka madalamal kiirusel.
Samas julgelt gaas põhja vajutades viga justkui ei esine.
Peal on ka I põlvkonna gaasiseade - gaasiga sõites hakkab jõnksutama juba madalamal kiirusel ja hoopis tugevamalt ja ei kao ka suuremal kiirusel, kuid samuti kui gaas julgelt põhja vajutada viga ei esine.
Veel olen tähele pannud, et auto on uimane, ei ole selline erk ja äkiline nagu varem.
Pärnus pole arvutit mida saaks külge ühendada, et viga diagnoosida. Tuleb Tallinnasse muret kurtma minna.
Seniks aga oskab keegi soovitada mida ise kontrollida, kruttida?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.11.2011 at 23:44
jan22

Tahoe jõnksutab?
Sarnane nähe (paar jõnksu) on minu Suburbanil rahulikul kiirendamisel 70-90km/h juures, suuremal kiirusel kaob ja järsemal kiirendamisel on vaevu märgatav. Minule öeldi et sidur jõnksutab, muidu sõidab normaalselt. Olin ostes sellest nähtusest teadlik ja sõitsin aastaid nii bensiinil enne kui gaasiseadme soetasin, nii et ei usu, et minu nähtusel on gaasiga mingit seost. Gaasiga sõitmisel on väga oluline süütesüsteemi töö, kui seal väikegi nihe leidub siis bensuga sõites ei anna see nii tunda kui gaasiga. Mul soovitati kohe süütesüsteem üle vaadata ja küünlad vahetada uuemate vastu.
Tallinnas pöördu Gaasiabi OÜ poole kontrolliks.

18.11.2011 at 10:06
2 edits. Last edited 18.11.2011 at 10:16 by jan22
hotrod

Tahoe jõnksutab?
Mul dodge jõnksutas ühtlase sõiduga maanteell. Kiirendusel ei saanud aru. Viga oli küünaldes ja juhtmetes.

18.11.2011 at 10:26
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tahoe jõnksutab?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.