Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Buick 1955 air filter EBAYs. Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Buick 1955 air filter EBAYs.mm..kuna sul sellist asja vaja siis kas alternatiivset miskit ei saa leiutada, ma usun et niimõnigi plekksepp teeks ajaviiteks asja ära niiöelda väiksema raha eest
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.10.2011 at 16:38
quote:rescue: mm..kuna sul sellist asja vaja siis kas alternatiivset miskit ei saa leiutada, ma usun et niimõnigi plekksepp teeks ajaviiteks asja ära niiöelda väiksema raha eest
Arvatavasti on vaja ikkagi originaalosa konkreetse auto juures. Kui ma kasutajanimed kokku viin, siis tegemist restaureerijaga vms, kelle puhul aretatud asi pole ikka see õige.
27.10.2011 at 17:57
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
quote:rutua: Sul võib ka selline olla eile vähemalt küll nägin müügis nagu mul?
http://www.usaraud.ee/?id=5_5_20_930
Raul, sul on Special, minul on Century, neil on erinevad filtrid. Asi ongi selles, et Century filter on nii suur, mõttetu ja kohmakas, et neid kõike ühel hetkel visati minema, minul on näiteks väga ilus Edelbrock peal
Specialil on tavaline väike filter, mis on enamasti ka autode küljes, ning sellega, need enamasti jäid autode külge.
quote:rescue: mm..kuna sul sellist asja vaja siis kas alternatiivset miskit ei saa leiutada, ma usun et niimõnigi plekksepp teeks ajaviiteks asja ära niiöelda väiksema raha eest
Minul on üsna ilus Edelbrock peal, koos karpaga, aga küsimus on originaalsus..
27.10.2011 at 19:43
1 edit. Last edited 27.10.2011 at 19:44 by denis23
Buick 1955 air filter EBAYs.Siis pole sul muud oodata ja vaadata on ennegi asju nii olnud et vajad ja maksad suure hinna ja natukese ajapärast asjad müügis hoopis odavamalt.Ma jahtisin kunagi kollektoreid ja senini müügis pea 400$ tükk aga trehvasin ka 100$ga.
27.10.2011 at 21:30
Buick 1955 air filter EBAYs.Punast pole ammu see sõidab Moskvas! Aga ma pole veel valgesse süvenenud hetkel pole võimalust olnud aga talvepoole ajan ta käima.Väike link ka moskvast!
27.10.2011 at 21:58