| Poster |
Message |
kass525 |
astro
Tere! Ma siis nüüd astro omanik,97a. ja AWD. Kütusekulu kuidagi suur,mnt. sõit põhiliselt ja mingi 16-17L.Oskab äkki keegi midagi soovitada.Diagnosti sai tehtud,ühtegi viga ei näidanud.Bensuseier tilbendab ka kuidagi imelikult.Sõiduajal langeb silmnähtavalt ja kui peale seismist uuesti käima panna siis näitab kohe rohkem.Kas astrol bensu tuli ka on? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.09.2011 at 18:17 |
|
christian
|
astro
oman sama aasta awd astrot, pensutuld ei ole ja seier tilbendabki nii, et kaasi annad siis näitab rohkem ja kui pidurdad siis võib tühja paaki näidata.
mina saan maanteel 10l 100km hakkama mida olen korduvalt mõõtnud, seda siis kui sõita max sajaga, piloot peal ja küladevaba tee. aga keskmiseks jääb ikka 12-13l.
soovitavad osad et pane kitsamad rehvid alla siis saad kulu väiksemaks aga ausalt öeldes võrrirattaid sinna kah panema ei hakka sellenimel et 1l säästa.
mul vahepeal läks ta kuidagi raskelt edasi, 90-ne pealt jala kaasipealt ära võtsin siis nagu oleks meeletu vastutuul olnud,
peale sõitu katsusin velgesid ja oli asi selge, pidurid olid õrnalt peal.
vaata sama enda astrol. kas seisupidurit oled näppind? seda eriti ei kasutata.
Edu |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.09.2011 at 05:49 |
|
|