Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Speedway
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read
 
tqhq.ee foorum : Üritused : Speedway  
Poster Message
rsw500
 
Speedway
Tere

See pole küll otseselt autode üritus, kuid kes käisid avaüritusel 10 juuli, leiavad väikese sideme ka ameerika autodega.


30 juuli toimub Tabasalus Ranna Speedway areenil Eesti karikavõistluste teine etapp Speedway´s. Võistlusklassideks RSW-500, FT MX Open,Naised Open, Noored 85cc, Quadid ja Külgvankrid.
Ranna Speedway võistlus on esimeseks etapiks klassidele RSW-500 ja Naised Open.

Speedways võisteldakse ovaali kujulisel loodusliku pinnasekattega rajal. Sooloklassides on korraga rajal neli võistlejat kes ühe sõidu jooksul läbivad neli ringi. Eelsõitude punktisumma alusel selgitatakse välja neli paremat, kes võistlevad võistluse üldvõidu nimel neli ringi kestvas finaalsõidus.
Punkte jaotatakse järgmiselt, esimene koht 3 punkti, teine 2 punkti, kolmas 1 punkt ja neljas null.

Võistlusklassid ja võistlejad

RSW-500 on rahvuslik speedway klass, kus sõidavad võidu ehtsad speedway mootorrattad. Tehnikaks on kuni 500 kuubikulised neljataktilised mootorrattad, kütuseks metanool ja pidurid puuduvad. Vanuse alampiiriks klassis RSW-500 on 25 eluaastat.
Tabasalus toimuval võistlusel on kõrgematele kohtadele kindlasti võitlemas 10. juulil toimunud Ranna Speedway avaürituse võitnud mitmekordne Eesti Meister Ken Viidas (JRM Jawa), avavõistluse kolmas Älvin Vilipere (JRM Jawa) ning omaaegne noortemeister Jaak Soolep (JRM Jawa).

FT (Flat Track) MX Open on klass motokrossitsiklitele. Mootorratas peab vastama FIM motokrossi nõuetele, eemaldada tuleb esipidur ( komplektselt v.a ketas) ning tagumise rehvina on nõutav speedway rehv.
Sellele klassile on tegu karikavõistluste teise etapiga ning EKV sarja juhib Argo Keerme (Kawasaki) 15 punktiga, teisel kohal Riho Keerme (Kawasaki) ( 11p) ja kolmas Ardo Virkebau (Yamaha) (10p)

Noored 85 klassis on tabeliliider Kevin Radsin 12 punktiga. Talle järgneb Kermo Oks. Tabasalu tõotab noorteklassis tulla osavõturohkem.

Quadiklass on samuti vahepeal populaarsust kogunud ning tegemist kindlasti ühtede kiiremate masinatega ovaalrajal. Sarja juhib Iven Avik (AYR-KTM), kellele järgneb Carol Reesna ( Suzuki).

Külgvankrite klassi liidrid eelolevaks võistluseks on Indrek Pirrus/Taimo Tiik. Korvide klassis tasub kindlasti hoida pilku peal number 40 sergei Ivanov/Ahto Jalas ekipaazil ning kohalike fännide rõõmuks stardivad ka Tabasalu Motoklubi esindajad Arvo/Henrik Lepp.


Naised Open on võistlusklass õrnema soo esindajatele. Speedway ja hipodroomi radadel on Eesti naine ajalooliselt olnud tugev tegija. Ranna Speedway avavõistlusel pakkusid põnevat võidusõitu publikule Riina Libe ( Yamaha) ja Marliis Saan ( Kawasaki ) kellest viimane väljus võitjana. Seekordne võistlus on aga esimeseks tiitlivõistluseks naisteklassile üle väga pika aja.

Ranna Speedway võistlusareeni asukoha leiab aadressilt www.speedway.ee.
Võistlejate registreerimine ja muu info www.msport.ee.


Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.07.2011 at 02:01
tqhq.ee foorum : Üritused : Speedway  
Log in: Username: Password:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.