| Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
ksound
|
Rehvide vahetus AWD Astrol
Tarkade klubile küsimus: Vaja ära vahetada kaks rehvi. Kas ma võin seda teha AWD süsteemis,või peab kõik neli vahetama.Mõned räägivad et hakkab esisilda sisse pidevalt pilduma kuna rehvide kuluvus saab erinev ja ümbermõõt ka nati erinev.
Loodan et seletasin arusaadavalt.
Kena suve ka kõigile! |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.06.2011 at 12:01 |
1 edit. Last edited 28.06.2011 at 20:22 by ksound
|
ksound
|
Keegi nõu ei andnud,,,,,niiet talitasin omaenese tarkusest ja vahetasin kõik neli rehvi. Teema ammendunud!
|
11.07.2011 at 00:16 |
|
Maik
|
Soovitatav erinevus ei tohiks ületada paari mm- ma usun.
Seega tingimata ei pea alati kõik 4 vahetama. Ma ei tea kuidas astrol, aga audi 4wd-le alla pannes varuratta mis oli oluliselt väiksem, siis maksimum sõidukiirus
oli automaatselt 30 km/h , kõik ülejäänud plokkis auto aju ära.
12.07.2011 at 05:59 |
|
ksound
|
Mõtlesin ise sama asja et aju läheb segi,kuigi korra olen sõtnud selle "niidirull" varurattaga.Siis nagu ei pannud erilist midagi tähele. Sai sõita ka 90 ga kuigi ei tohiks.
Sain oma ihnsusest jagu ja muretsesin neli uut rehvi,kuigi kahega oleks veel aasta,paar saanud sõita. Kaks aga läksid kõveraks ja ühel tuli lausa suur muhk veerepinnale. Eelmine omanik oli vist tühjade rehvidega sõitnud. Nüüd mul üks laineline ja kaks sirget rehvi üle. Mõtlen siin kas pakkuda suurele ringile. Tagavaraks vist pole mõtet jätta,kuna tekib sama probleem nagu just oli. Eks panen võibolla teise rubriiki üles teatise,mõnel äkki läheb tarvis. |
12.07.2011 at 13:23 |
|