Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - 10 poldise silla kokkupanek
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 10 poldise silla kokkupanek  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
k-mees

10 poldise silla kokkupanek
Tervist!
Nikerdan hetkel 10 podisele diffrit sisse ja hetkel on esimene katse. Oskab keegi kommenteerida sellist värvimustrit?

www.liftiteenused.ee

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.04.2011 at 22:09
hirax

Siit lehelt selline pilt:

Minu nägemuse kohaselt alumine vasak pilt.
Ehk, et tundub kontaktpind olema liiga hamba põhjast ja peaks vähendama veovõlli distantsseibi.

Auto tagasildade hambumise sättimise osas mul paraku praktiline kogemus veel puudub &(

02.04.2011 at 00:37
k-mees

Kasutasin sama paksu seibi teo laagri all kui oli enne. Ilmselt tuleks panna natukene õhem. Teisest küljest pole ma pärast mitmeid manuaalide lugemisi ikkagi aru saanud mis asi see "backlash" on. See on lõtk hammasrataste vahel aga kui ma lõpuks saan normaalse värvimustri siis ei saa olla et backlash samal ajal vale on või kuidas ?

www.liftiteenused.ee

03.04.2011 at 12:00
hirax

Sealtsamast lehelt, kui hoolega vaadata normaalse hambumise pilti ja võrrelda sinu pildiga , siis tundub , et ma kiirustasin järelduste tegemisega :uhoh ja sinu diffri hambumine on ikkagi OK.
Sa vist veovõlli ja veetavat hammakat ei vahetanud ? Siis peaks saama vanu paksusseibe kasutada küll.

quote:
k-mees:See on lõtk hammasrataste vahel aga kui ma lõpuks saan normaalse värvimustri siis ei saa olla et backlash samal ajal vale on või kuidas ?
Põhimõtteliselt peaks õige olema, kuna vale backlash-i korral liigub jälg tsentrile lähemale või eemale ja veovõlli "kauguse" muutus liigutab jälge hamba tipu või põhja poole.
Ühte asja muutes muutub kohe ka teine ja värvimärk nihkub vastavalt sellele kuhugi poole.
Hea värvijälje korral peaks, minu arust, nii veovõlli kaugus kui ka hammakate lõtk üksteisse suhtes optimaalsed olema.
Ise ma saan aru küll, aga seletada ei oska hästi. Loe see leht läbi, mille lingi andsin. Minu arust on seal hästi ära seletatud see hambumise jutt.

4x4 foorumist võid ka küsida, seal peaks neid diffrite lammutajaid-ehitajaid ka jaguma.

Edit: ma ei saa aru kas mu lisatud pilte on näha või mitte... Ise ma oma postis kord näen neid ja siis jälle ei näe :uhoh

03.04.2011 at 21:24
1 edit. Last edited 03.04.2011 at 21:33 by hirax
Stang-R

oli kord juhus sama tööd teha, pilt ei tahtnud kuidagi paika minna, lõpuks sain aru, et taldrikule tuleb "vastusurve" tekitada, ja asi sai selgeks.

03.04.2011 at 22:19
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 10 poldise silla kokkupanek  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.