Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - NHRA 2011 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
NHRA 2011Sai siis käidud esimesel soojendusel mis nüüd NHRA ja topfuelid pakkusid.
Toimus siis Palm Beach Racewayl mis on siis soojenduseks märtsi alguses toimuvale Gatornationalsile Gainesvilles.
Kõik kõvad tegijad kohal testimas. Toimub siis 2 päeva. Täna sai kiirelt läbi käidud, et pilk peale visata ja tundus, et PBR rada ei saanud asjata NHRA litsentsi. Pidamine super ja isegi vana "viriseja" John Force käest sai küsitud mis rajast arvab. Oli superrahul. Seda näitas ka tema esimese sõidu aeg 4.05sec@305mph. Kiirem esimeses ringis oli Robert Heigh 4.02sec@311mph.
Igatahes said 2 meest dragipisiku tänu sellele ja Gainsville minek suhteliselt kindel.
Mõned kehvad pildid siis ka mu seebikarbiga ja kaks videot.
05.02.2011 at 06:07