Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Optispark
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Optispark  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
ROKIPEER

Optispark
Kuna suht kindel et autol just see peetis siis peaks uue poole kiikama, aga kuna hinnad on seinast seina siis
ootaks soovitusi mis ja kust ja mis hinnaga, ise läänest tellimisega saan hakkama, aga kuna turg on neid nii erinevaid täis
siis tahaks kindla peale välja minna et ikka hea asja saaks mõistliku hinnaga.
Nii et kui keegi asjaga lähiminevikus kokku puutund siis andke aga infot.

Niipalju tean et odav china toodang ei lähe kohe mitte.
Kas Delco oma on ikka enim kiidetud?
Muidugi kui kellegil hea hinnaga kindlalt töötav asi olemas siis ootan pakkumisi.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.11.2010 at 23:08
Maik

Optispark
defineeri turg? Eesti pakutavad hinnad olid kaugelt üle mõistuse - kui ma ei eksi siis 5-7,5k ?

motors.ebay.com peaks päris palju häid leidma suht ok hinnaga ? Parem variant on see "vented" optispark kus optisparki veetakse vaakum voolik.
Esialgsetel seda ei olnud .

Mis veel- ma seda kallist ei ostaks ? Põhjus lihtne - vana on kestnud preagu sul ala 10a (kindel pole,aga võib ju olla nii) - Ja vaevalt,et sa oma autot omad üle 10a.
suvaline http://cgi.ebay.com/ebaymotors/new-optispark-distributor-94-95-96-97-camaro-corvette-/220530667786?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3358a6f10a

seal on see nn vaakumots küljes ntx

23.11.2010 at 00:38
3 edits. Last edited 23.11.2010 at 01:15 by Maik
79capri

Optispark
quote:
Maik: defineeri turg? Eesti pakutavad hinnad olid kaugelt üle mõistuse - kui ma ei eksi siis 5-7,5k ?

motors.ebay.com peaks päris palju häid leidma suht ok hinnaga ? Parem variant on see "vented" optispark kus optisparki veetakse vaakum voolik.
Esialgsetel seda ei olnud .

Mis veel- ma seda kallist ei ostaks ? Põhjus lihtne - vana on kestnud preagu sul ala 10a (kindel pole,aga võib ju olla nii) - Ja vaevalt,et sa oma autot omad üle 10a.
suvaline http://cgi.ebay.com/ebaymotors/new-optispark-distributor-94-95-96-97-camaro-corvette-/220530667786?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3358a6f10a

seal on see nn vaakumots küljes ntx

Chandler Motorsports ? Ei ütle midagi.

Suvaline ebayst ostetud Optispark kestis 3 kuud, 96 Z28 camaro peal. Kokkuhoid oli miinus 130$ + oma aeg(ka maksab midagi). :)
Asemele ostetud GM performance (ACDelco) summitist. 94-le summitis ka olemas "vented" variant.

24.11.2010 at 10:30
antennimees

Optispark
'94 Capricel ei kasutadud opti 1 nagu sama aasta Camarod Firebirdid, nii et sinna sobib ainult vented variant ehk siis opti 2. Odavate hiina jagajatega omal ka pehmeltöelda ebameeldiv kogemus, sõber ostis ja sai sõita umbes nädala, peale seda hakkasid jamad pihta. Sellest ka soovitus, ärge ostke neid $100 hiinakaid ja samas ma muidugi tähele pannud, et neid enam eriti ei pakutagi ebays. Ju need müüjad ka ise aru saanud et ei kesta. Samas ka ACDelco uus (mitte remanufactured) jagaja maksab üle $500 siis mina arvan, et mõttekam osta MSD opti (hind alla $500) mida vähemalt kohalikes (sealtpoolt vaadates) foorumites kiidetakse. Muidugi on veel ka võimalus igasugu remanufactured staffi osta millede hinnad kõiguvad $150-350, sekka ka mõne nimetu tootja uued.

24.11.2010 at 19:59
anryo
Optispark
Mul on oma Camarost üle Optisparki "kaas", mis ära võttes oli täiesti töökorras. Kui soovid, siis võin anda proovida ja kui tahad endale jätte hiljem, siis võid mõned sajad eegud mulle vastu anda pärast.

25.11.2010 at 12:53
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Optispark  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.