Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
viplala |
Kätepuhastusaine
Millist kätepuhastusainet keegi kasutab, peale garaazist tulekut, et oma kämblad jälle ilusasti puhtaks saada?
Olen siiani kasutanud Würth'i punast ja valget. Punane tundus nagu veits parem olevat. Proovinud olen siin ja seal, erinevaid teisigi, mis oma puhastusvõimelt Würth'i omad seljataha jätavad. Kahjuks ei tea nende tootjat.
Seega andke aga julgelt teada, kuda teie oma puhastab, palju maksab ja kust osta saab? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.11.2010 at 17:46 |
1 edit. Last edited 17.11.2010 at 19:10 by viplala
|
antoonio |
Kätepuhastusaine
Enne garaazi oleks ehk sobilik millegagi oma kämblad sisse määrida. Kui muud pole siis sobib miski rasvane kreem selleks kah. Pärast saab sodi kergemini maha.
17.11.2010 at 18:43 |
|
diesel |
Kätepuhastusaine
ma ei taha sarkastiline olla, aga siiski pean vajalikuks mainida, et kindad on juba õite ammu leiutatud.
ja kui teise äärmusse minna, siis kui ikke käed korralikult õlised on, siis törts diislit ja seejärel seep ja vesi teevad imet. |
17.11.2010 at 18:43 |
|
Maik |
Kätepuhastusaine
kinnaste kulu võib päris suur tulla,kui õliste asjadega tegu.... ise kipun ka enamus asju kinnastega tegema,
aga õli ja määrdeained teevad suht 1:0 kinnastega.
meil garages würthi punane vedelseep. Ei kurda toimimise üle,imho raske uskuda,et midagi hullult paremini saaks toimida
17.11.2010 at 18:44 |
4 edits. Last edited 17.11.2010 at 18:46 by Maik
|
inkvisiitor |
Kätepuhastusaine
Omale töökotta soetasin sellise pealt pumbaga kolmeliitrise nõu. Pole veel kordagi suutnud käsi nii ära määrida,et sellega puhtaks ei saa. Väga bueno asi! Nimeks Reinfix ja ostmas käin Härma kaubahoovist Pärnus (Mägra Tööriistapood)
17.11.2010 at 18:54 |
|
viplala |
Kätepuhastusaine
quote: diesel: ma ei taha sarkastiline olla, aga siiski pean vajalikuks mainida, et kindad on juba õite ammu leiutatud.
ja kui teise äärmusse minna, siis kui ikke käed korralikult õlised on, siis törts diislit ja seejärel seep ja vesi teevad imet.
Ainukesed normaalsed kindad, millega tööd annab teha, on need puna-valged, poolnahksed. Hind kõigub 40 eegu kandis paar. Odavamad puna-valged on saastad. Ülejäänud kinnastega, mille hind alla 40 eegu on, võib väljas lund kühveldada, kui sedagi. Kahjuks ei ole piisavalt rikas, et endale iga päev paari kindaid võiks lubada, seda enam, et tegemist ei ole tööga, mis sisse toob, vaid ikka hobiga.
Ma jään siiski kätepesu juurde. Diisel-seep-vesi jätavad käed diisli järgi haisema. |
17.11.2010 at 19:03 |
|
DevilDeVille |
Kätepuhastusaine
Valvoline hand cleaner parima lõhnaga
Comma Manista
17.11.2010 at 19:15 |
|
Wolle |
Kätepuhastusaine
quote: viplala: quote: diesel: ma ei taha sarkastiline olla, aga siiski pean vajalikuks mainida, et kindad on juba õite ammu leiutatud.
ja kui teise äärmusse minna, siis kui ikke käed korralikult õlised on, siis törts diislit ja seejärel seep ja vesi teevad imet.
Ainukesed normaalsed kindad, millega tööd annab teha, on need puna-valged, poolnahksed. Hind kõigub 40 eegu kandis paar. Odavamad puna-valged on saastad. Ülejäänud kinnastega, mille hind alla 40 eegu on, võib väljas lund kühveldada, kui sedagi. Kahjuks ei ole piisavalt rikas, et endale iga päev paari kindaid võiks lubada, seda enam, et tegemist ei ole tööga, mis sisse toob, vaid ikka hobiga.
Ma jään siiski kätepesu juurde. Diisel-seep-vesi jätavad käed diisli järgi haisema.
Ei tea kas mõtled samu kindaid või mitte aga http://www.becky.ee/et/toeoekindad/nahk-riiekindad/item/96-t%C3%B6%C3%B6kindad-8607-8612 seal hind hoopis teise algusnumbriga.
17.11.2010 at 19:24 |
|
spinner |
Kätepuhastusaine
Metallitöökojas kasutame Dreumex Special - Ex kätepuhastusvahendit.
Ei oska hetkel paremat tahta, sest hätta pole jäänud. Kinnastega on paraku see asi, et kõiki töid ei saa kinnastega teha või on see oluliselt raskem
Edit: Kui õigesti mäletan, siis 4-liitrine potsik maksab ~350 EEK + km. |
17.11.2010 at 19:57 |
1 edit. Last edited 17.11.2010 at 19:58 by spinner
|
Timo |
Kätepuhastusaine
Diisel jätab tõesti käed haisema. Ise olen iga päev tehnika kallal, puutun kokku igasuguse õli ja mustusega nagu diisliõli, siduri ja piduritolm, tahm j.n.e. Olen proovinud Würthi tooteid- üks sõna ainult selle jaoks- kallis pask, millele on nimi külge pandud, nagu enamus würthi keemiast, siin mõtlen nt mootoripesu ja autopesu vahendeid! Ma ei mäleta enam kus, aga kellegil oli garaasis kunagi selline toode, nagu Locktite 7850 hand cleaner. Ausalt, sellest paremat kätepesu vahendit pole veel leidnud.
Kergelt abrasiivne, mõnusa lõhnaga vahend. Võtab kätelt maha pm kõik asjad, isegi aerosool värvi, samas ei kuivata, ega kahjusta kätt ega midagi. Ennem oli pidevalt probleem, et kui reedel mingi üritus oli, ei tahtnud nagu eriti minna, sest käsi ei saanud puhtaks . pesupulbri ja harjaga nühkimine aitas ainult, aga pärast käed marraskile nühitud.
Seda vahendit julgen soojalt soovitada, viimased 4 aastat ise kasutanud ja käed otsas veel. Mina ostan seda Paide Hydroscandist. Mujal silma jäänud vähestes kohtades. 3l pumbaga potsik maksab mingi 350 raha. On ka väiksemates anumates minu meelest.
17.11.2010 at 20:03 |
|
viplala |
Kätepuhastusaine
quote: Wolle:
Ei tea kas mõtled samu kindaid või mitte aga http://www.becky.ee/et/toeoekindad/nahk-riiekindad/item/96-t%C3%B6%C3%B6kindad-8607-8612 seal hind hoopis teise algusnumbriga.
Jep, need ongi need odavamad. Ei istu käes hästi. Näppude suurused suvalised. Õhemast või praaknahast. Lagunevad. |
17.11.2010 at 20:06 |
1 edit. Last edited 17.11.2010 at 20:06 by viplala
|
Astro SS |
Kätepuhastusaine
quote: Timo: Diisel jätab tõesti käed haisema. Ise olen iga päev tehnika kallal, puutun kokku igasuguse õli ja mustusega nagu diisliõli, siduri ja piduritolm, tahm j.n.e. Olen proovinud Würthi tooteid- üks sõna ainult selle jaoks- kallis pask, millele on nimi külge pandud, nagu enamus würthi keemiast, siin mõtlen nt mootoripesu ja autopesu vahendeid! Ma ei mäleta enam kus, aga kellegil oli garaasis kunagi selline toode, nagu Locktite 7850 hand cleaner. Ausalt, sellest paremat kätepesu vahendit pole veel leidnud.
Kergelt abrasiivne, mõnusa lõhnaga vahend. Võtab kätelt maha pm kõik asjad, isegi aerosool värvi, samas ei kuivata, ega kahjusta kätt ega midagi. Ennem oli pidevalt probleem, et kui reedel mingi üritus oli, ei tahtnud nagu eriti minna, sest käsi ei saanud puhtaks . pesupulbri ja harjaga nühkimine aitas ainult, aga pärast käed marraskile nühitud.
Seda vahendit julgen soojalt soovitada, viimased 4 aastat ise kasutanud ja käed otsas veel. Mina ostan seda Paide Hydroscandist. Mujal silma jäänud vähestes kohtades. 3l pumbaga potsik maksab mingi 350 raha. On ka väiksemates anumates minu meelest.
Kuna minu töö on piisaavalt suurte mootoritega ja need on seest piisavalt määrdunud,siis olen igasugust 'sitta' oma käte puhastamiseks proovinud.
Olen kasutanud ilmselt kõike , alates Würthi kogu valikust,Comma,Valvoline,Pennzoil ........
.. tänase hetke parim on see sama Loctite oranz topsik pumbaga
17.11.2010 at 20:23 |
|
diesel |
Kätepuhastusaine
well, see vist harjumise asi rohkem. oma kogemuste najal julgen väita, et ka mingi neljase mutri keeramiseks ei pea veel kinnast käest võtma. mõnel pool olen näind, et lukussepad tarbivad ühekordseid kummikindaid. ise olen vahel pruukinud ühekordseid kilekindaid. need on niipalju suured, et tulevad rahumeeli vajadusel õige kinda otsa ilusti. hindu peast ei mäleta, aga jämedalt tuleb ühe paari hinnaks nii umbes pool krooni.
mingit lõhnastatud ja abrasiivi sisaldavat spetsmöga olen vahel proovinud, minule ei istu sugugi, justkui jäivad käed rasvaseks pärast pesu ja mudu ka oli seuke keemia mekk man.
|
17.11.2010 at 20:27 |
|
Fog |
Kätepuhastusaine
Tavaline Fairy on ikka tegelikult sigahea asi, ei pea kuskilt X kohast ostmas käima, ning enamus rasvaseid-õliseid asju tuleb kätepealt maha nigu niuhti. Pole veel vajadust näinud garaazi midagi muud soetada.
17.11.2010 at 20:44 |
|
Astro SS |
Kätepuhastusaine
quote: Fog: Tavaline Fairy on ikka tegelikult sigahea asi, ei pea kuskilt X kohast ostmas käima, ning enamus rasvaseid-õliseid asju tuleb kätepealt maha nigu niuhti. Pole veel vajadust näinud garaazi midagi muud soetada.
Mulle tundub, et su kokkupuuted diiselmootoritega on kesised ....
edit: kummikinnastest on ainult õlikindlad nn 'sinised' ehk nitriiilist kindad
17.11.2010 at 20:56 |
1 edit. Last edited 17.11.2010 at 20:58 by Astro SS
|
Fog |
Kätepuhastusaine
quote: Astro SS:Mulle tundub, et su kokkupuuted diiselmootoritega on kesised ....
Mis see "diisel" veel on?
Tööstuslikest asjadest olen bardhali möksi kasutanud suhteliselt heade tulemustega.
Ahjaa, kui vaja garaazist pulma minna, tuleb pullode riiulilt brake cleaner üles otsida.
17.11.2010 at 21:11 |
|
Vanaisa Moderator |
Kätepuhastusaine
vanal vene ajal, kui moodsaid "pumbaga lõhnastet potsikuid" polnud, sai enne tööle hakkamist käed sisse seebitatud ja ära kuivada lastud - see võttis kenasti kõik praod ja poorid täis ja ka kõige koledam õli/pori segu tuli pärast pestes kenasti maha.
Ja pesemiseks kasutasid näiteks bussipargi motoristid ka rohelise seebi ja saepuru segu
17.11.2010 at 21:16 |
|
madis |
Kätepuhastusaine
Siinkohal on paras ära märkida et bensiinil ja teistel sarnastel ainetel (lahustid jms) on omadus läbi naha vereringesse sattuda.
Ehk siis vanakooli stiilis "bensuga" käte puhastamine ei ole eriti tervislik tegevus.
Ise kasutame Loctite kätepesuvahendit ja oleme rahul
Muuseas, on ka selline kreem (vist Loctite), mis pannakse nahale _enne_ töö tegemist, ei lase kõntsal sisse imbuda. |
17.11.2010 at 21:16 |
|
Fog |
Kätepuhastusaine
Üks trikk on ka käed enne sisse õlitada. Toiduõli või uue mootoriõliga käed kokku, ja siis kõntsase jubina kallale, hiljem on pesemine kõvasti kergem.
17.11.2010 at 21:18 |
|
viplala |
Kätepuhastusaine
Seega siis, Loctite 7850.
Kuna hinnad 3 liitrisel potskal kõiguvad kohati 200 eegu jagu, siis otsin homme maaletooja üles |
17.11.2010 at 21:27 |
|
villem |
Kätepuhastusaine
Seda Loctitet pole proovinud,aga DREUMEX PLUS One2Clean System on minu arvates küll ülikõva! (just see kollane ja sidruni lõhnaline).
Olen sellega maha saand isegi makroflexi,rääkimata trükivärvist või muust sodist.
|
17.11.2010 at 22:13 |
|
ramman |
Kätepuhastusaine
Praegusel hetkel kasutan Loctite sinises pudelis, tundub parem kui oranz. Olen kasutanud ka Dreumex'i toodangut, kuid minu kogemuste põhjal on Loctite siiski parim.
Kui on teada, et on väga määriv töö, siis olen kinnaste all kasutanud õhukesi silikoonkindaid. Pärast on käed puhtad ja ilusad.
Kindad on alati käes. Nii harjunud, et väikeste mutrite ja muude vidinatega tegelemine ei ole probleem. Kasutan Würth'i kindaid, must tekstiil ja hall pööratud nahk. Väga head, natuke õliseks saades ei muutu libedaks. Kinnaste kulu on olenevalt päevast kuni kolm paari päevas. Mõnikord jälle on üks paar mitu päeva.
Kellele ei meeldi kindaid kasutada, siis, nagu mu isa soovitab, määrida käed sisse kätekreemi või mingi rasvase/õlise ainega, pärast lihtsam puhastada.
Club Fullsize |
17.11.2010 at 22:35 |
|
iisak |
Kätepuhastusaine
Ise kasutame juba 2 aastat töökojas sellist toodet:
Minu meelest ainuke vahend mis käed TÕESTI PUHTAKS teeb.
Kuna olen suhteliselt paljude asjade suhtes allergiline siis lisaboonusena ei tekita vähemalt minul mingeid reaktsioone ega kõrvalmõjusid.
Korra proovisime ka Wurthi toodet aga jagan eelkõnelejate arvamust s.t. "Kallis ja kasutu". |
17.11.2010 at 22:45 |
|
trs200 |
Kätepuhastusaine
Loctite on hea. Siiski mõistlik on õppida kinnastega tööd tegema ja panustada kvaliteetsetesse ja õiges suuruses kinnastesse. Isegi kui väga õliseks läheb ja käed ka õlised, siis suurem nõgi jääb kindasse kinni ja käsi on pärast lihtsam pesta. Igasuguse bensiini, mootoriõli, diisli ja lahustitega käte pesemine võib pikapeale vägagi valusalt kätte maksta. |
17.11.2010 at 23:07 |
|
13piisab |
Kätepuhastusaine
kindad ei püsi mõnel mehel lihtsalt käes
nüüdseks üle 10a tagasi Kaitsejõudude-aastakest veetes oli igapäevane sõber Pennzoili puhastusvahend, mis toimis IMHO hulka paremini, kui hiljem siin-seal juhuslikult peopessa pudenenud Würthid jms-d.
hobinokkijal kärab aga küll pesupulber, mille järel seep + hari. Saab ka küünealused valge inimese omadeks.
sügisene "avastus": nn keemiliselt tumendatud nahka võib proovida äädikaga puhastada. Keemilise tumendamise retsept: pressi õunamahla ja kougi seejärel saunaahju tuhast naelu välja. Saab neegri käte negatiivi: peopesad mustad, muu valge. Tulemus on immuunne pesuvahenditele-seepidele-harjadele. Äädikale aga mitte.
18.11.2010 at 06:06 |
|