| Poster |
Message |
sepapoiss |
ford taurus
Tere mull kodus ford taurus 1993.a oma ja ma üritan seda suvelõpuks korda saada. Mull tekkis küsimus, et kas keegi oskaks õelda kust ma saaksin oma autole sellise uue varda mis asub küljekarbi ja rummu vahel hoiab neid koos. Et kui keegi oskaks õelda kust ma saaksin kindaslti siis ma paluks abi sellekohabealt. Tänades juba ette. ja kui juba siis ka oleks vaja uut tagumist pidurisilindrit |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.08.2010 at 20:47 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
kaedoo
|
ford taurus
Uue pidurisilindri saad ameerika autodele juppe müüvast asutusest(American Beauty,Us-Parts,Top- Parts,Ameerika Auto,internetist-rockauto.com).
Kas Su autol on abirattad kui küljekarbi külge kinnituvad rummud? Äkki mõtled sillatala ja kere vahelist reaktiivvarrast?Vana saad romulast ja uue ikka kaubandusest,äkki piisab pukside vahetusest.
Kui Su autol on sõltumatu vedrustus taga siis on tegu vist mõne muu varda-hoovaga. |
07.08.2010 at 22:39 |
1 edit. Last edited 08.08.2010 at 11:43 by kaedoo
|
sepapoiss |
ford taurus
jahm ma mõtlen seda reaktiivvarrast. mull läks see lahtikeerates pooleks juu oli jumalast kinni roostetanud. Aga kas põhimõteliselt sobib sinna mõne teise auto oma ka või siis mitte? Et kui kellegil oleks üks ülearu siis antke teada. |
08.08.2010 at 10:58 |
|
sepapoiss |
ford taurus
Mull tekis küsimus, et kas keegi oskaks mulle õelda palju läheb taurusel maksma rihmade vahetus koos rullikute ja asjadega? |
10.08.2010 at 10:22 |
|