Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - püsikiirusehoidja paigaldus Mustangile
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : püsikiirusehoidja paigaldus Mustangile  
Poster Message
reisisell
püsikiirusehoidja paigaldus Mustangile
Autoks Ford Mustang 3,8V6 1997 aasta.Kas oskab keegi ütelda kui keeruline/kallis on sellele autole püsikiiruse hoidja paigaldamine?Antud isendil seda kahjuks pole,kuid olen uurinud,et Ford ikka paigaldas Mustangitele püsikaid.Ehk oskate aidata või soovitada.

Kogu info on teretulnud.

heigo

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.06.2010 at 14:24
Fog

quote:
reisisell: Autoks Ford Mustang 3,8V6 1997 aasta.Kas oskab keegi ütelda kui keeruline/kallis on sellele autole püsikiiruse hoidja paigaldamine?Antud isendil seda kahjuks pole,kuid olen uurinud,et Ford ikka paigaldas Mustangitele püsikaid.Ehk oskate aidata või soovitada.

Kogu info on teretulnud.

heigo

Eeldades, et aju on nii püsikaga kui ilma sama, siis on sul vaja:
vaakumservot + sealt juhtmed ajusse + tross gaasisiibri juurde.
piduripedaali teist "konna" + sealt juhe ajusse + voolik servosse.
cruise-ga suunatulekangi + sealt juhtmed ajusse.

Midagi sellist. Fordidega kodus eriti pole, aga GM-il on umbes selline töö ees.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.06.2010 at 14:46
emty
midagi sellist oleks ehk otstarbekam vaadata?...

15.06.2010 at 15:24
reisisell
Ma mõtlesin pigem kas oleks keeruline paigaldada püsikat teise Fordi pealt?Oskab keegi nõu anda?

heigo

16.06.2010 at 12:02
ervin
quote:
reisisell: Ma mõtlesin pigem kas oleks keeruline paigaldada püsikat teise Fordi pealt?Oskab keegi nõu anda?

heigo
fog tõi üsna täpse tööde nimekirja välja eelpool.

ei ole küll otseselt mustangiga seotud kuid sealt saad aimu mida paigaldus endast kujutab: http://p71interceptor.com/cruise/

google: mustang sn95 cruise retrofit võib ka aidata

16.06.2010 at 16:38
BlueStang

huvitav, et püsikat pole - see peaks ju standardvarustuses olema - ma pole ühtegi 94+ stangi näinud ilma?

19.06.2010 at 10:38
lundve

quote:
BlueStang: huvitav, et püsikat pole - see peaks ju standardvarustuses olema - ma pole ühtegi 94+ stangi näinud ilma?
kusjuures paljudel pole, puudutab just 3,8 mootoriga ja riidesisuga variante. Lihtne masin, mis teha:)

Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07

19.06.2010 at 12:37
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : püsikiirusehoidja paigaldus Mustangile  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.