| Poster |
Message |
Fog
|
Diffri teo või taldriku vahetamine
Probleem nimelt järgmine:
Saadeti mulle tigu ja taldrik eraldi karpidega usa-st ning loomulikult kadus 1 pakkidest ära
Kas tigu ja taldrik on kuidagi sobitatud tükid, või võib neid vabalt ka ühekaupa vahetada? Ehk laseksin saata vaid uue taldriku.
Tänud ette.
26.04.2010 at 20:08 |
|
algaja |
Reeglina on tigu ja taldrik siiski komplekt ja see tähendab et tehases on keegi selle keeranud vastavasse katseseadmesse ja veendunud, et seda on võimalik õieti hambuma saada.
Ühtlasi on ta sinna peale kas elektripliiatsiga või keemiliselt kirjutanud seademõõdu õigeks paigaldamiseks.
Suht suure tõenäosusega on võimalik panna enamvähem õieti hambuma ka suvalisest komplektist pärit asjad, kuid kuna on kontrollimata, siis pole garantiid et see 100% õnnestub ja
seademõõdu järgi koostamise asemel tuleb hambumise sobitamisel rohkem vaeva näha. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
26.04.2010 at 20:46 |
|
madis |
Kuidagi raske uskuda et geomeetria on erinev, kõik tulevad ju ühest lihvpingist ?. Seibid on teine teema, kuid need saab vist katseliselt paika. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
26.04.2010 at 22:41 |
|
Stang-R
|
Teod ja taldrikud tulevad freespingist, tehakse termiline töötlemine, pannakse reaalsete mõõtude järgi paari ja seejärel läheb iga paar vastava mõõdu
peale häälestatud lihvpinki, mis on põhimõtteliselt üks suur tagasilla murikas, kus tavalise õli asemel käib ringi mitu liitrit
õli ja abrasiivpulbri segu, kokkulihvimine kestis minu mäletamist mööda ca 15 minutit (olin Togliatti Zigullitehases praktikal, aasta oli siis 77).
Usun, et tehnoloogia on kindlasti edasi areneud nende aastatega, kuid nö. paaritamise moment pole ilmselt kugugi kadunud, muidu on
tagasilla ulgumine garanteeritud.
27.04.2010 at 08:37 |
1 edit. Last edited 27.04.2010 at 21:39 by Stang-R
|
hents99
|
Kõigil difritel mida minu silm on näinud, on pressitud/märgitud taldriku peale number ja see sama number on kirjutatud tiguvõlli hammaka peale.
Mõistlik ei ole neid ükshaaval vahetada.
27.04.2010 at 08:49 |
|
madis |
Ma mõtlesin et koordinaatlihvitakse. Aga vist eksisin. Kui on frees-karastus-pastalihv, siis on jah ainult paar paras paar. |
29.04.2010 at 08:38 |
|
Fog
|
Huhh, minupoolt probleemi enam vist pole. Pärast 30 päeva on lisandunud mõned read tracking infosse, ning tundub et saan homme õige "teise poole" ikkagi kätte.
Eks siis paki pealt vaatan millises maailma otsas see rändas.
29.04.2010 at 20:38 |
|