Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Väike jama camaroga
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Väike jama camaroga   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
Black-Camaro
Väike jama camaroga
Tere siis kõigile ! Hüppasin mõni päev tagasi Suurelt baierlaste laevalt üle Usa rauda e. siis chevy camarosse 4gen 3.4 sissepritsega mootor aastast 94.
Mure siis järgmine ,et kui auto ööläbi seisnud ja hommikul käivitada siis tahab pikemat käiamist ja kui tööle saab siis ilma gaasiga mängimatta esimesed 30-40 sekundit tööle jääda ei taha. Peale seda jääb kenasti tööle. Milles võib asi olla?
Järgmine asi on see, et kas bensiini näidiku ujuki plaati annab parandada või tasub uus osta? prboleem siis selles ,et näidik valetab..kui paak on tühi ja kallata 10 liitrit sisse siis näitab täpselt poolt paaki.

Ja siis veel üks asi..:D Pusisin mis ma pusisin ja hakkama ma täna ei saanud üksi..nimelt juhipoolne aknatõstuki mootor ei töödanud, relee klõpsus kenasti võtsin siis kätte ja kiskusin selle mootori koos nende rullikutega maha ja selgus ,et mootor oli roostes ja kinni jooksnud juba(omadega läbi) aga siis kukkus aken alla ja enam neid rulle ja mootorit paika ei saanud sinna uksesisse..kas on kuskil keegi mõistlik mees kes saaks selle asjaga viisaka summa eest hakkama kui toon uue mootori. Hetkel panin juba kile aknaette.

25.04.2010 at 19:41
rescue

Väike jama camaroga
krt, mul on kerge kahtlus selle näidiku osas, kas auto ikka avariivaba?

kui sul see tasemeanduri teema maha võetud on siis mis seal esimese asjana viga paistab olema?
ideeliselt peaks olema seal skaala mida mööda siis ujuki traadijupp peaks vastava taseme korral puutuma.

ei usu eriti et asi nn plaadis vms viga on kui paak tühi ja 10L kütet peale valada siis peaks korrasoleku puhul ikka näitama kõvasti alla poole paagi, arvan et pigem on midagi seal ajapikku lahti logisenud.

ei ole täpselt kursis sellega et miks ta käima ei jää esimese korraga, ehk hakkab pump väsima või on midagi mis selle kütterõhu maha laseb.

el. akna mootori vahetus on iseenesest väga lihtne aga nende ülejäänud rupskite paigaldust ei julgeks ise ette võtta enam, kuna sai kiletatud klaas ära kriibitus :S

25.04.2010 at 20:35
Maik

Väike jama camaroga
Mul kah jamas kütusetaseme andur, võtsin talvel lahti ja puhastasin klemmid ära mööda mida seda takistust loetakse ja korras ta nüüd jälle ongi..

aknamootorit olen vahetanud,midagi üle mõistuse seal olla ei tohiks - eriti kuna saad teise ukse pealt vaadata.. uks käib ju väga lihtsalt lahti.

25.04.2010 at 20:45
Black-Camaro
Väike jama camaroga
aga kust ma sellele taseme andurile ligi pääsen? ehk ongi midagi lahti logisenud?

Käima jäämise kohta see ,et kas seal ei ole mingit külmkäivituse klappi vms? ehk see kinni algul sest kui mootor juba soe ja välja lülitada mootor ja siis mingi ajapärast uuesti tööle panna siis pole mingit probleemi.. Ps. auto on omajagu seisnud ka niiet ehk seal asjad tahavad sissetöötamist:D
Aga jah aknaga olen küll jännis omadega..hea ,et talv pole..:D

Palju siuke camaro kütet keskmiselt peaks võtma? eelmine auto oli mul 730 v8 bensukas bmw ja sellel oli 12l 100le
aga see camaro võtab hetkel mingi 15 umbes...aga noh mul on seal päris kenake rehv ka all ees siis 255 ja taga 275 ja mõlemad on poole rehvi jagu koopasgt väljas...

See auto peaks vist sellele foorumile tuttav ka äkki olema? 52zca on reg number auto on must ja suure tagatiivaga.

avarii kohta ei oska täpselt öelda..kuigi tundub ,et midagi on saanud taha parema lanseka pihta..see on sutsu voltis.

25.04.2010 at 20:49
Black-Camaro
Väike jama camaroga
quote:
Maik: Mul kah jamas kütusetaseme andur, võtsin talvel lahti ja puhastasin klemmid ära mööda mida seda takistust loetakse ja korras ta nüüd jälle ongi..

aknamootorit olen vahetanud,midagi üle mõistuse seal olla ei tohiks - eriti kuna saad teise ukse pealt vaadata.. uks käib ju väga lihtsalt lahti.

see aknamootor tuleb ju koos nende rullikute ja risttaladega sealt ära ainult.. ja üksi seda akent paigas hoida ja samalajal seda kõike seal paika saada ei tundunud mulle eriiti lihtne..aga kindlasti oli ka puudu korralikest tööriistadest näiteks mingitest liistudest mida oleks saanud panna aknavahele ,et see ise üleval püsiks.

25.04.2010 at 20:51
mrtn
Väike jama camaroga
quote:
Black-Camaro:kindlasti oli ka puudu korralikest tööriistadest näiteks mingitest liistudest mida oleks saanud panna aknavahele ,et see ise üleval püsiks.

tõmba teibiga katuse külge.

25.04.2010 at 21:09
Black-Camaro
Väike jama camaroga
See ka varjant mille peale ise kohe ei tulnud..:)

Oskab keegi ehk öelda kust ma bensupaagi ujukile ligi saan?

25.04.2010 at 21:15
rescue

Väike jama camaroga
akna mootor kui selline kinnitub ainult 3 neediga, need puurid läbi ja hiljem asendad kas uute neetide või siis veel lihtsam poldikestega;-) pena pump koos anduriga on paagisisene, kõige lihtsam oleks lõigata luugike pagassi ja hiljem kinni aretada aga kui lõhkuda ei taha siis vist pidi paagi maha võtma...

25.04.2010 at 22:23
mikimouse
Väike jama camaroga
quote:
Black-Camaro:

See auto peaks vist sellele foorumile tuttav ka äkki olema? 52zca on reg number auto on must ja suure tagatiivaga.

http://usaraud.ee/?id=5_5_20_1528 ?

15L kus? linnas, keskmine?

paljuvõitu on teda tiba jah. mul 5,7 kulu keskmine 12-16. samas selle rehvi ringi ajamine võtab ka omajagu :)

25.04.2010 at 22:24
rescue

Väike jama camaroga
kui keelt jagad siis samuti saad palju kasulikku infot siit:
http://www.fullthrottlev6.com/forums/forumdisplay.php?f=27&order=desc&page=3

25.04.2010 at 22:33
Black-Camaro
Väike jama camaroga
Ja ongi nii, et kui tahad pumpa vahetada siis tuleb paak maha kiskuda..:(? Kas bensupaak asub pagassis?
Aknamootor oli mul ka kinni kolme väikse poldiga aga ainult mootorit ju sealt ukse seest kätte ei saa? Minul tuli ta koos selle lehtvedru ja koos nende rullidega mis peavad siinide sees akent üles lükkama.

26.04.2010 at 08:45
Black-Camaro
Väike jama camaroga
just seesama masin jah mille lingi sa postitasid..Kas kellegi tuttava auto? Hea oleks ajalugu teada..:)

26.04.2010 at 08:46
Black66

Väike jama camaroga
Endal samuti 95 aasta Camaro, millel kah ilmselt ujuk paagis lahti vms. Kütusekogust näitab mõneti ulmeliselt, veerand paagi peal on põhimõtteliselt tühi ja täispaaki näitab kõvasti üle täiepaagi. Samas vahemikku näitab õigesti ning kukub ja tõuseb kah nii nagu peab. Seega ei tee sellest eriti välja.
Kütusekogus minu 3.4 liitrisel linnas kuskile 12-13 kanti ja maanteel 8-9. Nii et see 15 on ikkagi tibake palju.

Aga mis muud kui jõudu ja jaksu. Aknamootori vahetasin ka endal ära aga enam seda tööd ette ei viitsi võtta. Kahe mehega kõige mugavam teha.

26.04.2010 at 10:29
1 edit. Last edited 26.04.2010 at 10:30 by Black66
anryo
Väike jama camaroga
Paagile pääsed ligi näiteks nii:
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=19434&spid=187675#187675

Edit. Soovitan augu teha juhipoolelt vähe laiema, on lihtsam pärast kütusevoolikuid lahti ja kinni ühendada.

26.04.2010 at 10:38
1 edit. Last edited 26.04.2010 at 10:41 by anryo
Black-Camaro
Väike jama camaroga
See on väga hea lahendus minumeelest..ja sinna vist võib isegi relaka ja võimalikult väikse kettaga ettevaatlikult kallale minna jah?..Suured tänud selle lingi eest.

26.04.2010 at 10:45
inc13

Väike jama camaroga

See,et kütuse näit paneb täielikku P**** on täiesti tavaline.
Tsiteerides seda lehte
http://shbox.com/1/4th_gen_tech2.html#fuel_gauge

quote:
Typically, when the gauge reads:
way past full=full tank
¾ = about half full
½ = about a quarter full
¼ = a couple gallons
E = very little on most cars (gallon or less), can be really empty on some
Tank capacity is 15.5 gallons.

See info peab suht hästi paika.

Enne kui aknatõstuki mootorit hakkad maha lammutama veendu,et lülitid töötavad.

26.04.2010 at 13:06
Black-Camaro
Väike jama camaroga
lüliti töötab sest kui nuppu vajutan siis käib kenasti releeklõps.

selle näidiku kohta niipalju ,et kui ma panin sisse 10 l bensiini siis näitas mul pool paaki e. tegelikult oli siis veerand ja kas see tähendab siis seda ,et mul on 40 liitrine paak?
Samas tahaks ikka asja korda saada ,sest ma ei viitsi igakord leiutama hakata ,et palju ta nüüd oli ja pole niipalju raha ka ,et koguaeg paaki täis hoida...ja mul on tunne ,et ega ta igakord ühtemoodi ei näita ka. tundub ,et see on vist üldine ameeriklaste jama..mul on emal ja naisel ka mõlemal poolenisti ameeriklased ja ega need ka päris õigesti näita..

26.04.2010 at 14:57
anryo
Väike jama camaroga
quote:
Black-Camaro: ma ei viitsi igakord leiutama hakata ,et palju ta nüüd oli ja pole niipalju raha ka ,et koguaeg paaki täis hoida
No tegelikult kulub raha samapalju, kas hoida paak kogu aeg täis või kogu aeg tühi! :)
Vahe on vaid esimese "investeeringu" suuruses! :smokin

26.04.2010 at 18:27
Maik

Väike jama camaroga
15 linnas oli mul linnas üldiselt 3,8 mootoriga. Väga julmalt ei tallanud aga tagasi ka ei hoidnud.
Corvetiga sai nii 16-17 hakkama

26.04.2010 at 18:49
1 edit. Last edited 26.04.2010 at 18:49 by Maik
rescue

Väike jama camaroga
quote:
Black-Camaro: lüliti töötab sest kui nuppu vajutan siis käib kenasti releeklõps.

selle näidiku kohta niipalju ,et kui ma panin sisse 10 l bensiini siis näitas mul pool paaki e. tegelikult oli siis veerand ja kas see tähendab siis seda ,et mul on 40 liitrine paak?
Samas tahaks ikka asja korda saada ,sest ma ei viitsi igakord leiutama hakata ,et palju ta nüüd oli ja pole niipalju raha ka ,et koguaeg paaki täis hoida...ja mul on tunne ,et ega ta igakord ühtemoodi ei näita ka. tundub ,et see on vist üldine ameeriklaste jama..mul on emal ja naisel ka mõlemal poolenisti ameeriklased ja ega need ka päris õigesti näita..

minu ameeriklane ja paljude teistegi kasutajate omad näitavad õigesti :D

26.04.2010 at 19:55
gets
Väike jama camaroga
Mul näitab samamoodi valesti ja ei põe. Poolest paagist hakkab allapoole kõikuma, lähen ja tangin. Lihtne.

26.04.2010 at 20:43
sobi

Väike jama camaroga
Sama siin näitab kummalist bens. kogust, täis paagiga läheb näiduk teisele ringile. Kui korda saad anna teada kui keeruline viga oli, ehk viitsib enda oma kah lammutama hakata.

26.04.2010 at 22:01
Black-Camaro
Väike jama camaroga
quote:
anryo:
quote:
Black-Camaro: ma ei viitsi igakord leiutama hakata ,et palju ta nüüd oli ja pole niipalju raha ka ,et koguaeg paaki täis hoida
No tegelikult kulub raha samapalju, kas hoida paak kogu aeg täis või kogu aeg tühi! :)
Vahe on vaid esimese "investeeringu" suuruses! :smokin
Tegelikult on ikkagi paarkümmend või rohkem liitrit ikkagi pidev raskus sul kaasas...mina isiklikult sõidaks heameelega koguaeg niimoodi ,et näidik näitaks alla poole..seda kuna enamus sõidud on linnas ja linnaümbruses...aga kui linnast kaugemale minek siis topiks rohkem täis selle.:D;)

eks ma proovin jah mingi päev seda sealt tagan lammutama hakata ja siis annan teada.

26.04.2010 at 23:14
lebaron
Väike jama camaroga
Bensuanduri kontaktpind asub paagi ülaosas ja kui sõita pidevalt tühja paagiga siis kipubki see "sammalduma". Täis paagiga sõites peseb bents ise selle puhtaks.
Bensuanduri ja -pumba probleemid vaevavad tavaliselt rohkem neid kes püüavad aurudega sõites ökonoomsust saavutada.

27.04.2010 at 08:45
Black-Camaro
Väike jama camaroga
nii nüüd laks ka bensunäidik korda..panin paagi täis ja sõitsin ka kohe nulli...kuni täitsa punaseni ja bensiin ei saanudki veel otsa..aga jube kiirelt tühjeneb see paak.

30.04.2010 at 10:29
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Väike jama camaroga   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.