Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - 96a blazer (pisike) käigukasti õli
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 96a blazer (pisike) käigukasti õli  
Poster Message
marparts
96a blazer (pisike) käigukasti õli
Terekest,

Mul siis seisab aias 96a.
Mõnda aega oli ta seal seisnud(pool aastat) panin mina ta tööle ja tegin väikese ringigi küla vahel.
aeda tagasi jõudes ja kapotialla piiludes märkasin, et käigukasti õli varda vahelt tilgub veidi õli.Mootori olin selleks ajaks välja suretanud. Võtsin siis mina punni lahti ja sinna torule tuli umbes 10 cm õli purskaev.
Kui mootor tagasi tööle panna, siis vajus õli tase alla.
ja kui jälle seisma jätsin siis tõusis jälle õli kurguni.

Mis tal häda on ja mis ma temaga tegema pean.

t.M

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.02.2010 at 15:55
Fog

Vaata, ega kasti õhutus umbes pole.
Kuskil mootori pool otsas enne sidurikoda peaks olema selline metallist müts mis logiseb. See ongi vent.
Kui ei leia, siis vast ei tee paha ka väikese survega õlivarda august proovimine. aga igaks juhuks 0.25at vmt. Kui kast "survet hoiab" on vent umbes.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.02.2010 at 16:13
marparts
Suured tänud,
Uurin

15.02.2010 at 16:32
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 96a blazer (pisike) käigukasti õli  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.