Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - mure käivitamisega!
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : mure käivitamisega!  
Poster Message
car joiner
mure käivitamisega!
Tervitus!
Mure siis järgmine: autoks mul pontiac grand prix le 1993a. tegemist siis 3.1 liitrise isendiga. Sai ta suvel soetatud, toimis väga ilusti! Enamus ajast küll seisnud kuna dokidega endiselt probleeme! aga mure juurde siis tagasi... ühel hetkel peale peale sõitu lihtsalt käima enam ei läinud, käiasin aku tühjaks ja sai ta slepis koju toodud! laadisin aku uuesti täis ja oh imet käis jälle! seejärel täpselt sama skeem, sai mingi kümmekond kiltsa sõidetud auto seisma jäetud ja peale seda jälle mitte midagi! Ühesõnaga minu mõistus enam pihta ei hakka! külmalt läheb ta mul ilusti käima ilma tõrgeteta, kuid kui mootor soe siis käia palju tahad ei mingit turtsatustki!

Ehk on kellelgi samalaadne probleem esinenud ja oskab aidata. Tänud juba ette ära!

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.12.2009 at 12:44
Saabotska

mure käivitamisega!
Kõlab nagu nuka või vända anduri surmana.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.12.2009 at 13:37
car joiner
mure käivitamisega!
kuidas seda kõige lihtsamalt kindlaks saaks teha!?

30.12.2009 at 18:18
mix112

mure käivitamisega!
no mul tegi sarnast nalja aga mul suri sõidu pealt ka maha teinekord.... vea põhjustas märg jagaja, kuivatasin ära ja tegin klemmid puhtaks ning siiani on käinud jälle.

30.12.2009 at 22:15
Sillakas
mure käivitamisega!
Ka mul oli seda jama 3.1v6 firebirdiga. Mul kahjuks ei aidanud ei süütemooduli ega süütepoolide vahetus mida esialgu proovisin. Jamasin päris kaua sellega. Lõpuks kui jagaja vahetatud sai töötas jälle ilusti kõik. Vända andurit vist ei ole sellel mootoril ju.

30.12.2009 at 22:23
car joiner
mure käivitamisega!
tean siis vähemalt kust alustada!

31.12.2009 at 11:39
car joiner
mure käivitamisega!
Talv möödas ja saab nüüd rahulikult õues tegutseda:) auto nüüd siis terve talve seisnud, lihtsalt ei saa lumehanges tegutsetud asjaga! minu see pontiac oma 3.1 multi port-fi mootoriga ei oma jagajat, nii imelik kui see ka minu jaoks pole. Kogu seda süüte süsteemi jagab siis kommutaator? Impulsi peaks ta siis saama nukkvõlli andurilt, küsimus siis järgmine: kust kohast ma sellel mootoril selle nuka andur leian!? peale vaadates sai minu mõistus otsa! auto siis Pontiac Grand Prix LE 1993

17.05.2010 at 20:07
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : mure käivitamisega!  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.