Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - polüretaanpuksi määre Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
polüretaanpuksi määrepeaks olema deflonmääre, mis sinna käib (vähemalt mulle tulid küll puksid koos lägatuubiga, millelt deflon grease võis välja lugeda)
23.05.2002 at 08:07
polüretaanpuksi määreKurvisõprade boardi admin USA-st kirjutab nii:
Watercraft Grease is the same formulation as Energy Suspension provides. It's available from Neo-Synthetic Oil or from many boating supply stores. http://www.neosyntheticoil.com/watrcrft.htm
Ei julgeks päris suva asjaga katsetada, kuna minu teadmised keemiast on pehmelt öeldes puudulikud. Igatahes tundub originaalmääre väga kleepuv ja veniv. Peaks äkki tõesti kohalikud paadipoed läbi kammima, ma vähemasti ühte tean, Pirtal.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.05.2002 at 08:13