Poster |
Message |
rendilimu |
www.autoalarmid.ee jagage kogemusi
lasin autoalarmid.ee´s paigaldada 97´ Lincoln Town Car´ile immobilaiseri ja alarmi 2 kuud tagasi. Juba esimesel ööl hakkas alarm iseenesest undama. Viisin auto kontrolliks tagasi. Pärast kodus märkasin et autokapotti oli 0,5 cm allapoole lastud et avamisandur töötaks.(Peale selle sees oli laevalgusti lühisesse lastud, ukse polstrid kinnitamata ja auto salong mõnusalt porine) Täitsa lollid ju. Koju jõudes auto enam ei käivutunud. Arvatavasti immo jäi peale. Et seda maha saada pidin autoalarmid.ee´st TOOMA ISE tehniku enda poole, sest firmal polnud maksta tehnikule välakutse eest kütuseraha. Okei, kohapeal selgus et nende praak oli. Peale seda tehti immo korda aga signa läheb iga öösel lolliks. Sealse naisterahvaga rääkimine on täiesti võimati, täielik blondiin kes ei jaga autost mitte midagi. Nüüd jaanuaris leppisime telefonis kokku et võtavad seadmed maha ja maksavad raha tagasi. Viisin auto sinna ning õhtul helistades väideti mulle et ma blufin. Kõik töötab. Mis krdi tehniku seal on kui nad midagi teha ei oska. Meilidele seal firmas ei vastata ja üleüldse kogu suhtumine on NULL.
Ühesõnaga naerdi mulle näkku ja öeldi et auto on üle 10a vana mida veel tahta. Siit soovitus kõigile - ärge viige autosi koduhoovi kus tehakse selliseid töid.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.01.2009 at 20:52 |
|
speedbird |
Võimalik, et lähimate päevade jooksul tuleb mul endal lasta ühele sõidukile immo ja signa paigaldada. Aitäh info eest - üks firma vähemalt nüüd teada, mida kindlasti EI vali.
19.01.2009 at 21:05 |
|
heikih7 |
Mina olen oma signad paigaldanud sellises kohas- www.spider.ee . Asub see koht Linnahalli taga ja mees teeb väga head tööd. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.01.2009 at 21:08 |
|
antennimees |
quote: rendilimu: lasin autoalarmid.ee´s paigaldada 97´ Lincoln Town Car´ile immobilaiseri ja alarmi 2 kuud tagasi. Juba esimesel ööl hakkas alarm iseenesest undama. Viisin auto kontrolliks tagasi. Pärast kodus märkasin et autokapotti oli 0,5 cm allapoole lastud et avamisandur töötaks.(Peale selle sees oli laevalgusti lühisesse lastud, ukse polstrid kinnitamata ja auto salong mõnusalt porine) Täitsa lollid ju. Koju jõudes auto enam ei käivutunud. Arvatavasti immo jäi peale. Et seda maha saada pidin autoalarmid.ee´st TOOMA ISE tehniku enda poole, sest firmal polnud maksta tehnikule välakutse eest kütuseraha. Okei, kohapeal selgus et nende praak oli. Peale seda tehti immo korda aga signa läheb iga öösel lolliks. Sealse naisterahvaga rääkimine on täiesti võimati, täielik blondiin kes ei jaga autost mitte midagi. Nüüd jaanuaris leppisime telefonis kokku et võtavad seadmed maha ja maksavad raha tagasi. Viisin auto sinna ning õhtul helistades väideti mulle et ma blufin. Kõik töötab. Mis krdi tehniku seal on kui nad midagi teha ei oska. Meilidele seal firmas ei vastata ja üleüldse kogu suhtumine on NULL.
Ühesõnaga naerdi mulle näkku ja öeldi et auto on üle 10a vana mida veel tahta. Siit soovitus kõigile - ärge viige autosi koduhoovi kus tehakse selliseid töid.
Town Car'il on tehasest alarm koos immoga peal, milleks veel lisa panna? Ja siis võidelda paigaldajatega, kellel pole skeeme ja teadmisi ameerika autode kohta.
19.01.2009 at 21:24 |
|
Madlobster |
quote: antennimees: quote: rendilimu: lasin autoalarmid.ee´s paigaldada 97´ Lincoln Town Car´ile immobilaiseri ja alarmi 2 kuud tagasi. Juba esimesel ööl hakkas alarm iseenesest undama. Viisin auto kontrolliks tagasi. Pärast kodus märkasin et autokapotti oli 0,5 cm allapoole lastud et avamisandur töötaks.(Peale selle sees oli laevalgusti lühisesse lastud, ukse polstrid kinnitamata ja auto salong mõnusalt porine) Täitsa lollid ju. Koju jõudes auto enam ei käivutunud. Arvatavasti immo jäi peale. Et seda maha saada pidin autoalarmid.ee´st TOOMA ISE tehniku enda poole, sest firmal polnud maksta tehnikule välakutse eest kütuseraha. Okei, kohapeal selgus et nende praak oli. Peale seda tehti immo korda aga signa läheb iga öösel lolliks. Sealse naisterahvaga rääkimine on täiesti võimati, täielik blondiin kes ei jaga autost mitte midagi. Nüüd jaanuaris leppisime telefonis kokku et võtavad seadmed maha ja maksavad raha tagasi. Viisin auto sinna ning õhtul helistades väideti mulle et ma blufin. Kõik töötab. Mis krdi tehniku seal on kui nad midagi teha ei oska. Meilidele seal firmas ei vastata ja üleüldse kogu suhtumine on NULL.
Town Car'il on tehasest alarm koos immoga peal, milleks veel lisa panna? Ja siis võidelda paigaldajatega, kellel pole skeeme ja teadmisi ameerika autode kohta.
Tihti peale kindlustused (kasko) ei lepi originaal immode ja signadega kuna nende skeemidele ja süsteemidele on kaabak tüüpi inimestel ka ligipääs ja nende neutraliseerimine on oluliselt kergem kui lisaks pandud süsteemide neutraliseerimine. |
19.01.2009 at 00:27 |
1 edit. Last edited 19.01.2009 at 00:27 by Madlobster
|
rendilimu |
just, tahtsin eraldi kindlustuse teha limule. Kuna auto on pikk siis kasko jaoks peab olema vähemalt 3 mahuandurit, süütekatkesti, pumba katkesti jms.. ja mis kõige naljakam - tarbijakaitse tegeleb ainult eraisikutega, et kui masin on ettevõtte arvel siis ainus lahendus on kohtusse minna Lihtsam on foorumites kirjutada ja kaasmaalasi hoiatada kui veel peavalu ja kohtusse minna. |
20.01.2009 at 21:05 |
1 edit. Last edited 20.01.2009 at 21:10 by rendilimu
|