Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - FHRA Nitro Nationals Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
FHRA Nitro NationalsOn vist aeg ots lahti teha.
Nimekiri läheb iga aasta julmemaks. 18 Pro Modi ja 12!!! Top Fueli. Sinna on lisandunud ka tuntud rajaõlitaja turbodragsteril Timo Lehtimäki.
Huvitav on veel see, et Risto Virtala oma BMW-l on pannud end erinevalt eelnevatest aastatest, kus ta oli Compis, hoopis Outlaw-sse.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
05.06.2008 at 09:05
2 edits. Last edited 05.06.2008 at 09:07 by Gsinut
FHRA Nitro NationalsNimekiri on kõvasti täienenud. Mõned päevad tagasi jõllasin, oli vaid 4 TF klassi võistlejat. Igatahes tõotab põnev tulla, varemalt vaid Eestis võistlusi näind ja Pärnus mind ka polnud kui TF seal käis.
Leiriytyminen 20€ (edellyttää kokoaika ranneketta) <- Mida see tähendab "Liput" all, käepaela?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.06.2008 at 23:42
FHRA Nitro NationalsSee tähendab seda, et kui tahad telkida, siis see maksab 20€ näo pealt ning telkimine eeldab ühtlasi seda, et ostad koguaja käepala (ehk siis kõikide päevade pileti), mis maksab 50€. Kokku siis üks nägu 4 päeva 70€.
06.06.2008 at 23:50
FHRA Nitro NationalsMuuseas, eelmisel aastal Pärnus võitnud Jyrki VIP võitis teise etapi D klassi . Roolis korduvalt siingi käinud Jussi Lahti, kes muuseas on mind Raadil finaalis võitnud. Samuti eelmisel aastal ABCS'l superfinaali võitnud Tea Turpeinen võitis ning on punktiliider Super Pro's (bracket).
quote:tmac: Ise kindlasti kohal. pärtel kas Erkki ei plaani ka kord soomes võistelda
Wheelie-bar'e pole. Nende ost-install pole küsimus, vaid seaded. "Roolivad" ju need, mitte õhus olevad esirattad. WB kõrgus ja kummagi ratta kõrguse erinevus on väga olulised, et otse läheks.
Enne peaks tegema liimirajal korraliku test&tune päeva. Ehh, ja mille lõpuks sõidame 7.5 sek kereindeksi lõhki, mille peale kohtunikud ütlevad, et kohtumiseni Pro Modis...
FHRA Nitro NationalsHuvitav on hoopis see, et Outlaw klassi kiireim oli Toyota Celica 2,5 liitrise neljasilindrilise turbomootoriga, mis põmmutas otse indeksisse ehk 7,50 ja 291 km/h. Teine asi aga see, et Street B võitis meiegi maal käinud Tomi Paavola Audi S2-l, parimaks oli 9,2.
13.06.2008 at 13:11
FHRA Nitro NationalsNagu ma aru saan, siis ProCompact osalejate vähesuse tõttu sõitis Eloranta OL klassi ja panigi kogemata kinni Aeg pole üldse paha euroopa mõistes, kui mitte öelda väga hea.
Vaatasime Markeliga StreetB tulemusi ja mõtlesime et igati konkurentsis oleks. Sai siis isegi vähe plaani peetud, kuna korralikul rajal plaanisime autot niikuinii see aasta testida, juhul kui auto korras ja ise selleks valmis muidugi. Siis sai väheke põhjalikumalt Soomlaste StreetB reegleid uuritud ning avastasin paar punkti mis ennem 2 silma vahele jäänud...
Aga nagu juba teises teemas mainitud toimub samal ajal BHRA Balti karikasarja etapp, kus plaanis kindlasti stardis olla.
13.06.2008 at 17:41
FHRA Nitro NationalsPrr, see on jällegist vabandus, et poolest päevast jalga lasta? Ja parimad palad meile jätta? Mulle sobib, esmaspäeval või teisipäeval on tagasitulekuks aega küll.
23.06.2008 at 17:20
quote:Ets: Prr, see on jällegist vabandus, et poolest päevast jalga lasta? Ja parimad palad meile jätta? Mulle sobib, esmaspäeval või teisipäeval on tagasitulekuks aega küll.
eip, ei mingit vabandamist. meil seal koht olemas, ja seekord pead meid lõpuni taluma
24.06.2008 at 08:24
FHRA Nitro NationalsNii, ärge nüüd rohelist nahutama kohe hakake Aga vääga tahaks minna, siiani ainult Eesti speedeste vaadanud. Kas sellel üritusel, Alastaro omal, on mingi koduleht ka? Mida hästi olulist ma teadma peaks? Või piisab et võtan auto ja sõidan lihtsalt neljap õhtuks kohale?Mis läheks küll väga kalliks ( mul 6kohaline auto ), mitmekesi oleks nagu mõtekam, aga kust neid teisi leida ?? Iagtahes ma ei tea mitte midagi aga tahtmine on üleprahi suur Andke aga igasugust nõu, kes vähegi viitsib.
24.06.2008 at 16:50
FHRA Nitro NationalsKattt, mõistlik oleks esimest korda v-o minna hommik sinna-õhtu tagasi (kindlasti siis finaalipäev). Ma siiani (5a. läheb) ainult nii käingi. Hoiab kulud all ja ei pea telgiga õudust taluma. Niiöelda selline lihtne huviline saab oma annuse kuhjaga täis päevaga.
Ma võin uurida, kas meil on kellegil veel kohti vaba- meil on siin mitu autot minemas.
FHRA Nitro NationalsVäga lahe, ma põhimõtteliselt oleksin kahekesi. Eks ma ise ka mõtlesin, et esimeseks korraks oleks vist täis pikk värk natuke palju. Ja juba mõtlesin ka seda,et mul nüüd oma viga et nii hilja peale jätsin ajamise....Aga tähh kõigile !
24.06.2008 at 22:16
quote:kattt: Väga lahe, ma põhimõtteliselt oleksin kahekesi. Eks ma ise ka mõtlesin, et esimeseks korraks oleks vist täis pikk värk natuke palju. Ja juba mõtlesin ka seda,et mul nüüd oma viga et nii hilja peale jätsin ajamise....Aga tähh kõigile !
mis jutt,täis laks ikka,saad korraliku elamuse.
24.06.2008 at 22:24
quote:max000: Kui kellelgi on minekusoovi,siis võib PS-i panna.Mul on oht,et tekib paar vaba kohta autosse ja elamisse!
Nüüd siis kindel,et 1 koht on vaba!Eeldatav kulu- sõit+elamine+kütus on kokku ca 2000.- inimene
Minek 4ks päevaks,start 7.30se laevaga Neljapäeva hommikul.
26.06.2008 at 13:14
Nüüd siis kindel,et 1 koht on vaba!Eeldatav kulu- sõit+elamine+kütus on kokku ca 2000.- inimene
ole hää, seleta ära, mismoodi sa 2k eest sinna lähed, 4 päeva elad ja tagasi tuled?
26.06.2008 at 13:20
ole hää, seleta ära, mismoodi sa 2k eest sinna lähed, 4 päeva elad ja tagasi tuled?
Elamise all mõtlesin ööbimist.Koos muude kuludega läheb rohkem(min 4k,kui jooma ei hakka)
Elamiseks on ilgelt hea soodushinnaga autoelamu 4ks päevaks
26.06.2008 at 13:38
FHRA Nitro NationalsNjah, igatahes suur tänu, tõesti ka! Aga ma üksi eip saa...ajasin puberteetikust vennapoja juba nii leili :P et kui ma üksi läheksin, teeks ta enesetapu . Ma paarist kohast luuran veel, aga egas kui ei saa, siis ei saa....järgmine aasta varem pihta hakkama ja see aasta siis Lätti sel ajal minema...
26.06.2008 at 13:59
meie marsruut algab ja lõpeb tartus. kilometraaz tuleb koos igasugu tiirutamistega ( rahvas peale-maha ) ca 800 km, natu vähem.
paljalt kütuse peale läheb ca 500.- per naze.
laevapilet 4 inimest ja sõiduauto on koos tallinki soodukaga 3050.- ( edasi-tagasi ) / 4 = 763.- per naze
kohapeal täispilet ( 4 päeva ) on 50€ + 20€ telkimine ehk siis ca 1100.-
söömine ca 100.- päev, joogid 200.- päev. see on üliökonoomse inimese eelarve x4 = 1200.-
niiet kokku ca 3500.- per naze nigu niuhti
ööbimise ja tallinnast startimise arvelt saab maha umbes 800.-, mitte rohkem.
niiet eriti alla 3k.- seal ära ikka ei käi.
26.06.2008 at 14:01