Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Forsaza Battery Drag Meeting, Riia, Bikernieki Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Toimus üritus nimega Forsaza Battery Drag Meeting, 1/8 mile drag.
Kell 06.30 äratas vastiku pirina saatel telefon, mis tavaliselt nii vara pühapäeva hommikul tukub veel mõnusalt offline's.
Korjasin siis tacco ja veedleri peale ning tuli kolvle. Kohapeal ootas meid ees üks Riia omanikke, hr. tmac, kes pidi orkunnima sisse-väljapääsud, hea äraolemise ja muud privileegid
Bikernieki väikese ringraja olid vallutanud valdavalt BMW'd, enamus kusjuures uuemad mudelid. Ju siis omanikud ise arvasid, et nende ülemakstud auto on ka sobilik kiirendamiseks. Sinna-tänna oli ka kogunenud japsi toodangut. Kohal oli ka 1 bike, meie enda Eikki Mägi, kes kahjuks võistlema ei pääsenud. Üleüldse oli veel Igaunjast võistlemas Levo oma Viperiga ja üks Ford F-150, mille omanikku ma isiklikult ei tundnud. Kristjan Salmre aka sallu täristas ka oma BMW 540ga, mille käigukast lõpuks enam peale sees oleva 4.käigu muid alternatiive ei tundnud. Game over tema jaoks.
Umbes kella ühe paiku lasti võistlejad rajale testsõite tegema. Levo nägi oma peruhobusega ikka ulme vaeva, et rehvisuits ei lämmataks pealtvatajaid ja et sõiduriist ikka rajal seisaks. Ajaks 8.1, mis ei ole just selle auto vääriline. Hiljem aga suutis ta leida imerohu oma kariku taltsutamiseks - vähem gaasi Kuna sealne võistluse korraldus oli niivõrd "tasemel", siis mingeid timeslippe ei näinud meist keegi. Samuti puudusid 60" andurid ja lõppkiirus on vist ka sealsele seltskonnale vähetähtis. Läbi tutvuste said oma aja teada. Vinge.
Muidugi omaette vaatepilt oli Leedukate seltskord - kaks vanemat Audi 90t, 10V mootoritega. Ilus vaatepilt ja ajad tilkusid seal stabiilselt 7.3 tuuris. Kohalikule ässale ja ka meie võistlusi külastanud Ilmars Sauzajevsile oli tuldud kõva lahingut andma.
Sealne reeglistik või mis iganes, on meieomast ikka väga-väga palju aastaid maas:
Võistlema lubati rallikrossi ( arvatavasti ) sõitev porsche, millel puudus esiklaas.
Stage joone ületamisel tagurdati ilusti tagasi, loomulikult otse andurite piirkonda. Üks BMW startis olusti R käis sees tagurpidi.
Burnout ala oli ca 30m tagapool kui ta võiks olla. Rehvid said enne starti jälle prahiga kokku.
Raja keskel ilutsesid koonused, mis jäid küll puutumata. Finišis seisis raja keskel betoonjalal seisev "FINIŠ" märk.
Ulme!
Pidime kella 19 paiku lahkuma, selleks hetkeks oli Levo suutnud ennast oma klassis 3. kohale sõita!
Leedukad suutsid ka omas klassis kaksikvõidu võtta, Ilmarsi auto lagunes ära.
Eks kui aegu peaks netti lekkima, panen siia kirja.
20.04.2008 at 23:55
Forsaza Battery Drag Meeting, Riia, BikerniekiMuidu muhe üritus, aga mõned asjad häirisid tõesti. Prr mainis siin ära selle Porsche. Sellel oli tõesti esiklaasi asemel vaid metallvõrk. Seda oli ka päris naljakas vaadata, kuidas üsna mitmed mehed püüdsid tagaratsetga stageda. Puu oli stardijoonele nii lähedal ja nii madalal, et isegi kui oleks seal mõni meie mõistes Outlaw masin kohal olnud - vasaku raja mees poleks elu-sees oma scoop-i tagant foori nänud. Prri mainutud kiired Audid võiks tulevikus eestisse sõitma sebida. Üldiselt oli väga tore pühapäev.
P.S. kahju muidugi, et "Riia omanikul" vaba päev oli. Oleks tahtnud teda ikka ümber Ilmarsi auto asjalikult sagimas näha
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.04.2008 at 10:34
Forsaza Battery Drag Meeting, Riia, BikerniekiBACKSTREET BOYS sai oma sõbranna tissi näitamise eest minu käest topfueli bloweri rihma. Ei Ilmars proovis ühte uut poissi kuda hakkama saab ja seal auto ümber oli niigi palju sebimist. Ma jälitasin peakohtuniku rohkem ,et too meie omadele liiga ei teeks.
21.04.2008 at 10:39
Forsaza Battery Drag Meeting, Riia, BikerniekiNii ka mina jälle rivis.
Minu nägemus lätlaste dragist.
Eestlane või igaunja või mis asi ma olin ei ole eriti IN
Rada-Paneme 300 meetri peale kurikad ette,et kui sa muidu pidama ei saa siis kurikas või betoonplokk ikka peatab sind-see oli enne seda lauget paremkurvi....
Tõstsin kisa ,et olete te täiesti soojad peast-Okei see lahendadi ära kuna otse kurikatesse poleks mingi probleem sõita.
See kuradi rallikrossi kolakas kanavõrguaknaga....(läti alakomitee otsustas et tohib ja jutul lõpp...)
Boksialas saime hoiatuse-polnud veel parkinud ennast...Sallu olevat driftinud rinka peal ja mina kiirust ületanud...(läti numbriga M5 paugutas lausa rada samal ajal ja peakohtuniku riisipirkukas küttis täisviles mööda boksiala.
Okei-saime sõitma-ei ühtegi ajavõtu timeslip-i mitte midagi ei tea-kütab tagumiku järgi.
Nende stagemine mulle meeldib-Pats mõlemad staged põlema ja istub ja ootab-mul oli siis aega küll
Sain paar liberada sõidetud-võidetud-nii boksiala kiirus 57.Ei läinud läbi saatsin nad kukele ja palusin tõestada sest hääle järgi võib mul olla ka 100 KM.(ma nimme lasin kolmanda käiguga mööda boksiala ja ilma gaasipedaalita-täpselt 20 km tunnis)
Mind ei kaalutud et pidi olema stoc auto...
Jõuan finaali ja hops KAALUD ees.Eh eh-ei läinud läbi 1581 kg koos minuga...Pikk nina
Siis läks tsirkus lahti elliminaatoriga ja ikkagi sätitasid meid kummaliselt nii et elliminaatoris oleva paarilisega sa ei sõida-ometi on tabel üleval......
Ja siis sain põske selle 10 klapilise audi 80 käest.
Subarut võitsin ja seega kolmas koht.
Parim mida nägin kuulsin oli 8,1 ja edasi ei tea.
Pidamist ei olnud,kohe no ei ole ja ei tule kah.Drag radial on slic.On see nüüd kummisegust,eelmise aasta kummist või jõuprobleemist.
Noh sõitma tuleb õppida .....stoc viper on poisike.Minu oma on nagu Leenin-silitad kiilaspead ja vahel võib vastu kukalt anda.
aga noh 200 meetrit 700 rattajõulise ja 900 njuutonilise auto jaoks ei ole eriti lihtne kui sul puudub pidamine ja vedrustuse asemel on puuklotsid.
quote:Gunn: Nojah, kogu seda teemat lugedes leiab kinnitust fakt et lätlased ei ole rahvus-see on amet
Tead kinnita oma kulunud fakte kuskil mujal. Fakt on see ,et selle asemel et neid paristada tuleks ulatada meie poiste poolt abistav käsi. Asjad on paremaks läinud autosid juba kaalutakse ja tehniline kontroll ka areneb ja asju juhtub. Jah me oleme neist 5 aastat ees ,aga sommidest oleme 20 aastat maas ja näe on selliseid inimesi nagu Jari kes tulevad ja juhivad inimesi õigesse suunda
21.04.2008 at 20:24
Forsaza Battery Drag Meeting, Riia, BikerniekiPärast 6 tunnist vaidlust internetis sai nii mõnigi asi selgeks. Levo kaalumine polnud juhuslik vaid peale eliminaatori esimest ringi võeti kõik maha kes kaalunud polnud veel.
Vaene Oskars Ozolims joob vist veel 2 nädalat ja kui peaks asjad nii minema siis järgmine võistlus on raunzzi nõusolekul üleval tema ajavõtt timeslipide ja juttudega + päev ennem saavad poisid kõva kooli stagemisest ja muust sellisest jamast. Ennem muidugi koolitab Olds mind natukese onju
21.04.2008 at 22:45
Forsaza Battery Drag Meeting, Riia, BikerniekiTmac Sa tead ise ka,et me võime pärast rääkida mida iganes...Ilse võib samuti seda teha
Oleks rallikrossi autod koju jäänud oleks olnud aega kaaluda kohe...
Ei ,aga lahe nädalavahetus ja ma kindlasti võtan selle käigu ette ka järgmine kord.
Asi pole isegi kaalumises-kaaluge aga sest see on vajalik...Huvitav on võrrelda meie tehnilist ja nende oma.Kompressorile oleks nagu kleebitud kalliskivid.Kõrvalistmel oli mul ka paljas naine Vedelikulekkeid ei vaata keegi ,ahah aku on kinni,turvavööd on sul kaa,põhmõtteliselt 10 inimest imestas kapotealuse juures ja oligi kõikaknast sisse vahivad kah.Tmac -sa tead ise ka viperil oli natuke midagi valesti,aga nad seda ei näinud.Ja kui sa nägid siis põhimõtteliselt ei huvita neid rehvid,pidurid ja muu .Vaevalt et mina sihuke püha lehm olen ,et mind ei kontrollita.Neil on võimalused.kaalud,turvad, aiad ümber, tribüünid,meeletu publik----Neil pole rada ja pole kogemust. (Loomulikult ka haiglaselt suur käive millega saab seda asja edasi arendada või veel paremaid üritusi korraldada.Nad võivad meist olla viis aastat maas ,aga ma imestasin sealmaal veel ,et ühtne meeskond ja asjad sujuvad tõesti suht hästi.
quote:tmac: BACKSTREET BOYS sai oma sõbranna tissi näitamise eest minu käest topfueli bloweri rihma. Ei Ilmars proovis ühte uut poissi kuda hakkama saab ja seal auto ümber oli niigi palju sebimist. Ma jälitasin peakohtuniku rohkem ,et too meie omadele liiga ei teeks.
I don't understand estonian language, but I understand keywords BACKSTREET BOYS - it was funny
and happy "exclusive" rubber owner - backstreet boy
24.04.2008 at 19:46