Poster |
Message |
R.Ott |
Convertible arvel kupeena
Vanaisa kirjutas kunagi eritellimusena valmistatud Eldorado convertible kohta:
quote: ma muidugi ei tea, kas sellise meil üldse arvele saab, sest passis on neil kõigil ikkagi märgitud kere tüübiks "coupe".
Sellepärast pole neid "ostja silmaga" ka vaadanud.
Endal lahtine camaro arvel kupeena ja VIN koodi järgi peaks ka kupee olema. GMi "ametliku" "katuste mahalõikaja" ACS-i poolt ümberehitatud autode VIN koodis on keretüübiks "convertible" aga muude väiksemate töökodade puhul on jäänud kupee. Kas nüüd tuleb ettevaatuse mõttes hakata ÜV punkti "valima"?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.03.2008 at 16:31 |
|
supp |
ilmselt, kuna ta sul arvel on saad ka märke passi, mul juhtus selline lugu:
oman 200-st volvot mis ühelt poolt on 2 uksega kupee, teisest küljest aga 4 uksega sedaan ehk 3 ukseline sedaan, vin-i järgi 4ukseline sedaan ja nii oli ka passis. Olen kolmas omanik sellel eestis ja regasin selle enda nimele probleemitetta (autot ei vaadatud), aga ülevaatusel tekkis probleem (keelduti seda tegemast kuna autol üks uks vähem kui passis), läksin siis ark-i ja ütlesin, et teie mure - masina regasite aga uksi ju vähem kui passis, nemad vastu ok meie viga teeme tasuta passi korda. Purjetasin angaari, seal mehed nõutud (3 uksega sedaani pole olemas), uurisid ja puurisid tunnikese ja tegid passi tasuta õigeks, hoolimatta sellest, et ametlikult pole sellist autot kunagi toodetud, kuigi ta on volvo tehase töö.Niiet palu arkist passi muutust, kui nad on juba korra allakirjutanud siis teevad ka paranduse.
PS kui keegi omab mingit infi sarnasest volvost (peale minu auto) saab sixpacki õlli. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.03.2008 at 20:33 |
|
_siim_ |
kunagi kui mul oli beretta pandi see arvele 4 ukselise coupe-na,hiljem kui ise avastasin siis taheti autot ka näha,kas ikka on coupel 2 ust?! aga tehti ka tasuta ringi. |
25.03.2008 at 22:53 |
1 edit. Last edited 25.03.2008 at 22:54 by _siim_
|
|