Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Fire safety Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Fire safetyKui korraldada küsitlus kogenud drag racerite hulgas teemal, mis on kõige halvem õnnetus, siis ma garanteerin, et võidab tulekahju. Kui tulemus on ühehäälne, siis ma olen viimane, kes imestab.
Kujutage ette, et teid visatakse suurde lõkkesse. Mis varustust siis vaja on? Võib-olla hind ei ole kõige põletavam küsimus.
Ja tuleb kanda tulekindlat aluspesu. Point selles, et firesuit hoiab leegid eemal, aga tohutu kuumus ajab higi keema, mis tekitab põletushaavu.
Asjad juhtuvad kas kohe stardis või viimase 100 m peal. Algul on just setupi viga, N2O asjadel tulevad staged selga, võib tagasi lüüa.
Päris karm näide:
Kas meil ikka on võimalik seda kontrollida?
Raja lõpus olev intsident veereb pidurdusmaa lõpu kanti.