Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Daugavpils drags
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read
 
tqhq.ee foorum : Üritused : Daugavpils drags  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
5.0
Daugavpils drags
külastasin seda siin ingliskeelses foorumi alajaotuses mainitud üritust Daugavpilsis. Koht ise on ikka parajalt kauge ja seepärast kulus tegelikult ikka kogu nädalavahetus ära. Korraldus oli meil ilmselt selline päris algusaastatel või polegi selline olnud. Samas striitreisserid oleks ennast ilmselt koduselt tundnud. Korraldajatel oli tegelikult põhimõtteliselt selge, millised asjad peaksid nende arust olemas olema (turva, tuletõrje, ajavõtt), aga kuidas asi toimus "ei oska ei jutus jutustada ega kirjas kirjeldada".
Jõudsin kohale tund peale registreerimise ametlikku algust, aga kohal vaid paar kohalikku pereautot, mõni küla hirm ja ei mingeid registreerijaid. Mõningase aja pärast need siiski saabusid, aga kuna neil veel polnud mingeid (ei saanudki aru mida just) vahendeid, siis saadeti boksi püsti panema. Boks tuli veel kahel korral ringi kolida, kuna saabunud pellerit oli vaja paigaldada meie (eelnevalt küsitud kohale paigaldatud) boksi ette ja hiljem jäime veel piirdeaia paigaldamisele ette ja siis veel pealtvaatajate käiguteele.
Võistlejate koosolekut pidanu ei jaganud sellest võistlusest midagi ja oskas öelda, et aega hakatakse arvestama siis kui roheline tuli süttib. Selle põhjapaneva infoga varustet hakkasime siis sõitudeks valmistuma.
Sõitmine ise käis niiviisi, et sabatati kuusepuuni ja siis niipea kui järjekordne paar kohale jõudis järgnes start (mitte mingit juhendamist ega organiseerimist), kusjuures roheline ei süttinud mitte alati mõlemale korraga, vaid pisut ebaühtlaselt (kuidas nii juhtuda saab, ei oska öelda). Kummisoojendamist ei tehtud ja kui mina seda tegin (vesi muuseas pidi omal olema), siis vaatas starter sellise näoga, et lõug kraapis betooni ja muidugi lasti minu paarilise startida siis kui mina alles rehve soojendasin. Rada ise oli kõige libedam, kus kunagi sõitnud olen, kuid sõitude edenedes paranes. Edaspidi proovisid teised ikka ka rehve soojendada (hoides autot avatud pagassiluugist kinni niikaua kui jõud üle käis). Sõideti muidugi ilma kiivrite ja muu selliseta ning plätud ja lühikesed püksid olid päris tavalised.
Millisel moel võistluste paarid hiljem moodustati, see jäigi saladuseks, nagu ka tegelikkuses muud reeglid, kuigi mul oli võistluste avaldatud reeglid paberil välja trükitud.
Autod olid ikka igasugused (tehnilist komisjoni kui sellist tegelikult ei olnud)- läti tuuninguga, aga ka mõned palju vaeva nõudnud leedukad (imelikul kombel nii numbrid kui ka ülevaatuse kleepsud peal, kuigi tänavaautost polnud seal lõhnagi) ja üks poolakas. Poolakas oli ikka päris vaatamisväärsus- neliveoline dragi corvette nii umbes 50cm läbimõõduga turbo kapoti peal (just peal, mitte all) ja sõitis ka mingit 10.. aega. lagunes aga hiljem ära. Minu kahjuks üks sõit liiga hilja ja seega läks klassi võitmise võimalus vett vedama.
Üritus oli iseenesest tore ja rahvast päris palju tuhandeid aga eks ta paras ohtlik olnud, seda eriti seepärast, et päeva edenedes tuli ikka kümneid kordi inimesi võistlusrajalt ära ajada ja ega nende rehvidest moodustatud raja vahel meeldiv uisutada polnud.
Tõenäoliselt on edaspidi asi kõvasti parem, sest eelnevalt võistluste reegleid ja muid plaane lugedes nind korraldajaga vesteldes oli plaan teha ikka üks korralike reeglitega üritus ja kui kogemuste kasvades asi plaanitult kulgema hakkab, siis on täitsa talutav võimalus nädalavahetust veeta.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.06.2007 at 14:41
kristjan_l
  
Daugavpils drags
Treilamees-fotograaf Kristjan lisab mõned pildid:

1. 4WD Corvette Stingray Turbo ja Supercharged Mustang GT:


2. Mustangeid oli lahingus teisigi:



Veel pilte ning kommentaare: http://www.fmce.ee/index.html?pg=avol2tis ja http://galerii.fmce.ee/

____________________________
REKVISIIT.EE
tõukerattast tankini

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.06.2007 at 14:56
1 edit. Last edited 06.06.2007 at 15:03 by kristjan_l
anryo
Daugavpils drags
Hea humoorikas lugemine peale tööpäeva! Kus veel lähimaades midagi sama lahedat toimub, kuhu oma "kommentaatorid" saaks saata?
:lol

____________________________
We live in a poor neighbourhood - we can only afford to drive old cars.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.06.2007 at 23:13
tqhq.ee foorum : Üritused : Daugavpils drags  
Log in: Username: Password:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.