Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - cabrio tagaakna materjal
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : cabrio tagaakna materjal  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
wagoneer
cabrio tagaakna materjal
Peale esimest korda katust maha lükates ning pärast tagasi pannes tundus,nagu oleks tagaklaasile väiksed praod sisse tulnud. Täna siis uuesti katust maha ja peale pannes läkski tagumine kileaken ribadeks(plastik on muutunud meeletult rabedaks).
Oskab keegi öelda mis materjali seal kasutatakse? Ise mõtlesin miskit pvc-d(0,5..0,6mm) kasutada aga see läheb kiirelt matiks õues.
Kõik head nõuanded teretulnud.

Wagoneer.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.04.2007 at 18:10
1 edit. Last edited 15.04.2007 at 18:11 by wagoneer
Jesper

cabrio tagaakna materjal
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=19761

15.04.2007 at 18:38
M.J
cabrio tagaakna materjal
Enda mersul on samuti mõrad sees. Olen mitmelt poolt uurinud näiteks kilete vahetust. Ainuke piisavalt paks materjal mis õnnestus mul kätte saada oli purje kile. Ära aja segamini kaatrite küljeakendega, need on suhteliselt pehmed. Päikese käes muutuvad nad vägagi süldiks ning jäävad sellised kortsud ja lotid sisse. Samuti võib (sõltuvalt autost) "klaas" laperdama hakata kui maanteel sõita. MB-l on minuteada mingi 1,5 ja 2,0 mm aknakile paksuseks.
Leidsin interneti avarustest üles firma kes MB-le neid kilematerjale valmistab, aga eraisikule müüa neid ei tahetud. Anti mingi firma kontaktid kes ise autotööstusele katuseid valmistavad, aga nemad mu kirjadele ei vastanud [email]www.aresma.de[/email].
Ainukese lahendusena ostan uue katuse www.cabrio.de 14000 raha eest mis on tunduvalt odavam kui originaal 50 000. MB-l on katust väga keeruline maha võtta (on liimitud) ning seejärel kile mingi idee läbi ära vahetada ning tagasi liimida. Olen näinud autosid millel on tehtud, aga nagu öeldud liiga peene kilega. Ma arvan et kogu töö maksab mingi paar tuhat äkki (võin eksida).
Seda purjekilet on mul mingi tükk alles (mulle jaguks seda ainult ühe pisikese kolmnurkakna tarvis), kui suur su katuseaken on?

Ahjaa materjali nimi on jah PVC Wopavin-Flexglas vähemasti MB puhul
firma ise on www.gurit.com kes seda toodab.

16.04.2007 at 17:28
mrtn
cabrio tagaakna materjal
mul on olemas materjal, mis peaks sobima. tule vaata ise järgi.
esimene võimalik aeg alles neljapäeva õhtul, niikaua rootsis.

16.04.2007 at 18:58
margus61
cabrio tagaakna materjal
On kellelgi värskemat infot, kus kaltsukatusel tagumine kileaken ilusti ära vahetataks pealinna kandis? Viimase talve külmadega oli rabedas olekus ja ei talunud sihipärast kasutamist.

Ilmselt tuleks hinnalt soodsam, kui töötegijal õiget materjali rullist võtta, aga ka originaalvaruosana saadav kiletükk pole väga hirmsa hinnaga.

04.11.2011 at 07:45
ERAK

cabrio tagaakna materjal
P-Tlns, Maleva põik 3 hoovis olen näinud asjalikku vene kutti askeldamas kaatrite katuste kallal (katustel olid ka kileaknad sees)...tasub sealt uurida.
http://sail-loft.narod.ru/indexest.html

rehvide müük

04.11.2011 at 09:52
Bikerman

cabrio tagaakna materjal
Pirita jahtklubis on ka sellised kaatri tendi ja purje õmblus vennad olemas,küll aga eeldab see vist katuse mahavõtmist.Neil seal õiged materjalid ka olemas.

17.11.2011 at 14:05
KaroK
cabrio tagaakna materjal
Tööstusplast müüb ka erinevaid läbipaistvaid plaste. http://www.tplast.ee/

19.11.2011 at 11:14
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : cabrio tagaakna materjal  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.