Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - KIIRE! Abipalve seoses Cadillac DeVille-ga
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : KIIRE! Abipalve seoses Cadillac DeVille-ga  
Poster Message
MargoC
KIIRE! Abipalve seoses Cadillac DeVille-ga
Tere,
1997 Cadillac DeVille'l lõpetas generaator sõidu pealt aku laadimise ja tulemuseks on see, et auto seisab tühja akuga Põhja Tallinnas. Sealt oleks vaja auto vähemalt kesklinna saada.
Sellest minu palve, et kas kellelgi juhtub olema vaba ameerika klemmidepaigutusega antud autole sobivat laetud akut, mida ajutiselt autole peale tõsta, et saaks autoga kesklinna sõita?
Vastata võib kas siia teemasse, või telefonil 53 412 298.
Ette tänades,
Margo

NB! Teema aegub hiljemalt kell 17:00, siis tuleb kasutada treileril ära vedamise teenuseid:(

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.03.2007 at 12:57
peep

Moderator
OT. Mul omal ajal kestis aku ilma laadimata LT1'ga sõita kuskil ca. 3 km. ehk ma väga pika maa läbimisega ainult aku varal ei arvestaks kaasaegse autoga.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.03.2007 at 13:59
MargoC
Õhtust,
Minu jaoks on probleem lahendatud.
Auto õnnelikult turvalisemas kohas ja eks nädala algul asun generaatoriprobleemiga tegelema.

To: peep
Sellisel juhul mul isegi vedas, kuna auto suutis aku peal linnaliikuluses ligi 25 km maha sõita, seda siis koos peatumiste, parkimiste ja käivitamistega.
Tegelikult oleks pidanud auto täna teise eesti otsa jõudma, kuid see oleks eeldanud korralikku akuvaru pagassis, et kui üks tühjaks saab, võib teise peale panna. Iseasi kuidas see auto mootrile ja kogu elektrisüsteemile tervikuna oleks mõjunud. Seega ei hakanud sellega riskima.

Kui moded soovivad, seoses teema ammendumisega, võib selle teema kustutada.
Margo

25.03.2007 at 20:45
tqhq.ee foorum : Vaba teema : KIIRE! Abipalve seoses Cadillac DeVille-ga  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.