Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Paluks abi diisli pumpade kohta
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Paluks abi diisli pumpade kohta  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
NOFEAR
Paluks abi diisli pumpade kohta
Nimelt siis kas keegi oskab aidata kust saaks materjali diisli reas kõrgrõhu pumba kohta jooniseid,töö põhimõte jne.

16.03.2007 at 16:02
Astro SS
Millist pumpa sa silmas pead?

Bosch A,P, Zexel, Sigma; ND, mõne nõuka masina .......

Küsi täpsemalt ,siis saab ehk aidata ;)

16.03.2007 at 17:19
NOFEAR
Tootja ple tähtis peas et reaskõrgrõhupump on teema on selles et pean kõrgrõhupumpade kohta lõpu töö tegema igasugune abi oleks teretulnud.

16.03.2007 at 22:27
Astro SS
Millised on sinul teema kohta algteadmised? ???

Kui sa oled kodus diiselmootori ehitusega (algteadmised) ,siis on lootust,et saad aru ka pumba tööpõhimõttest , vastastel juhul läheb raskeks.

Mõned illustreerivad pildid:

Raamatukogus peaks selle kohta kirjanudust leiduma.;)

16.03.2007 at 22:53
NOFEAR
Diisli pumpade kohapealt olen ma suht kodus kui midagi teha on vaja siis hätta ei tohiks jääda.

17.03.2007 at 11:33
Astro SS
quote:
NOFEAR: Diisli pumpade kohapealt olen ma suht kodus kui midagi teha on vaja siis hätta ei tohiks jääda.

Milles on siis probleem? ???

Milleks see teema siin vajalik on ?

18.03.2007 at 10:47
NOFEAR
Oleks vaja teha lõputöö reaskorgrõhu pumpade kohta ja suht kiiresti agamatrjaliga on nagu veits tuuga.

18.03.2007 at 11:14
wagoneer
No aga nagu Astross mainis siis abiks raamatukogu ja loomulikult internet. Toksi soovitav asi sisse ja hakka saadud infot läbi töötama. Nii vist seda lõputööd tehakse.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`

18.03.2007 at 12:52
NOFEAR
Oleks siis see nii lihtne kui paistab ega eriti ei ole ju sellist spetsiifilist juttu reaspumpade kohta commonrail-i ja jaoturpumpade kohta on tohhujaa aga see mulle ei sobi.
Ei ole nagu igapäevane diisli mees ei tea kust täpselt otsida

18.03.2007 at 19:36
woodpecker
Tee tööd!
Ära küsi almusi.
Selline see elu on. mine raamatukokku, otsi netist.

18.03.2007 at 19:50
Ri-Q.

Tohoh, sellised on siis konstruktiivsed vihjed? Vahel ei ole ka raamatukogust ja internetist abi, iseäranis kui aega napib.
Nofear, millest selline teemavalik, jätsid materjaliga tutvumise viimasele hetkele?

18.03.2007 at 20:07
Astro SS
quote:
NOFEAR: Diisli pumpade kohapealt olen ma suht kodus kui midagi teha on vaja siis hätta ei tohiks jääda.

Mulle jääb ikka arusaamatuks, kui sa oled päris kodus pumpade kohapealt ja hätte ei jää , siis mida k*****it sa siit osid.

Siin olijatest ei tule keegi sul lõputööd kirjutama, sellega pead sa ikka ise hakkama saama.

Ja see loll jutt ,et common -rail ja rootor pumpade kohta on infot jalaga segada aga rivipumpade koht pole midagi , topi sinna tagasi kust see tuli.

Ma ei imestaks, kui sa järgmise väitena mainid,et tegelikult on kõige rohkem infot pump-pihustite kohta :finger

18.03.2007 at 20:14
Astro SS
quote:
Ri-Q.: Tohoh, sellised on siis konstruktiivsed vihjed? Vahel ei ole ka raamatukogust ja internetist abi, iseäranis kui aega napib.
Nofear, millest selline teemavalik, jätsid materjaliga tutvumise viimasele hetkele?

Selle teema kohta on raamatukogus vähemalt kaks riiulivahet.

Kuna tegemist on diiselmootori A ja O'ga ,siis igas autoremondi,kombaini ja liikurniiduki raamatus on päris mitu peatükki ,lisaks veel mootorite toitesüsteeme käsitlevad raamatud.

18.03.2007 at 20:20
1 edit. Last edited 18.03.2007 at 20:21 by Astro SS
Ri-Q.

Usun täiesti. Kodanikul ju see probleem ongi, et praktikas on tugev, aga teooriat ei suuda paberile kanda e. materjalihulgast pole kasu kui iva ei oska otsida ja pole aega leitut läbi lugeda.
Tegelikult ma tahtsin ennetada järgmisi mahategevaid poste, mille sisuline väärtus on null - vahel on mõttekam leida see hetk ja kirjutada sobiva raamatu, isiku vm. allika nimi (asjalik raamat võib anda rohkem kui 20 viletsat aga 20 viletsa läbi töötamine võib kulutada kordades enam energiat).
Nofear, võta ennnast nüüd kokku ja tutvu kirjandusega või küsi konkreetselt, mida vajad!
R @ usub kategoorilisse imperatiivi.

18.03.2007 at 21:08
NOFEAR
No johhaidii mis te nüüd maunate selleks ma ju siia kirjutasingi et saada abi MATERJALI OTSINGUL.Ei ole vaja kohe pöördesse minna.

18.03.2007 at 22:10
epsum
117 kirjet, mille hulgast sa kindlasti leiad oma lõputöö teemaga täpselt sobivaid teoseid.

http://ester.nlib.ee/search*est/ddiisel/ddiisel/1%2C11%2C150%2CB/exact&FF=ddiiselmootorid&1%2C117%2C

PS. Ennevanasti tegeles sobiva kirjanduse soovitamisega (või vähemasti juhtnööride andmisega) lõputöö juhendaja, kas sa enda oma käest oled küsinud?

18.03.2007 at 22:50
1 edit. Last edited 18.03.2007 at 22:51 by epsum
LaSa

Moderator
quote:

quote:
NOFEAR: Ei ole nagu igapäevane diisli mees ei tea kust täpselt otsida

Saa siis aru..

19.03.2007 at 14:33
Ri-Q.

Ehk on asi selles, et tuhandete kaupa võib leida kodanikke, kes tunnevad oma tööd hästi, aga ainult mõned suudavad n-ö käeosavuse samaväärselt ka paberile tähendada. Tehniliste agregaatidega puhul viskab veel remondimanuaali valmis, aga (tehnikakõrgkooli?) lõputöö, millele on ilmselt kehtestatud kindel reglement, ei ole ju käsiraamat e. nii või teisiti vaja enamal määral spetsiifilist infot, mida ise ikka ei tuleta reeglina.
Nofear, kui töö valmis saad, tahaks seda lugeda.

19.03.2007 at 17:48
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Paluks abi diisli pumpade kohta  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.