Poster |
Message |
maert |
Olematu teenindus STV poolt
See jutt küll kaabeltv-st aga no ma ei või. Helistan, küsin, et tahaks digitv-d. Öeldakse, mine aga lähimasse kassase, seal tee leping ja saad digiboxi. Teen siis nii. Pae tänava kassas. Mina: tere, sooviks digitv lepingut teha. Kassa: a mul pole digiboxe. Mina: No millal saaks. Kassa: A ma ei tea. Ja vaatab sellise näoga, et mul targematki teha, kui sinuga seletada. No ma lõin käega ja tulin tulema. Järgmine lähim kassa peaks olema Mahtra 1 (mustakivi keskuseks nimetatakse). Sammud sinnapoole. Seal olles selle seest läbi ja väljast ringi jalutand nii pool tundi, no ei ole stv kassat. Kuna õhtupoole oli vaja Mustamäel käia, mõtlesin siis seal ka tammsaare tee 89 kassast läbi astuda. kuna kell oli juba 18.45 ja veerand tunni pärast on sulgemine, siis tüdruk pakkis oma asju otseloomulikult. Jälle siis et tere, sooviks jne. Ei hakand ta minu jaoks isegi suud lahti tegema. Viipas käega kassa seinale, kus oli "tuhat" paberit üksteise otsa kleebitud ja ühel neist seisis, et digiboxid on ainult tammsaare tee miski number (mida weebis üldse polnd) ja postimajas. Seepäev oli kell palju ja ma loobusin. Järmisel päeval postimaja. Tere, sooviks... Vastab: No ma ei tea, vaatame kas digiboxi on. Leiab võtme. Pinge tõuseb. Avab kapiukse mis tal jala juures. Ja näe imet, terve 1 digibox on olemas. Huhh. Pühin külma higi. Muidu see postimaja tädi teenindas normaalselt vähemalt. Muuseas veel niipalju, et väljaarvatud postimajas (pobises vahepeal küll midagi venekeelset), ei suutnud ükski teine mulle korralikus eesti keeles vastata. Ikka stiilis: vähem kolm nädalat. Ei teagi, mis see on, vähemalt või vähem kui.
19.10.2006 at 11:07 |
|
peep Moderator |
Olematu teenindus STV poolt
Palun ära rohkem enam selliseid asju siia postita, kõigil meil on stress aeg-ajalt aga siin jääme ikka teema juurde. Kindlasti on netis kohti, kus Su jutust rohkem kasu on. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.10.2006 at 11:09 |
|
|