Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Grand voyager 4wd
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : Grand voyager 4wd  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
zippo
Grand voyager 4wd
Sooviks arvamusi ühe euro usaka kohta-4wd meie tingimustes 3,3 automaat ja nelja ratta vedu?Igapäeva sõiduks kui vastupidav ja kui lollikindel?Jänkidega eelnev kogemus ainult kõrval istmel.Küsimus aiendatud sellest,et 4wd minu isiklikust arvamusest ainult manuaalile tundub sobivat.Mis on siis nõrgad koha?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.03.2006 at 21:08
Riho
Grand voyager 4wd
Minu meelest on siin ainult üks nõrk koht - Grand Voyager.
Sõita on mugav, aga pudiseb niikui hapupiim.

27.03.2006 at 17:11
Otto
Grand voyager 4wd
quote:
Riho: Minu meelest on siin ainult üks nõrk koht - Grand Voyager.
Sõita on mugav, aga pudiseb niikui hapupiim.
Pole see asi nii hull midagi. Meil peres juba 3-4 aastat grand voyager, 3,3 automaat, esivedu küll. Otseselt mingeid nõrkasid kohti ei oskagi öelda. Nagu ikka kõigil autodel eestis - silla juppe vahetatud päris palju. Olen auto ajakirjadest lugenud et elektrisüsteem on nõrk, minuarvamus selle kohta: bullshit. Selle aja jooksul, mis see auto meil on olnd, ei ole elektriga ühtegi jama olnud. Praegu on meie voyager küll müügis, kuid põhjus pole selles, et auto halb, vaid tahaks uuemat (grand voyageri). Vastupidavus võrreldes WV sharaniga on hulga parem. Tean seda kuna see oli vahepeal tööautoks. Ja mugavus võrreldes teiste sama klassi autodega on ikka hoopis teine tase.
Loomulikult oleneb kõik muidugi konkreetsest isendist.

29.03.2006 at 12:54
1 edit. Last edited 29.03.2006 at 12:55 by Otto
tqhq.ee foorum : Autod : Grand voyager 4wd  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.