Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
cozmo

ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?
heihopsti

ma ei saanud enam öösel magada, ja pidin lihtsalt siia teema tegema.

meie peres oli u 5-6a tagasi üks Jeep Wagoneer, 74 aasta kui ma ei eksi ja Valmeti 4,2 ridaneli diisel aistevahel. algselt kui ostsime siis oli rohelist värvi, siis sai tehtud kerele kapremont, vahetatud ja keevitatud kõik mis vaja oli, ja siis lõpuks laiguliseks värvitud. katusel oli suur katuseluuk et hea jahil oleks käia.

ees polnud orig stanget, vaid sai ise tehtud torudest kogu "stange" ja rauad, tagastange asemel olid samuti rauad.

äkkkkki keegi teab midagi sellest Vagunist midagi, kelle käes see olla võib või mis tast saanud on, sai südamelähedaseks, ning nüüd kui omal vanust piisavalt tahaks ise sellist omada. Reg märk [591 AUM]
paar pilti ka kui ta meie käes oli

meie väikeauto ja meie suur auto hellitusnimega "traktor"

Ivo.

13.03.2006 at 23:53
426

Krt palju neid on siis ma ei mõista.

Hiljuti käisin ja ilastasin ühe mattmusta ~74 Wagoneeri ümber. Pelgulinnas kohtusime selle isendiga. Omanikku ei näinud. Ja tolle maja ees nägin ka esimest korda teda.

Number oli mäletamistmööda küll teine ja mingeid kõrgendusi ka nagu ei paistnud olevat.

Poisid tahan oma Vagunit tagasi....
:)

13.03.2006 at 00:18
Fog

Mina mäletan seda traktorit kui ta mingi pillimehe käes oli kes otepää kandis maakohas käis. Aga see vist liiga vana inff.

13.03.2006 at 00:20
2 edits. Last edited 13.03.2006 at 00:25 by Fog
cozmo

Me käisime kunagi Otepää kandis kuskilt maakohast ühte pruunivärvi Wagoneeri omale varuosadeks toomas, aga pillimehi meil peres enam pole..

13.03.2006 at 00:24
Fog

Hmm. kui nüüd konkreetseks minna siis selle valmeti konega apastraadiga seostub mulle kohe Sagari Ülo, tema tuttava käes oli see mitu aastat imho

13.03.2006 at 00:27
1 edit. Last edited 13.03.2006 at 00:28 by Fog
cozmo

to 426
see mattmust võis olla pärit Viimsist ühe tehasekompleksi hoovilt..tuttava metallitöökoja kõrval seisis Viimsis üks mattmust Wagoneer, mis oli ka siin foorumis mingi aeg müüa..

tahaks ka oma pere Vagunit omale tagasi. nii hea tunne oli, istusid kõrgel, mugav ja hubane sisu, massivne kere, ülikergelt keeratav peenike rool jne..olid ajad olid majad..

13.03.2006 at 00:30
1 edit. Last edited 13.03.2006 at 00:32 by cozmo
426

Voh seesama must tökat arvatavasti oligi.

13.03.2006 at 00:59
Jarmo

Üks selline tumesinine oli aastaid Estonia teatri töötajate parklas, nüüd pole enam kaua näinud. Muideks, kui nö kadunud autodest rääkida, siis sealsamas kõrval, Draamateatri parklas ju veetis tihti aega see kollane Pontiac Catalina, mis ka ennast enam ammu vist ilmutanud ei ole.

13.03.2006 at 01:02
wagoneer
quote:
cozmo: to 426
see mattmust võis olla pärit Viimsist ühe tehasekompleksi hoovilt..tuttava metallitöökoja kõrval seisis Viimsis üks mattmust Wagoneer, mis oli ka siin foorumis mingi aeg müüa..

See oli minu wagoneer ning hetkel juba ammu müüdud. Tean,et auto on heades kätes(tehti mootori kap.remont jne) ning liigub igapäevaselt ringi. Ostsin ta kunagi järve selveri kandist(oma 5...6a tagasi). Auto on kunagi olnud rohelist värvi kuid värvitud mustaks. Mina värvisin ta siis mattmustaks. Käitas seda liikurit valmeti 4,2 disla ning 3k manuaal käima.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`

14.03.2006 at 08:04
Astro SS
See must enidne Wagoneeri oma kuulub selle foorumi liikmele :valmet

14.03.2006 at 08:33
LaSa

Moderator
quote:
chopper: Üks selline tumesinine oli aastaid Estonia teatri töötajate parklas, nüüd pole enam kaua näinud.
jah, sellega sõitis siis toona trummimees Kotkas (krt, no ei tule mehe pärisnimi meelde, nagunii teate, keda mõtlen), kes selle mingi hetk vahetas Cherokee vastu. Kas tal selleks ka mingi mõistlik põhjendus oli, seda ma ei mäleta enam :)
quote:
Muideks, kui nö kadunud autodest rääkida, siis sealsamas kõrval, Draamateatri parklas ju veetis tihti aega see kollane Pontiac Catalina, mis ka ennast enam ammu vist ilmutanud ei ole.
no Catalina oli igatahes mingihetk eelmisel aastal "taastusravil" otsapidi.

14.03.2006 at 09:15
Valmet

To 426:
Täheldasin jah uudistajaid oma põllumajandus tehnika ümber. Teil jäi vist Saab minu auto kõrvale parkimatta (lumeolude tõttu).

14.03.2006 at 10:03
426

quote:
Valmet: To 426:
Täheldasin jah uudistajaid oma põllumajandus tehnika ümber. Teil jäi vist Saab minu auto kõrvale parkimatta (lumeolude tõttu).
Täpselt nii see olukord oli jah :) [Oleks omal veel Wagoneer olnud......]

14.03.2006 at 10:08
wagoneer
jah, sellega sõitis siis toona trummimees Kotkas (krt, no ei tule mehe pärisnimi meelde, nagunii teate, keda mõtlen), kes selle mingi hetk vahetas Cherokee vastu. Kas tal selleks ka mingi mõistlik põhjendus oli, seda ma ei mäleta enam :)

Ma talt hunniku varuosasid sain wagoneerile ja üks chero ostu põhjus oli cherol all olevad originaal valuveljed mis kohe sundisid autot ostma :D :D
Oh neid aegu ammuseid
Mul isegi naine natuke nostalgitseb Wagoneeri järele.
Hetkel üks valmeti liikuriga soomes silmapiiril, eks elame näeme :)

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`

14.03.2006 at 12:34
cozmo

hakkab täitsa looma juba, saaks vaid nüüd selle herr Pillimehega kontakti, Kotkas või kes ta on :)

14.03.2006 at 00:55
tfr

Niipalju, kui mina siit loen, siis herr Pillimees Kotkas sõitis miski tumesinise, mitte Sinu endisega.

14.03.2006 at 00:58
Vanaisa

Moderator
Kotkasel oli jah tumesinine ja rida 6 bensukas.

15.03.2006 at 08:43
_martin_

Lugedes eelkirjutajate õhkamisi oma kadunud Wagoneeride suunas, tekkis küsimus, et mis Wagoneeri niivõrd heaks teeb? Kas tegemist puhtalt emotsionaalsete ja nostalgiast tingitud unelemistega või on mingid objektiivsed faktorid Wagoneeri kiitmiseks?

Miks ta on näiteks parem kui Chevy Blazer/Suburban või Ford Bronco?

P.S. Etteruttavalt mainin, et ei soovi mingit rassi/margivaenu õhutada, lihtsalt olen endalgi vahel ketserlikke maasturiostu mõtteid kohanud ja sooviks veidi selgust luua.

15.03.2006 at 09:56
Valmet

To _martin_: Suburban on hea alternatiiv kuna on suurem ja näeb hea välja kah. Üldiselt on vanad (kuni 85 vms) Wagoneerid suht arhailised, tugevad ja lihtsad. Wagoneeris võib samas leiduda kõik el. lisad ja 360 või 401 cid mootor. Peamine soetamise põhjus on vist asjaolu, et Wagoneer on stiilseim fullsize SUV läbi aegade. Sillad on kah kõvad ja automaat on tavaliselt TH-400.

15.03.2006 at 12:03
cozmo

minul on lihtsalt Wagoneeriga omad mälestused, ja hakkas meeldima. aga kuna ma olin selajal u 2x noorem kui praegu, ning nüüd varsti lubade tegemise aeg äes, võiks kohe omale Wagoneeri osta.
ja loomulikult mulle meeldib Waguni välimus ja massiivsus.. Kord jäime kell 2 öösel põllupeal Wagoneeriga kinni kunagi. ja Seda nii et kõik 4 ratast olid mudas, auto kandis põhjapeal. Suht ainuke kord kui sellega kinni jäime.

Kui see veel ennem meid eelmise omaniku käes oli, kes oli meie sugulane, siis ta tuli hooga majaeest mööda, keeras teelt välja võpsikusse, suretas auto välja ja tuli tuppa. Ise oli suht rahule et auto majaette üle tee metsa parkis, meelega :D Suht koom vaade oli kuidas keegi tuleb hooga ja siis metsa keerab ja ära pargib.

16.03.2006 at 16:15
pontu kuus
Ka mina olen kunagi omanud Wagoneeri rek.numriga 591 AUM.Mootor oli tal rida neli Valmeti diisel ja kolme käiguline orig.manuaal kast.Aasta oli siis 1994.Siiani meenutan masinat sooja sõnaga.

26.03.2006 at 12:00
cozmo

quote:
pontu kuus: Ka mina olen kunagi omanud Wagoneeri rek.numriga 591 AUM.Mootor oli tal rida neli Valmeti diisel ja kolme käiguline orig.manuaal kast.Aasta oli siis 1994.Siiani meenutan masinat sooja sõnaga.

Meie peres oli siis sinu vana auto :) meie ostsime ta vist aastal 99 või 2000

29.03.2006 at 23:07
pontu kuus
Kas eespool olevad pildid on ühest ja samast masinast või on siin kahest erinevast autost juttu? Foorumis on ka olnud teema veel ühest 74`Wagunist http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=17118 mille kerenumbriga oli ARKis arvel kaks ühesugust autot, millest üks kustutatud ilma taastamis õiguseta.
Enda käes olnud masinast meenus kaks nüanssi- vasak tagatule klaas oli remonditud, mille poolass sisse lõi ja starteri panin tööle nupu alt jalaga kuna süütelukk lihtsalt lõpetas koostöö.
Minu käest rändas masin 95-96 aastal kuhugi Harku kanti ühele talumehele kes arvas, et sellega on hea talvel lapsi üle põllu kooli viia.

30.03.2006 at 00:28
priitsuvila

Ehk aitab Sind see teema streetrace.org foorumis. Müüakse küll seal Datsunit, kuid sama kasutaja pilte vaadates siit, võib näha ka ülalmainitud Wagoneeri.

Parimat,
Priit

02.04.2006 at 20:11
Amigo
Ma tean kus see jeep on ja olen ise kah sõitnud sellega :D aga ma kardan et omanik ei ole müügist huvitatud. Muidugi küsija suu pihta ei lööda.. praegu masin seisab, sest kogemata aeti ta hüppesse ja midagi põrus lahti, aga plaan oli vist suvel liikuma panna uuesti. Asub ta Elva lähedal. Edasi võik e-maili teel suhelda, sest ma ei kasuta seda foorumit ise.

02.04.2006 at 21:42
tqhq.ee foorum : Autod : ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.