Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Plokikaane tihendid Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Mul on üx probleem.Ma olen nüüd foorumites ringi kolanud juba mitu päeva aga ei ole leidnut kohta kust saab teha ümber plokikaane tihendeid.
Siin foorumis peax olema kindlasti piisavalt pädevaid inimesi vastamax sellele teemale.Tegemist on rootsis ringrada sõitnud sikkliga,täpset marki ei tea,seda momendil uuritax.Kuna esmapilgul ei ole osanud mitte keegi mitte midagi selle sikkli kohta öelda.Kuskil kataloogis ei ole ühtegi märget.
Mootorile ise on pandud sisse suuremad kolvid ja ülsid oonitud,muidu mootori ploki originaal tihendit saax kasutada aga olex vaja tihendi kolvi augud suuremax saada.Eile kiskusime laiali ja avastasime enda üllatusex et kolvid on käinud vastu tihendit.Kolbide peal on näha 2,5mm laiune ring.Küsimus ongi siis,et kas keegi oskab soovitada kohta kus töödeldaxe tihendeid?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
31.01.2006 at 16:56