Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - O: V8 mootor + manuaalkast.....
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : O: V8 mootor + manuaalkast.....  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
T_P_B
O: V8 mootor + manuaalkast.....
miks nii üldsõnaline?
Sest ehituses on üks vana Toyota Crown.....sündinud on ta diisliga aga see 4 silindriline Peugeoti mootor on seal kapoti all ikka tibatilluke :)

enivei, asi on hetkel selgelt mõttetasandil aga optionite täpseks paikapanekuks oleks vaja konkreetset infi.

Vaja oleks siis karburaatoriga mootorit ( ei taha elektroonika ja ajude ja värkidega üleüldse tegeleda ), tavalise süütepool + jagaja süütesüsteemiga täiskomplektsete mootorite pakkumisi MANUAAL käigukastiga........kubatuur iseenesest pole oluline, stripile never ei kavatse minna aga sellest dislast võiks ikka erksam olla :) ökoautot ka ei plaani teha...
Samas miks mitte ka reas kuuesele mõelda? Neid peaks ju ka liikuma?

Tegelt sobiks ka vastav avariiline vms doonorauto millelt maha kruvida asjad

ootan huviga mida kellelgi nurgas võiks leiduda

masin ise selline kui kedagi huvitab
http://images3.orkut.com/images/album/9/746/4543746.jpg

12.01.2006 at 16:09
ROKIPEER

Nats kahtlane kas v8 sinna ära mahub, aga vaata seda:

http://www.blocket.se/vi/6864673.htm?ca=11_s

muidugi on suuremaid kah, mine ainult järgi;)

http://www.blocket.se/vi/6840830.htm?ca=11_s

http://www.blocket.se/vi/7034649.htm?ca=11_s - ja saadki BB-ga datsuni:)

12.01.2006 at 16:22
Last edited 12.01.2006 at 16:24 by ROKIPEER
T_P_B
no selle "datsuni" jutu peale niipalju et auto on siiski täisraamil ja enamjaolt sündisid nad 2,6L või 3,0L reas kuuestega.......ruumiprobleemi ei tohiks olla, masin ei ole põrmugi väiksem kui 5-ne BMW
BB pole olnud mõtteski, kasvõi kaal + hind.......jne :)

12.01.2006 at 22:17
Bikerman

Lincoln Mark VIII tehnika oleks pakkuda,aga see pole manuaal ja karburaatoriga.Kuigi nii shifteri ja elektroonika saaks ju ka vajaduse korral.
See vist vähe krõbeda hinnaga.

12.01.2006 at 22:33
ull17

Rida kuuene oleks pakkuda koos manuaalkastiga. F-150 pealt.
Tel. 56 90 10 90

12.01.2006 at 22:51
japanspeed
Kui ei kavatse võistelda ehk siis tuunida-forsseerida kuidas iganes soovib nimetada seda asja...
Siis mis point on sul osta mingi vana v-8 mille leidmine manuaaliga on paras vaev, eriti eestimaa pinnalt ja sellist mis oleks "ratsimata" originaalne mootor.

Usa V8 point on ikkagi selles, et kui raha ja teadmisi napib siis aitab kubatuur ja hea aftermarket osade olemasolu kui on vaja võimsust, et sõpradega võidu kiirendada-võistelda.

Mis siis saab kui see mingi x mootori laiali lendab, või käigukast otsad annab ... hakkad usast uusi tellima ?

Võta näiteks mingi bmw reaskuus, neid on karpaga ka. Saad samapalju või natuke rohkem võimsust kui sellel standard v-8 smallblockil, kui midagi juhtub, võtad taskust 3000 krooni ja lähed ostad uue. Samatmoodi käigukastiga millega iganes.
Milleks enda elu keeruliseks teha.

Kuigi stiilipuhas oleks osta supra mootor ja minna konsulteerida härra Maksimiga mis eluga edasi teha :)

Soovitage mulle nüüd tikke ja bensu ka jälle :)

12.01.2006 at 00:32
426

Ma ei taha siia praegu postitada...ausalt ma ei taha.

Aga seda viimast kommentaari lugedes vajus mul suu lahti ja olen hetkel täiesti šhokeeritud, nördinud ning nõrkemas....
Mul lihtsalt ei ole sõnu.

Kui mees tahab V8 siis mees peab selle saama.

Ega see masin ennem Mustamäel ühe aia taga ei seisnud? Või seisab praegu?
Igatahes samasugust autot ma seal nägin millaski (number ka väga tuttav) ja südamest soovisin, et tal oleks V8 vahel. Alles hiljem sain teada, et tegu tojootaga.

12.01.2006 at 00:58
ROKIPEER

V8 + manuaal, ja veel koos autoga, hind suht normaalne kah.
http://www.blocket.se/view/6757054.htm?caller=shl_s&l=0&c=1&city=0

13.01.2006 at 06:45
79capri

quote:
japanspeed:
Võta näiteks mingi bmw reaskuus, neid on karpaga ka. Saad samapalju või natuke rohkem võimsust kui sellel standard v-8 smallblockil, kui midagi juhtub, võtad taskust 3000 krooni ja lähed ostad uue. Samatmoodi käigukastiga millega iganes.
Milleks enda elu keeruliseks teha.

Vana bmw reaskuus karpaga võtab sama palju bensu kui smallblock. Milles siis point? Mõttetu.
Ja koralliku 3.0l karpaga sa nii lihtsalt ka ei leia. Samas 3000eekuga mooridest siin palju rääkimist oli. :D:D

13.01.2006 at 08:26
mustus
GAZ 53 ka V8 ja manuaalkast ka, ilmselt odavaim V8

13.01.2006 at 10:01
Fog

Pole mingit mõtet cruiserile raske V8 paigaldamisel, viid kaalujaotuse kah paigast veel tagatipuks.
Kui kindlasti V8 olema peab siis roveri alu v8 3.5-4.x liitrit. Sellele peaks vist 2wd manuaali ka olema.

13.01.2006 at 10:04
BlueStang

quote:
japanspeed:

Usa V8 point on ikkagi selles, et ...
Soovitage mulle nüüd tikke ja bensu ka jälle :)

Tikke ja bena ei hakkaks raiskama, aga Japan pole ikka veel pointile pihta saanud:)

13.01.2006 at 10:07
Bikerman

Unustasin ennist,et Mark VIII mootori plokk ja kaaned on alumiinium,ehk siis kogukaal on väiksem kui suva tava smallblock mootoril,mis on malm ploki ja malm kaantega.
Ja mootori andmed 4,6 täis pritse,32 klappi,4 nukka(keti mitte rihmaga)ja edasipüüdlikud 280 hobujõudu,millest mõne anduri vahetusega saab 300+.
Tegu tuleb vaid pilli seisma saamisega.Kui tehnika osutub liiga raskeks,on võimalik paigaldada esivedrutusele ka õhkpadjad,millega saad nina õigel kõrgusel hoida.

13.01.2006 at 10:34
T_P_B
mina ostsin selle masina Pärnust kus ta pildil oleva majakese taga oli seisnud enne päästmist ca 2 aastat.......

Esimese asjana ma muidugi olen mõelnud igasuguste euroriistade peale millelt mootor ja kast võtta aga kamoon....üks v8 oleks ikka väga palju mõnusam :)

Kõige "lihtsam" oleks ju alati võtta mõne kölnifordi pealt v6 koos manuaaliga.......need mootorid tõesti ei maksa midagi ja neid ennegi istutatud aga...........et kui nagu tegemine juba kord on siis tuleks kõik variandid läbi käia........ja siiski v8 vastu ei saa

Õigemini saab küll nii hobujõududes kui muus aga no stiilivärk ikka :D

13.01.2006 at 11:30
Riho
Osta minu auto ära, sealt saab igasugust kola, mis tarvis.

13.01.2006 at 11:45
japanspeed
Ma tükk aega mõtlesin, et ei ütle midagi. Aga nagu ikka ei saa ka mina vaiki olla, kui keegi tahab usa autole muud mootorit panna on see pühaduseteotamine. Kui keegi tahab jaapani autole panna usa mootorit on see oi kui vahva.
head silmakirjateenrid....

Mis point on panna kruiisiautole mootorit milliseid te isegi ei suuda õieti elustada ? Terve see foorum on täis jutte sellest kuidas üks karpa k**** teist näkku jne.

Ja 3000 krooni eest täiesti normaalselt sõitvaid reaskuusi on terve ilm täis. Mootor on viimane asi mis näiteks laksu pannud autol müüakse.

Bluestang kas su eesmärk on lihtsalt öelda mingeid lühilauseid millest ainult ise aru saad ?
Sa võid muidugi oma rahakoti peal katse teha. Võta kaks jorssi kes umbes teavad mis on mutrivõti ja mis kruvikas ning anna ühele kätte chevy v8 ja 100 000 krooni ning teisele näiteks bmw v8 ja 100 000 krooni ning siis poole aasta pärast võid mõõta kumb on rohkem hobuseid saanud.
Kardan et bemari mootoriga härra peale mootori pe**ekeeramise ja raharaiskamise suurt rohkem pole suutnud teha.

Võib olla pole härra T_P_B-le hind oluline selle projekti juures siis sellisel juhul sorry. Stiilipuhtuse juurde jäädes oleks aga ikkagi näiteks supra palju õigem valik.

Mobiles oli terve supra mootor 400 eur pakkumine praegu näiteks

Saksast saab 1000 euri eest juba terve supra. Koos kõigi lisadega.

13.01.2006 at 13:52
hents99

Kui vaadata topicu pealkirja siis tahab ostja ise kindlasti V8 mootorit, mitte et keegi oleks talle seda vastu tahtmist peale rõhunud. GM V8 saaks lihtsamalt odavama raha eest, seepärast ka seda soovitada, loomulikult võib soovitada talle miskit eksootikat, nt Lotuse V8 mootorit või siis miskit rida6 mootorit nt supra 3.0TT TRD mootorit.

13.01.2006 at 15:14
epsum
Nojah, aga ikkagi sellisele asjale on kõikse lihtsam peale ajada seda va Roveri 3.5 liitrist aluplokiga V8't, mis vähemasti skandinaavias ja inglismaal on üks soositumaid ümberehituse põhjasid. Ja et see siinse foorumi temaatikaga kokku läheks, on seesamune roveri v8 tegelikult originaalis buicki päritolu.

13.01.2006 at 15:21
ROKIPEER

305cid mootorid muideks rootsis vägagi võileivahinna eest müügis. 1000.- 2000.- seki liigub küll.

13.01.2006 at 15:46
T_P_B
need bemmi ja muud ratsid on lihtsalt sellised..........IGAVAD lahendused...

Supra motori ja kasti puhul peaks vahetama ka sillad ja üldse tegema performance masina.......
Mina tahan lihtsalt mõnusalt müdisevat kruiserit ehitada. Igasugused billet jupid ja 400hp jätavad täiega külmaks, ma tahan masinat mis mulle naeratuse näole toob, eputamine ei hobujõudude ega kroomvelgedega pole eesmärk.

aga Roveri tip on hea, miks ma ise ei mõelnud sellele :) ......

13.01.2006 at 19:05
BlueStang

quote:
japanspeed: Ma tükk aega mõtlesin, et ei ütle midagi. Aga nagu ikka ei saa ka mina vaiki olla, kui keegi tahab usa autole muud mootorit panna on see pühaduseteotamine. Kui keegi tahab jaapani autole panna usa mootorit on see oi kui vahva.
head silmakirjateenrid.....

Ma ka ei saa vaiki olla - arvan, et enamus liikmeid sai aru, et tahtsin öelda seda, et pole vahet mis vihmavarjuks on;)

quote:
japanspeed:Bluestang Sa võid muidugi oma rahakoti peal katse teha. Võta kaks jorssi kes umbes teavad mis on mutrivõti ja mis kruvikas ning anna ühele kätte chevy v8 ja 100 000 krooni ning teisele näiteks bmw v8 ja 100 000 krooni ning siis poole aasta pärast võid mõõta kumb on rohkem hobuseid saanud.

Ma ei hakka mingeid jorsse võtma - ma võtan de Facto (mitte de Bla-Bla) ise hoopis Fordi V8 ja lisan 10-15000 krooni ning siis vaatan kui suur hobusekari mul on:)

Aga ma ei taha mingit vaenu siin õhutada niiet PEACE:)

13.01.2006 at 23:35
Last edited 13.01.2006 at 23:38 by BlueStang
japanspeed
Peace minugi poolt.
Seda ma silmas pidasingi. Et hobujõude saab lihtsamalt ja odavamalt.

Kuid kuna ilmas pole head ilma halvata... siis juhul kui on tarvis lihtsalt kruiis ja pidevalt ehk on praktilisemaid valikuid.

Kuna aga selgus niikuinii, et inimene tahab põnevat valikut siis pole mõtet enda elu lihtsaks teha.

13.01.2006 at 01:35
T_P_B
@japanspeed..........

minuarust on 48,7 korda keerulisem üritada mingit elektroonikahunnikut kohandada iidsele DIISELAUTOLE kui panna sinna LIHTNE V8

Mind tõesti ei koti hobujõud mida Supramootor pakub sest see tähendaks praktiliselt terve supra tõstmist teise kere sisse...alates sildadest ja lõpetades kellade ja tuledega eksju.

Enam mitte midagi lihtsamat ei ole kui panna karburaatoriga V8 sinna ( ainus mure on ruum eksju )...on vaja teha mootori kinnitused, karter jne, käigukasti tunnel vb kohadada, kardaan teha ja THATS IT. Krt kunagi sai pandud isegi ford taunusele mosse mootor :D karter ja õlipumba koguja tuli ümber teha ja sai panna küll :P

Kirjelda nüüd oma sõnadega kui "lihtne" on Supra mootor sinna panna.

meenus et VANA supra mootor on bolt, on laks :D :D :D

14.01.2006 at 12:35
PlyVal64
OT: Supra mootori install ei pruugi olla ülikeerukas, kui on olemas kogu vajaminev elektroonika koos kelladega. Esimene Rex-Cobra sai sellise mootori ja hakkas sõitma küll. Aga tõesti, osa vajalikust elektroonikast on spidokas... OT out.
Aga äkki oleks USA V8 asemel kaval otsida Toyota enda vana 3-liitrine bensu R6 koos manuaaliga? Kui kiirendamine ei ole prioriteet, siis need vanad ridakuued annavad täiesti pädeva dünaamika. No ja alati on ju võimalus arendada toda "poolikut" mootorit edasi pisikese turboga... Crown on lihtsalt nii stiilne aparaat(koos Datsuni 220C'ga), nende puhul tundub V8 install isegi pisut rüvetamisena. Kuigi V8 install on alati 100% kindlusega vähese jõu või sita mootori asendamise kindlaim lahendus, võiks mõnede mudelite puhul näidata üles loomingulisust ja rikastada sellega üldist autopilti.

14.01.2006 at 13:11
vvt

Vabalthingav supra mootor vähemalt ei paku hj osas küll midagi nii erilist, et selle ülimalt keerulise, õrna ja ülikalllite juppidega mootoriga ise pusserdada tasuks???

Sellele kerele on ju 2,8 orignaalpritsemootor ometigi saada?

Muidu see mootoriswapi jutt ei kõla kuidagi eriti tõsiseltvõetavana, neid bigblockiarendajaid on siin ennegi käinud...:rolleyes