Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - messenger-tõlk?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : messenger-tõlk?  
Poster Message
qwerty
messenger-tõlk?
Paljud selle foorumi lugejad on ka kursis internetis leiduvaga. Äkki on jäänud silma selline messenger, mis oleks ka samal ajal (masin)tõlke programm. St. ma mõtlen, et kui mina kirjutan messi aknasse inglisekeelse jutu, siis vastaspool näeb seda juttu hoopis ntx hiina keeles.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.12.2005 at 02:05
Hõljuk
messenger-tõlk?
Ei mäleta enam täpselt, kuid dMsn võimaldas vist sellist asja.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.12.2005 at 05:23
smr
messenger-tõlk?
quote:
qwerty: Paljud selle foorumi lugejad on ka kursis internetis leiduvaga. Äkki on jäänud silma selline messenger, mis oleks ka samal ajal (masin)tõlke programm. St. ma mõtlen, et kui mina kirjutan messi aknasse inglisekeelse jutu, siis vastaspool näeb seda juttu hoopis ntx hiina keeles.
MSNi enda messenger lähitulevikus peaks seda tegema. Võibolla beetatestijatel on asi olemas juba

22.12.2005 at 09:14
wax

messenger-tõlk?
quote:
Hõljuk: Ei mäleta enam täpselt, kuid dMsn võimaldas vist sellist asja.

DMSN e. Mercury tõlgib otse aknasse. www.mercury.to
Dutch, English, German, French. Võibolla saab ka muid keeli juurde pookida, ei tea.

22.12.2005 at 09:19
qwerty
messenger-tõlk?
see mercury on päris lahe, mul tegelt oleks vaja, et üks keel oleks portugali...

22.12.2005 at 14:42
tqhq.ee foorum : Vaba teema : messenger-tõlk?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.