| Poster |
Message |
Jaansu |
pontiac Grand AM mootor puterdab
kas keegi oskab aidata milles asi, tegemist 2.3 116kw mootoriga
tühi käigul käib ilusti aga kui kaasi anda siis tõmbab hinge täitsa kinni ja sumbsist lööb tuld välja. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.12.2005 at 08:25 |
|
Jaansu |
kas tõesti keegi ei oska ytelda milles asi võib olla. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.12.2005 at 15:49 |
|
Madman
|
Kas see on sama mootor mis Trans Spordil peal? Süütepoolid otse küünalde otsas 2 tk? Mul oli sama jama ja läbi oli üks süütepool, tühikäigul käis hästi, tuld lööb sellepärast välja et põlemata seguläheb summutisse kus siis süttib.
21.12.2005 at 15:52 |
|
riitus
|
Eeldan, et viga võib olla ka bensupumbas.
Kui tule sumpsi lööb, siis tundub nagu segu ei oleks piisav. st madalal pöördel suudab pump mootorit toitta kuid kui seda kallist vedelat rohkem vaja siis kipub koonerdama...
Kui võimalik mõõda surve ära. Se tuli mis sumbutist väiljub ei mõiju su motori klappidele hästi :S |
21.12.2005 at 19:35 |
|
Madman
|
quote: riitus: Kui tule sumpsi lööb, siis tundub nagu segu ei oleks piisav. st madalal pöördel suudab pump mootorit toitta kuid kui seda kallist vedelat rohkem vaja siis kipub koonerdama...
Sellele loogikale ei saa küll hästi pihta. Tuli on sumpsis ikkagi siis kui segu ei süüdata. Ehk toores bensiin voolab kuumas torus ja süttib põlema. Kui segu on lahja siis ei ole ju midagi põleda.
Mittesüütamise põhjus on puuduv säde.
Puuduva sädeme põhjuseks on see et teda pole üldse või on valel ajal või on liiga nõrk.
Kui üldse ei ole siis ei lähe mootor käima.
Kui valel ajal on siis on mõne anduriga jama (peaks ka check engine tuluke põlema).
Kui nõrk on siis on sädeme tekitaja tõbine. Sädet tekitavad generaator ja süütepool (juhtmed ka muidugi peavad korras olema). Kui aku korras on siis ei ole generaatorit vaja niiet järgi jääb süütepool.
Jagajat ilmselt sel mootoril ei ole?
21.12.2005 at 20:31 |
|
Jaansu |
Jah se on see mootor millele on ainult süüte poolid.
Kuid väga kummaline selle asja juures on ka see et kui tasakesi meeleitada, siis saab pöörded yles ja kõrgetel pööretel järsu kaasi lisamisel tõrkeid ei ole.
Tõrked on ainult tyhi käigult alustades. :s
|
22.12.2005 at 08:21 |
|
Madman
|
Kas see jama sõltub ka mootori temperatuurist? Võta prooviks temp. anduri pistik tagant ära ja proovi mis teeb. Vaata et õige oleks, see mis ajule signaali annab. Endal pole küll praegu õrna aimugi kus ta olla võib, kusagil kuuma koha peal ilmselt, äkki termostaadi lähedal.
22.12.2005 at 13:43 |
|
minimum
|
quote: Madman: Mul oli sama jama ja läbi oli üks süütepool
mul olemas üks komplekt neid süütepoole
22.12.2005 at 14:20 |
|
riitus
|
Siin foorumis on ikka jut : minul oli on sinul sama viga.
Ja sellel tulel mis väljalaskesse läeb on suur vahe!!!
Kahju, et yltse suu lahti tegin.
Teemasse: kui meelitades pöörded yles läevad , siis segu siibri avanemine annab ajule impulsi kiirendamiseks ja aeg mil pihusti on avatud on pikem. selle meelitamisega voolab segu vabamalt sisselaskesse ja saab pöörded ylesse. Samas kui jätad siibri konkreetsesse asendisse akkab jälle puterdama-pöörded kukuvad? ? ?
kui se on nii siis ikkagi madal bensiini surve.
Vigasesse syytepooli mina ei usuks.
Ma nyyd vist jään siin jälle vaid nalja teema lugejaks. |
22.12.2005 at 18:09 |
Last edited 22.12.2005 at 18:11 by riitus
|
Jaansu |
OK
proovin kontrollida kytuse pumba tööd pühade vahel.
Suured tänud teile, ja häid pühi. 
|
23.12.2005 at 08:22 |
|
karvake
|
quote: Jaansu: OK
proovin kontrollida kytuse pumba tööd pühade vahel.
Suured tänud teile, ja häid pühi. 
et ma ka riitusega nõus kytuse pumbas võib viga olla sest 2,8 v6 jäi nälga kyll nyyd uus pump sees ja enam ei puterda
paukus ta mul ka aga kyynla juhtmed olid nigelad (st on siiamaani) |
23.12.2005 at 10:13 |
|