Poster |
Message |
peep Moderator |
Baja 1000
Sel nädalavahetusel toimub raskeim off-road võidusõit maailmas, arvult juba 38's Baja 1000. Erinevalt tava- ja kõrberallidest, pole seal eraldi kiiruskatseid, kes esimesena finishis, on võitja. Tuleb vaid läbida kõik kontrollpunktid rajal.
Täispikkuses rallisid ehk 1000 miili korraldatakse iga 3-4 aasta tagant, vaheaastatel on lühendatud rada ja nii ka sel aastal, "ainult" 709 miili. Ajalimiit raja läbimiseks on 30 tundi kuid kiireimad kindlasti nii palju ei vaja. Eelmisel aastal toimus täispikk võidusõit, 1013 miili ja truck klassi võitja aeg oli 16 tundi 18 minutit, mis teeb keskmiseks kiiruseks 62 mph ! Hull tempo minu arust. Huvitav fakt on veel, et võistlust korraldatakse alati täiskuu ajal, et hõlbustada võistlejate sõitmist öises kõrbes.
Selle aasta trass.
Ja ürituse info
http://www.off-road.com/race/
http://www.score-international.com/index.html
Huvitav millal meie, mudas edukalt esinevaid offroadereid sellised kiirusalad huvitama hakkavad ja näeme esimest Eesti ekipaazi Baja stardis ? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.11.2005 at 22:41 |
|
Vanaisa Moderator |
Baja 1000
ilmselt siis, kui Ladoga mudas müttamine enam pinget ei paku.
15.11.2005 at 23:16 |
|
japanspeed |
Baja 1000
Natuke liiga kalliks jääb vist. Meie inimesele on esialgu ainuke loogiline võimalus Bajat läbida klassis nr 40 ( ? oli vist kui mälu ei peta) mis on siis standard VW kupla.
Bagid ja pro truckid on hinnnaklassis 150 ++ tuhat $, pluss kohapealsed kulud.
Mudakogemusega pole seal midagi teha. Nagu tsiklimehed ütlevad selle kohta, et see on üks faking suur motokross.
Aga kes on tõsine Baja fänn ( nagu mina ) saadab mulle es ja pakun kirsi tordi peale ! |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.11.2005 at 04:03 |
|
|