Poster |
Message |
kummel |
On keegi müünud autod varuosadeks soome??!!
Plaanis oleks müüa üks auto soome varuosadeks, kuidas see paberite pool välja peaks nägema?
Teh. pass olemas aga ÜV puudub. Või oleks lihtsam autole teha ÜV ja sellega sinna sõita? Ja siis seal see varuosadeks kuhugi kirja panna?
Harri |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
12.11.2005 at 22:20 |
|
urmas |
Kui auto sõidab, siis tuleb see omal jõul soome viia, numbrid maha võtta ja hiljem ARK-is auto arvelt maha võtta. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
13.11.2005 at 15:08 |
|
altraditional |
Kohe tekib küsimus, et auto võib küll sõita, aga olla mittekomplektne, roostes, ilma ülevaatuseta jne. Piiridel vist eriti hästi sellistesse asjadesse ei suhtuta? |
13.11.2005 at 16:16 |
|
urmas |
quote: udu56: Kohe tekib küsimus, et auto võib küll sõita, aga olla mittekomplektne, roostes, ilma ülevaatuseta jne. Piiridel vist eriti hästi sellistesse asjadesse ei suhtuta?
Kui autol puudub kehtiv ülevaatus, siis võib autot käekõrval lükata või treileril vedada. Piiridel sellise rondiga probleemi ei teki. Piirvalvet huvitab ainult auto omandiõigus. Omanik võib olla autoga kaasas või volitada õigusi teistele kehtiva korra kohaselt. |
13.11.2005 at 19:37 |
|
roby |
no mina olen piiril pidanud politsei aktsiaid ostma sellepärast, et sõitsin autoga piirjärjekorras ja piirikas kutsus tšekiraamatuga mehikese kohale minu puuduliku ülevaatuse pärast.
13.11.2005 at 19:52 |
|