Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - DODGE RAM 1500 tagasillaga jama
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : DODGE RAM 1500 tagasillaga jama  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
RICAMB
DODGE RAM 1500 tagasillaga jama
Dodge Ram 1500 4X4 5,7B Hemi AT 2004 on selline mure, et tagasillast õlileke kardaanvõlli vahelt.Seal peaks vist olema simmerling?
Asja lähemalt uurides selgus, et kardaanvõlli keerates sellel loks sees pea veerand pööret.Kas see on liiga palju ja kas seda on võimalik reguleerida remontida ning mis võis selle põhjustada? Läbisõit 30 000miili

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.11.2005 at 19:46
Astro SS
DODGE RAM 1500 tagasillaga jama
Tüüpiline Dodge RAm ;)

Minu Ram'il oli sama jama, ajas õli välja ja loksus üles-alla.

Lahendus oli lihtne .:
Kardaan lahti ja sillal esimene semmer eest ja laager välja (teo).

Laager uuesti tagasi aga nüüd õigete regulseibidega (mul oli seibe pisut liiga palju). Minu tagasilda oli vist mingi aeg tagasi modifitseeritud ,diffrilukus oli 2 X rohkem kettaid kui tavaliselt ja laagrid olid kõik uued. Paistab et asja kompleteeris õpipoiss ,kes oli enne ainult GM toodangut remontinud. GM'il on seal cruch-sleev,mida teatud jõuga pingutatakse. Dodgel aga tavaline puks ja regulseibid.

Mul oli teo-taldrikuga kõik korras,ei undanud.

Soovitus: vii masin remondimehe juurde ,kes on enne tagasilda näinud ja oskab seda remontida ;)

11.11.2005 at 20:41
Last edited 11.11.2005 at 20:45 by Astro SS
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : DODGE RAM 1500 tagasillaga jama  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.