| Poster |
Message |
mayorx |
voyageri automaatkastiga probleem
auto 97a,3,3L bens,automaat.on pidevalt probleem kui tagurpidi käik sees,auto ei liigu,enne kui korraks panna näiteks d ja alles siis hakkab tagurpidi ka tööle.
(õli vahetasin koos filtriga,muidugi filtrit polnudki kui karter alt sai võetud).kas kast hakkab ära väsima |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.11.2005 at 19:38 |
|
Servolett |
Palju õnne, hakkab kärvama küll. Kuigi mu reply'st pole abi, on mul kogemus Dodge Ram Van'iga, kus samad nähtused, aga polnud abi ei D-st ega Ä-st ega X-st. Edasisuunas liikus küll, aga mitte üle 2. käigu. Ega pole tegemist elektrilise Overdrivega? Käigukasti remontija kostis selle peale, et kui seda elektrilist overdraivi kasutada, siis kohtume jälle mõnekümne tuhande kilomeetri järel - olla vägisi kastile külge poogitud (müügiargument!) ja ei sobi teps mitte sinna. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.11.2005 at 19:55 |
|
mayorx |
kas annab midagi praegu teha? |
10.11.2005 at 20:35 |
|
dodge |
quote: Servolett: Palju õnne, hakkab kärvama küll. Kuigi mu reply'st pole abi, on mul kogemus Dodge Ram Van'iga, kus samad nähtused, aga polnud abi ei D-st ega Ä-st ega X-st. Edasisuunas liikus küll, aga mitte üle 2. käigu. Ega pole tegemist elektrilise Overdrivega? Käigukasti remontija kostis selle peale, et kui seda elektrilist overdraivi kasutada, siis kohtume jälle mõnekümne tuhande kilomeetri järel - olla vägisi kastile külge poogitud (müügiargument!) ja ei sobi teps mitte sinna.
Loll jutt. OD kasutamine selgelt reglementeeritud juhendis.
Voyageri koha pealt aitab remont kindlasti. Minu kastid on Imre teinud ja kõik on pidanud.
|
11.11.2005 at 08:47 |
|