Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - sisemise tahavaate peegli liimimine?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : sisemise tahavaate peegli liimimine?  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
toots

sisemise tahavaate peegli liimimine?
Küsimus siis,et äkki oleks siin kedagi,kes on sellist asja enne teind,proovisin 2 korda loctite liimiga ja tulemuseks nüüd see,et klaas ka mökerdatud liimiga seestpoolt,lihtsalt ei saanud piisavalt kaua kätega kinni hoida peeglit klaasi vastas (nii ebamugav asend,et käed hakkasid värisema krt.) või peaks üldse mingi spets klaasiliimiga proovima?
Kas selle jaoks on ka mingid asjad välja mõeldud,et ei peaks käsitsi peeglit kinni hoidma,kui liim kuivab?
Kõige ideaalsem oleks,kui keegi oskaks öelda või veel parem seda ise mul kinni osata panna, loomulikult soliidse tasu eest?
Suured tänud ette!

10.10.2005 at 20:51
Last edited 15.10.2005 at 23:36 by toots
kaups
Autoklaasi töökodades maksab see protsess 35.- ja tehakse sulle see oote tööna ära

10.10.2005 at 20:54
Last edited 10.10.2005 at 20:56 by kaups
toots

quote:
kaups: Autoklaasi töökodades maksab see protsess 35.- ja tehakse sulle see oote tööna ära[/quo

Seda minagi arvasin,eks siis peaks kuhugi sättima homme.

10.10.2005 at 21:44
426

Oli sama jama. Sai mitu korda liimitud mingi "hüper" liimiga ja ikka tuli ära.
Siis tuli appi miskine odav komplekt (mõnikümmend eeku) mis koosnes liimist ja võrgust.

Tegin piiritusega klaasi ja peegli pinnad liimist-rasvast puhtaks ja karestasin ära. Seejärel võrk liimiga peegli külge ja peegel klaasi külge. Hoidsin paarkümmend sek ja voila.

Komplekt ise peaks olema saadaval autokauplustes vms. ei mäleta enam.

10.10.2005 at 22:12
Martin460
Mul tehti kunagi see toiming Windrox-is suisa tasuta...pidi tühiasi olema...

10.10.2005 at 23:02
armasjumal

ise olen mitmel autol pannud liimiva hermetsiga...
esimest korda proovisin ka igasuguste liimidega, aga tulemuseta...
aga hoida oli jah natukene vaja või mingi puuhalg vaja leiutada...

11.10.2005 at 08:14
MitsuPower

ise olen enda ühel autol kunagi liiminud kahe komponentse liimiga mis sptesiaalselt sellise asja jaoks mõeldud(kus siis vastakuti metall ja klaas) maksis see mingi 69 EEK aastaid tagasi! Selle liimi kohta olen kuulnud, et peegel tuleb küljest ära hiljem vaid klaasitükiga:D igatahes püsis see mitu aastat ja sõidab ilmselt preagugi ringi;)

11.10.2005 at 09:09
Petruco

Võrgu ja liimi variant toimib minu kogemuste järgi laitmatult. Suht odav ka pealegi.

11.10.2005 at 09:18
MELKA
Jou.
Proovisin ka seda võrgu-liimi varianti(metall klaasi külge), 3-4 kuud püsis paigal ja ikka pudenes ära. Siis mätsisin sanitaarsilikooniga ja üle aasta juba püsib omal kohal.

11.10.2005 at 16:00
reimo
Ma siit jutust saan aru, et üritate kohe peeglit liimida.
Nii palju kui mina oma liimi pakendilt aru sain (jutt oli saksa keeles, mida ma kohe mitte ei valda) tuleks liimida algul ikka ainult metallplaat ja lasta liimil vähemalt päevake otsese päikesevalguse käes kuivada (vähemalt osa peegliliime kivineb UV kiirguse mõjul) enne kui peegel külge riputada.

11.10.2005 at 16:47
Kodanik2
Katsu see loctite sealt klaasilt kätte saada. selle termiline paisumine erinb klaasi omast tunduvalt ja varsti võib klaasil pragu sees olla.

12.10.2005 at 07:53
toots

tänud kõigile,lähen tana klaasitöökodade turneele,loodan,et nad võtavad selle vana loctite liimi ka mingi ainega klaasilt maha.

12.10.2005 at 13:44
Tim

ma olen kasutanud sellise asja jaos tesa powerstripse...aastake poolteist on ok siis tuleb uus panna

13.10.2005 at 12:05
toots

oligi jah 35 eeku ja käis üpris kähku.

17.10.2005 at 23:11
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : sisemise tahavaate peegli liimimine?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.