Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Wrangleri kapotilukk
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Wrangleri kapotilukk  
Poster Message
Killswitch
Wrangleri kapotilukk
Tervist!

Tahaks teada, eelkõige Jeep Wranglerite omanike käest (või kes on seda autot kunagi omand) kuidas lahendasite selle probleemi et kapott käib vabalt (klambritega) lahti ning iga narkomaan võib öösel su aku sealt minema viia?

Silberautost öeldi mulle et nemad ei oska kuidagi aidata, et Wranglerid on sellised ja kõik. Aga mingi lukumehhanism või nipp peaks siiski olema?

Tänan, kui keegi vastab!

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
05.10.2005 at 08:28
Vanaisa

Moderator
Wrangleri kapotilukk
Nojah, aga lukk on ju ikka olemas? esivõre vahelt näpuga sudides saad lahti...

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
05.10.2005 at 09:20
Indrek
Wrangleri kapotilukk
Aftermarket kataloogides on olemas selline lukk ühe poole klambri asemele, mis käib võtmega lahti. Olen seda kasutanud natuke aega kunagi, aga kuna tundus ebamugav ja hoian autot garaazis, siis võtsin pealt ära. Võib-olla leiaksin selle ka üles kuskilt garaazist, mudeli TJ (ümmarguste tuledega alates 1997) oma, kui väga hästi otsida ja kellegil huvi on.

05.10.2005 at 10:19
BENBEN

Wrangleri kapotilukk
Mul oli kõik signa all, muud ei miskit. Või siis tasuline valvega parkla...

05.10.2005 at 13:56
Killswitch
Wrangleri kapotilukk
@ Indrek

Oleks küll huvi, ostaks ära sult selle kui üles leiaksid. Ma arvan et peaks sobima (mul 99a.)

05.10.2005 at 14:22
Indrek
Wrangleri kapotilukk
Esimese hooga ei leidnud üles, võib-olla olen ka ära andnud. Kuid mine küsi näiteks "tippjuppid"est, neil see tuuningu kataloog peaks täitsa olemas olema, kus see vidin sees on.

06.10.2005 at 10:14
Killswitch
Wrangleri kapotilukk
Toppartsist ei saand.

Aga kui sa Indrek üles leiad jubina siis saada meil ja anna teada.

06.10.2005 at 13:35
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Wrangleri kapotilukk  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.